home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 25 April 2018, 10.39 uur


Scania wil met twee jaar 120.000 stuks te bouwen

Sinds de crisis is het aanbod van te vervoeren goederen sterk toegenomen. Dit vertaald zich uiteraard ook in toegenomen verkopen aan vrachtauto's. Daar kan Scania over meepraten bleek tijdens de traditionele 'bijpraatsessie' voor de vakpers. De order-intake in de eerste twee maanden ligt zo'n 20 a 25 procent hoger dan voorgaande jaren; 2018 lijkt dan ook een prima jaar te worden.

De hogere order-intake legt volgens Janko van der Baan, sinds verleden jaar zomer algemeen directeur Scania Benelux, juist de kwetsbare punten in de logistieke operatie van Scania bloot. Zodanig dat het problemen bij de toeleveranciers verwacht en dat legt toch een bommetje onder de productie in vooral de fabriek in Zwolle, wat de grootste Scania vrachtautofabriek is.

Lees het complete verhaal in de gedrukte versie van Auto- en Transportwereld die op 11 mei verschijnt. Heeft u nog geen abonnement? Voor 113,50 euro per jaar (26x - inclusief BTW) mist u geen nieuws uit de transportbrachne meer! Informatie? Bel 0570-628 092 of stuur een email naar: post@atw.nl

Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Ook elektrische DAF LF en hybride CF o...

MAN toont CitE op IAA

De winnaars van de internationale 'Tra...

D-TEC wint 'Trailer Innovation Award 2019'

LAG Trailers opent nieuwe productielijn

Elektrische Volkswagen e-Crafter getest

Hyundai brengt truck met brandstofcel ...

Volvo toont zelfrijdende elektrische t...

Transport Compleet Gorinchem 2018 geslaagd

Ford onthult nieuwe generatie Transit ...


Ook elektrische DAF LF en hybride CF op de IAA
De stand van DAF is te vinden in Hal 17 van het tentoonstellingscomplex. Op de stand, die een oppervlakte van 2.500 m2 heeft, toont DAF haar complete serie trucks, die voor elke vorm van transport de norm zijn op het gebied van kwaliteit, lage operationele kosten en prestaties. De trucks die DAF op de IAA laat zien, zijn onder meer de LF voor distributieverkeer, de veelzijdige CF en de XF, het vlaggenschip voor het zware transport over de lange afstand.

© Atw.nl - Copyright 2006-2018, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

D-tec
advertise
vdl
Trailned
Trucks.nl
Capriƫl Nederland
Van Schaften Trucks
HEBIC
facebook
terberg
rino
Kohl
DHS
Anema Trucks & Spare Parts
snapon
Trailer innovation
Middelbos
Cuppers
Hoornweg