home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 25 April 2018, 10.39 uur


Scania wil met twee jaar 120.000 stuks te bouwen

Sinds de crisis is het aanbod van te vervoeren goederen sterk toegenomen. Dit vertaald zich uiteraard ook in toegenomen verkopen aan vrachtauto's. Daar kan Scania over meepraten bleek tijdens de traditionele 'bijpraatsessie' voor de vakpers. De order-intake in de eerste twee maanden ligt zo'n 20 a 25 procent hoger dan voorgaande jaren; 2018 lijkt dan ook een prima jaar te worden.

De hogere order-intake legt volgens Janko van der Baan, sinds verleden jaar zomer algemeen directeur Scania Benelux, juist de kwetsbare punten in de logistieke operatie van Scania bloot. Zodanig dat het problemen bij de toeleveranciers verwacht en dat legt toch een bommetje onder de productie in vooral de fabriek in Zwolle, wat de grootste Scania vrachtautofabriek is.

Lees het complete verhaal in de gedrukte versie van Auto- en Transportwereld die op 11 mei verschijnt. Heeft u nog geen abonnement? Voor 113,50 euro per jaar (26x - inclusief BTW) mist u geen nieuws uit de transportbrachne meer! Informatie? Bel 0570-628 092 of stuur een email naar: post@atw.nl

Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Eerste Volvo FMX 10x6 af fabriek afgel...

Stummeltrans neemt laatste PGR uit Zwo...

TATRA Nederland toont breed gamma tijd...

Exorbitante verhoging van Duitse tol

DAF en VDL lanceren elektrische truck

TRP Stores bij DAF-dealers

Nieuw meetsysteem moet bandenpech vrac...

Steeds meer LZV's op de Nederlandse wegen

Volvo Trucks presenteert nu ook elektr...

Van den Bosch neemt Broekema Bulk over


Eerste Volvo FMX 10x6 af fabriek afgeleverd
De eerste af fabriek Volvo FMX 10x6 die rondrijdt in Nederland heeft de kleuren van GJ Infra uit Made. De truck is opgebouwd met een 40-tons haakarmsysteem voor de af- en aanvoer van aarde en puin bij grond- en rioleringswerkzaamheden. De eigenaren zochten hiervoor een robuuste, bedrijfszekere en multifunctionele vijfasser met een zo groot mogelijk laadvermogen en vonden deze unieke oplossing bij Volvo Trucks-dealer Bluekens Truck en Bus in Roosendaal.

© Atw.nl - Copyright 2006-2018, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
Middelbos
rino
snapon
terberg
Capriƫl Nederland
Hoornweg
Anema Trucks & Spare Parts
vdl
Cuppers
Trailer innovation
Van Schaften Trucks
D-tec
Trucks.nl
Trailned
facebook
DHS
advertise
Kohl