home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 19 April 2018, 09.09 uur


ESA Trucks tekent dealercontract met TATRA

Per april 2018 breidt ESA Trucks haar dienstverlening uit door officieel dealer van TATRA te worden. In 2014 is DAF een samenwerkingsovereenkomst aangegaan met TATRA. In de overeenkomst is overeengekomen dat DAF haar cabines en motoren gaat leveren aan TATRA. ‘Al sinds de jaren vijftig is ESA dé dealer van DAF in het Noorden’, vertelt Wim van Nispen, algemeen directeur van ESA Trucks. ‘Mede door onze jarenlange relatie met DAF en de samenwerkingsovereenkomst van DAF met TATRA was het voor ons een logische stap om ook TATRA dealer te worden’.

ESA Trucks gaat off-road

TATRA is voornamelijk gespecialiseerd in off-road vrachtwagens. In 2011 is de productielijn TATRA Phoenix gepresenteerd. De TATRA Phoenix staat bekend om het unieke TATRA chassis, de moderne DAF cabine, PACCAR motor en ZF en Allison versnellingsbakken. Van Nispen: Door de combinatie van DAF en PACCAR componenten kunnen wij onze klanten een fullservice-dienstverlening garanderen. Wij bieden alle diensten onder één dak aan, waardoor wij een hoge inzetbaarheid van de voertuigen kunnen garanderen. Dat is waar het om draait in de transportwereld’.
Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Ook elektrische DAF LF en hybride CF o...

MAN toont CitE op IAA

De winnaars van de internationale 'Tra...

D-TEC wint 'Trailer Innovation Award 2019'

LAG Trailers opent nieuwe productielijn

Elektrische Volkswagen e-Crafter getest

Hyundai brengt truck met brandstofcel ...

Volvo toont zelfrijdende elektrische t...

Transport Compleet Gorinchem 2018 geslaagd

Ford onthult nieuwe generatie Transit ...


Ook elektrische DAF LF en hybride CF op de IAA
De stand van DAF is te vinden in Hal 17 van het tentoonstellingscomplex. Op de stand, die een oppervlakte van 2.500 m2 heeft, toont DAF haar complete serie trucks, die voor elke vorm van transport de norm zijn op het gebied van kwaliteit, lage operationele kosten en prestaties. De trucks die DAF op de IAA laat zien, zijn onder meer de LF voor distributieverkeer, de veelzijdige CF en de XF, het vlaggenschip voor het zware transport over de lange afstand.

© Atw.nl - Copyright 2006-2018, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

Van Schaften Trucks
Trailer innovation
rino
Hoornweg
Middelbos
advertise
Trucks.nl
HEBIC
Anema Trucks & Spare Parts
facebook
Cuppers
D-tec
snapon
vdl
terberg
Trailned
Capriƫl Nederland
DHS
Kohl