home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 19 April 2018, 09.09 uur


ESA Trucks tekent dealercontract met TATRA

Per april 2018 breidt ESA Trucks haar dienstverlening uit door officieel dealer van TATRA te worden. In 2014 is DAF een samenwerkingsovereenkomst aangegaan met TATRA. In de overeenkomst is overeengekomen dat DAF haar cabines en motoren gaat leveren aan TATRA. ‘Al sinds de jaren vijftig is ESA dé dealer van DAF in het Noorden’, vertelt Wim van Nispen, algemeen directeur van ESA Trucks. ‘Mede door onze jarenlange relatie met DAF en de samenwerkingsovereenkomst van DAF met TATRA was het voor ons een logische stap om ook TATRA dealer te worden’.

ESA Trucks gaat off-road

TATRA is voornamelijk gespecialiseerd in off-road vrachtwagens. In 2011 is de productielijn TATRA Phoenix gepresenteerd. De TATRA Phoenix staat bekend om het unieke TATRA chassis, de moderne DAF cabine, PACCAR motor en ZF en Allison versnellingsbakken. Van Nispen: Door de combinatie van DAF en PACCAR componenten kunnen wij onze klanten een fullservice-dienstverlening garanderen. Wij bieden alle diensten onder één dak aan, waardoor wij een hoge inzetbaarheid van de voertuigen kunnen garanderen. Dat is waar het om draait in de transportwereld’.
Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Eerste Volvo FMX 10x6 af fabriek afgel...

Stummeltrans neemt laatste PGR uit Zwo...

TATRA Nederland toont breed gamma tijd...

Exorbitante verhoging van Duitse tol

DAF en VDL lanceren elektrische truck

TRP Stores bij DAF-dealers

Nieuw meetsysteem moet bandenpech vrac...

Steeds meer LZV's op de Nederlandse wegen

Volvo Trucks presenteert nu ook elektr...

Van den Bosch neemt Broekema Bulk over


Eerste Volvo FMX 10x6 af fabriek afgeleverd
De eerste af fabriek Volvo FMX 10x6 die rondrijdt in Nederland heeft de kleuren van GJ Infra uit Made. De truck is opgebouwd met een 40-tons haakarmsysteem voor de af- en aanvoer van aarde en puin bij grond- en rioleringswerkzaamheden. De eigenaren zochten hiervoor een robuuste, bedrijfszekere en multifunctionele vijfasser met een zo groot mogelijk laadvermogen en vonden deze unieke oplossing bij Volvo Trucks-dealer Bluekens Truck en Bus in Roosendaal.

© Atw.nl - Copyright 2006-2018, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
facebook
Anema Trucks & Spare Parts
Van Schaften Trucks
rino
Trailer innovation
advertise
Middelbos
Hoornweg
Trucks.nl
Cuppers
DHS
Trailned
Kohl
terberg
D-tec
vdl
Capriƫl Nederland
snapon