home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 17 April 2018, 09.05 uur


Transportoplossingen.com haalt Müller Mitteltal naar Nederland

Müller Mitteltal uit het Duitse Baiersbronn wordt sinds 3 april jl. vertegenwoordigd door Transportoplossingen.com B.V. Müller Mitteltal behoort in Duitsland tot één van de toonaangevende bouwers van aanhangwagens voor de bouw- en recyclingbranche. Transportoplossingen.com B.V. legt de focus eerst op de afzet van de 3- en 4-assige dieplader aanhangwagens. Deze aanhangwagens, leverbaar in vlakke uitvoering of met een kleine zwanenhals achter het draaischamel, worden bij Müller Mitteltal in serie gebouwd en kunnen qua uitvoering en lengte op individuele klantenwens afgestemd worden.

Müller Mitteltal is al bijna 70 jaar een betrouwbare partner met één filosofie: het realiseren van individuele transportoplossingen voor klanten werkzaam in de bouw- en recyclingbranche.
De nieuwe uitbreiding van het leveringsgamma van Transportoplossingen.com B.V. is een welkome aanvulling omdat Transportoplossingen.com B.V. ook importeur is van kipper bouwer F.X. Meiller en het vaak dezelfde klantenkring betreft aldus Richard Streefkerk van Transportoplossingen.com B.V.

Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Eerste Volvo FMX 10x6 af fabriek afgel...

Stummeltrans neemt laatste PGR uit Zwo...

TATRA Nederland toont breed gamma tijd...

Exorbitante verhoging van Duitse tol

DAF en VDL lanceren elektrische truck

TRP Stores bij DAF-dealers

Nieuw meetsysteem moet bandenpech vrac...

Steeds meer LZV's op de Nederlandse wegen

Volvo Trucks presenteert nu ook elektr...

Van den Bosch neemt Broekema Bulk over


Eerste Volvo FMX 10x6 af fabriek afgeleverd
De eerste af fabriek Volvo FMX 10x6 die rondrijdt in Nederland heeft de kleuren van GJ Infra uit Made. De truck is opgebouwd met een 40-tons haakarmsysteem voor de af- en aanvoer van aarde en puin bij grond- en rioleringswerkzaamheden. De eigenaren zochten hiervoor een robuuste, bedrijfszekere en multifunctionele vijfasser met een zo groot mogelijk laadvermogen en vonden deze unieke oplossing bij Volvo Trucks-dealer Bluekens Truck en Bus in Roosendaal.

© Atw.nl - Copyright 2006-2018, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
vdl
Cuppers
Middelbos
Hoornweg
facebook
Trailned
DHS
snapon
terberg
Trailer innovation
Capriƫl Nederland
Van Schaften Trucks
Anema Trucks & Spare Parts
rino
D-tec
Trucks.nl
Kohl
advertise