home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 17 April 2018, 09.05 uur


Transportoplossingen.com haalt Müller Mitteltal naar Nederland

Müller Mitteltal uit het Duitse Baiersbronn wordt sinds 3 april jl. vertegenwoordigd door Transportoplossingen.com B.V. Müller Mitteltal behoort in Duitsland tot één van de toonaangevende bouwers van aanhangwagens voor de bouw- en recyclingbranche. Transportoplossingen.com B.V. legt de focus eerst op de afzet van de 3- en 4-assige dieplader aanhangwagens. Deze aanhangwagens, leverbaar in vlakke uitvoering of met een kleine zwanenhals achter het draaischamel, worden bij Müller Mitteltal in serie gebouwd en kunnen qua uitvoering en lengte op individuele klantenwens afgestemd worden.

Müller Mitteltal is al bijna 70 jaar een betrouwbare partner met één filosofie: het realiseren van individuele transportoplossingen voor klanten werkzaam in de bouw- en recyclingbranche.
De nieuwe uitbreiding van het leveringsgamma van Transportoplossingen.com B.V. is een welkome aanvulling omdat Transportoplossingen.com B.V. ook importeur is van kipper bouwer F.X. Meiller en het vaak dezelfde klantenkring betreft aldus Richard Streefkerk van Transportoplossingen.com B.V.

Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Ook elektrische DAF LF en hybride CF o...

MAN toont CitE op IAA

De winnaars van de internationale 'Tra...

D-TEC wint 'Trailer Innovation Award 2019'

LAG Trailers opent nieuwe productielijn

Elektrische Volkswagen e-Crafter getest

Hyundai brengt truck met brandstofcel ...

Volvo toont zelfrijdende elektrische t...

Transport Compleet Gorinchem 2018 geslaagd

Ford onthult nieuwe generatie Transit ...


Ook elektrische DAF LF en hybride CF op de IAA
De stand van DAF is te vinden in Hal 17 van het tentoonstellingscomplex. Op de stand, die een oppervlakte van 2.500 m2 heeft, toont DAF haar complete serie trucks, die voor elke vorm van transport de norm zijn op het gebied van kwaliteit, lage operationele kosten en prestaties. De trucks die DAF op de IAA laat zien, zijn onder meer de LF voor distributieverkeer, de veelzijdige CF en de XF, het vlaggenschip voor het zware transport over de lange afstand.

© Atw.nl - Copyright 2006-2018, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

Van Schaften Trucks
Trailned
Trailer innovation
facebook
Hoornweg
Capriƫl Nederland
DHS
Trucks.nl
Middelbos
Kohl
Cuppers
rino
snapon
Anema Trucks & Spare Parts
advertise
terberg
vdl
HEBIC
D-tec