home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 10 April 2018, 09.18 uur


Truckersplek langs A1 bij Deventer wisselend succes

De bezetting van betaalde truckersparkeerplaats Truckpoint langs de A1 in Deventer wisselt sterk in het eerste jaar van opening. Het exacte bezettingspercentage geeft eigenaar Jorgen Kruit niet prijs. Hij zegt na negen maanden draaien tevreden te zijn over de aanloop. Als aan het eind van dit jaar gemiddeld 30 a 40 procent van de 100 vrachtwagenparkeerplekken gevuld is geweest, is Kruit tevreden. Dat is volgens hem op dit moment nog realistisch.
In vergelijking met eenzelfde soort parkeerplek die Kruit opzette langs de A37 in Emmen komt het parkeerverkeer in Deventer een stuk sneller op gang. "Maar dat mag ook wel: de A1 is een van de belangrijkste verkeersaders van ons land."

Na de bouwvak begint volgens Kruit de aanleg van het tankstation op Truckpoint. De onderhandelingen met een horeca-ondernemer die boerderij de Olthof moet vullen, zitten volgens hem in een afrondende fase. Truckpoint is een betaalde truckparking voor 100 vrachtwagens. Met voorzieningen, zoals cameratoezicht, toiletten en douches en straks dus horeca en een tankstation. Ook als het niet gelijk druk is, hoeft eigenaar Jorgen Kruit niet te wanhopen. Rijkswaterstaat betaalt de eerste drie jaar de huur van de parkeerplekken.

Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Scania verwacht met twee jaar 120.000 ...

Bofram Techniek nu ook importeur van A...

Nieuwe PL2 dieplader van Broshuis

Bedrijf ludiek in actie tegen tekort c...

ESA Trucks tekent dealercontract met TATRA

Nieuwe vrijstellingsregeling voor C-ri...

Transportoplossingen.com haalt Mü...

Volkswagen lanceert krachtigste Amarok...

Noodzaak om te verduurzamen grootste u...

Vlastuin Group neemt VB Trailerbouw over


Scania verwacht met twee jaar 120.000 eenheden te produceren
Sinds de crisis is het aanbod van te vervoeren goederen sterk toegenomen. Dit vertaald zich uiteraard ook in toegenomen verkopen aan vrachtauto's. Daar kan Scania over meepraten bleek tijdens de traditionele 'bijpraatsessie' voor de vakpers. De order-intake in de eerste twee maanden ligt zo'n 20 a 25 procent hoger dan voorgaande jaren; 2018 lijkt dan ook een prima jaar te worden.

© Atw.nl - Copyright 2006-2018, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
DHS
facebook
snapon
rino
Hoornweg
Capriƫl Nederland
Van Schaften Trucks
terberg
vdl
Cuppers
D-tec
Trailned
Anema Trucks & Spare Parts
Middelbos
advertise
Trailer innovation
Trucks.nl
Kohl