home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 04 April 2018, 08.33 uur


Mega Trucks Festival wordt weer georganiseerd

Alweer de vijfde editie van het Mega Trucks Festival komt er aan. Op zaterdag 15 en zondag 16 december 2018 staan de Brabanthallen 's-Hertogenbosch weer in het teken van het grootste indoor truckfestival van de Benelux. Twee sfeervolle dagen, voor chauffeurs, hun gezin en een ieder die de transportsector een warm hart toedraagt. Indoor truckshow, demo's, chauffeursmarkt en volop entertainment en kinderplezier. Ruim 32.000m2 vermaak, met voor elk wat wils.

Presentatie truckmerken

Wie de Brabanthallen nadert, weet meteen waar het om gaat. Buiten staan al diverse kranen en vrachtwagens. Binnen in de Centrale Entreehal stap je de showroom van het evenement binnen, hier staan fraaie specials en demo's van truckdealers opgesteld. Betreedt het evenement via de Langstraathal en bezoek de truckdealers. Maak meteen een rondje over de gezellige chauffeursmarkt, hier kom je zeker nog een keertje terug. Voor een speciaal schaalmodel, accessoires, kleding of dat specifieke speeltje voor de kleine.

Entertainment

Op veler verzoek keert RadioNL opnieuw terug en brengt diverse artiesten mee naar de Brabanthallen. Publiek kan plaatsnemen op het grote terras, genieten van een hapje en een drankje en van de (live)muziek. Vanaf het podium worden leuke prijsjes weggegeven. Kinderen kunnen zich vermaken bij de kids corner. Genieten van de draaimolen, schminken of uitleven in ballenbak, terwijl papa's en mama's, opa's en oma's, familie en vrienden rustig kunnen bijkletsen. En ook ontbreekt de indoor zandbak niet.

Gratis deelname

Chauffeurs die hun vrachtwagen willen showen aan het publiek zijn van harte welkom bij de eerste lustrum editie van het Mega Trucks Festival. Voor iedere deelnemende truck staat een verrassing klaar. Naast twee gratis entreebewijzen (geldig op beide dagen) ontvang je ook een goed gevuld Truckers Kerstpakket. Een goed gevulde tas, met voor elk wat wils. Leuk om de dagen mee door te komen of mee te nemen naar huis. Op zondag ding je tussen 16.00 en 17.00 uur mee naar grote prijzen in de Mega Verloting. Deelname is gratis, maar inschrijven via deze website is een must.
Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Scania verwacht met twee jaar 120.000 ...

Bofram Techniek nu ook importeur van A...

Nieuwe PL2 dieplader van Broshuis

Bedrijf ludiek in actie tegen tekort c...

ESA Trucks tekent dealercontract met TATRA

Nieuwe vrijstellingsregeling voor C-ri...

Transportoplossingen.com haalt Mü...

Volkswagen lanceert krachtigste Amarok...

Noodzaak om te verduurzamen grootste u...

Vlastuin Group neemt VB Trailerbouw over


Scania verwacht met twee jaar 120.000 eenheden te produceren
Sinds de crisis is het aanbod van te vervoeren goederen sterk toegenomen. Dit vertaald zich uiteraard ook in toegenomen verkopen aan vrachtauto's. Daar kan Scania over meepraten bleek tijdens de traditionele 'bijpraatsessie' voor de vakpers. De order-intake in de eerste twee maanden ligt zo'n 20 a 25 procent hoger dan voorgaande jaren; 2018 lijkt dan ook een prima jaar te worden.

© Atw.nl - Copyright 2006-2018, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
Capriƫl Nederland
DHS
advertise
terberg
Anema Trucks & Spare Parts
Kohl
Trailer innovation
D-tec
snapon
facebook
Middelbos
Trucks.nl
Cuppers
Van Schaften Trucks
Trailned
Hoornweg
vdl
rino