home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 28 Maart 2018, 14.02 uur


Compaan sluit zich aan bij MAX-Repair

Carrosseriebouw Compaan uit Assen sluit zich aan bij MAX-Repair, het landelijke schadeherstel netwerk voor trucks, trailers, carrosserieën en zwaar werkmaterieel. Dat maakte beide directies vandaag bekend. Hiermee breidt MAX-Repair haar dienstverlening uit voor haar opdrachtgevers in de regio Drenthe en Groningen. Carrosseriebouw Compaan professionaliseert verder haar schadeherstel activiteiten voor opdrachtgevers door de aansluiting bij het MAX-Repair netwerk. Opdrachtgevers profiteren hierin direct mee van het “one-stop-shopping concept” die beide organisatie hanteren, zowel lokaal als landelijk. De samenwerking start per 1 april 2018.

Tim Visser, directeur van Carrosseriebouw Compaan vertelt enthousiast: “Carrosseriebouw Compaan is een gevestigde naam in de regio Drenthe en Groningen. Sinds maart 2017 zijn wij onderdeel van de Karhof groep en hebben daarmee stevige ambities vastgelegd voor onze locatie in Assen, waar professioneel schadeherstel aan trucks, trailers en zwaar werkmaterieel een onderdeel van uitmaakt. Voor Noordoost Nederland zien wij hierin nog absoluut kansen. MAX-Repair met al haar kennis en kunde gaat daarbij helpen ons one-stop-shopping concept verder te ontwikkelen; denk hierbij aan “De Rijdende Richter” en professioneel schadelastverlaging voor wagenparken binnen transport en logistiek, bouw en infra plus landbouwmechanisatie. Voordelen waar onze klanten direct van zullen profiteren.”

Met een personeelsbestand van 24 medewerkers heeft carrosseriebouw Compaan zich ontwikkeld tot een allround carrosserie en schadeherstelbedrijf. Sinds maart 2017 behoort men tot de Karhof Groep, die tevens over vestigingen beschikt in Purmerend, Nieuw-Vennep en Amsterdam. Carrosseriebouw Compaan is tevens aangesloten bij de brancheorganisatie carrosserie.nl. Algemeen directeur Gert-Jan Karhof van de Karhof Groep ziet dan ook op langere termijn meerdere synergievoordelen binnen de beide organisaties.

Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Scania verwacht met twee jaar 120.000 ...

Bofram Techniek nu ook importeur van A...

Nieuwe PL2 dieplader van Broshuis

Bedrijf ludiek in actie tegen tekort c...

ESA Trucks tekent dealercontract met TATRA

Nieuwe vrijstellingsregeling voor C-ri...

Transportoplossingen.com haalt Mü...

Volkswagen lanceert krachtigste Amarok...

Noodzaak om te verduurzamen grootste u...

Vlastuin Group neemt VB Trailerbouw over


Scania verwacht met twee jaar 120.000 eenheden te produceren
Sinds de crisis is het aanbod van te vervoeren goederen sterk toegenomen. Dit vertaald zich uiteraard ook in toegenomen verkopen aan vrachtauto's. Daar kan Scania over meepraten bleek tijdens de traditionele 'bijpraatsessie' voor de vakpers. De order-intake in de eerste twee maanden ligt zo'n 20 a 25 procent hoger dan voorgaande jaren; 2018 lijkt dan ook een prima jaar te worden.

© Atw.nl - Copyright 2006-2018, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
Trailned
facebook
terberg
Kohl
advertise
Capriƫl Nederland
Trucks.nl
DHS
Hoornweg
rino
Cuppers
Van Schaften Trucks
Middelbos
Trailer innovation
vdl
Anema Trucks & Spare Parts
D-tec
snapon