home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 28 Maart 2018, 14.02 uur


Compaan sluit zich aan bij MAX-Repair

Carrosseriebouw Compaan uit Assen sluit zich aan bij MAX-Repair, het landelijke schadeherstel netwerk voor trucks, trailers, carrosserieën en zwaar werkmaterieel. Dat maakte beide directies vandaag bekend. Hiermee breidt MAX-Repair haar dienstverlening uit voor haar opdrachtgevers in de regio Drenthe en Groningen. Carrosseriebouw Compaan professionaliseert verder haar schadeherstel activiteiten voor opdrachtgevers door de aansluiting bij het MAX-Repair netwerk. Opdrachtgevers profiteren hierin direct mee van het “one-stop-shopping concept” die beide organisatie hanteren, zowel lokaal als landelijk. De samenwerking start per 1 april 2018.

Tim Visser, directeur van Carrosseriebouw Compaan vertelt enthousiast: “Carrosseriebouw Compaan is een gevestigde naam in de regio Drenthe en Groningen. Sinds maart 2017 zijn wij onderdeel van de Karhof groep en hebben daarmee stevige ambities vastgelegd voor onze locatie in Assen, waar professioneel schadeherstel aan trucks, trailers en zwaar werkmaterieel een onderdeel van uitmaakt. Voor Noordoost Nederland zien wij hierin nog absoluut kansen. MAX-Repair met al haar kennis en kunde gaat daarbij helpen ons one-stop-shopping concept verder te ontwikkelen; denk hierbij aan “De Rijdende Richter” en professioneel schadelastverlaging voor wagenparken binnen transport en logistiek, bouw en infra plus landbouwmechanisatie. Voordelen waar onze klanten direct van zullen profiteren.”

Met een personeelsbestand van 24 medewerkers heeft carrosseriebouw Compaan zich ontwikkeld tot een allround carrosserie en schadeherstelbedrijf. Sinds maart 2017 behoort men tot de Karhof Groep, die tevens over vestigingen beschikt in Purmerend, Nieuw-Vennep en Amsterdam. Carrosseriebouw Compaan is tevens aangesloten bij de brancheorganisatie carrosserie.nl. Algemeen directeur Gert-Jan Karhof van de Karhof Groep ziet dan ook op langere termijn meerdere synergievoordelen binnen de beide organisaties.

Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Elke dag 290 trucks minder in de spits...

ZF maakt zich op voor een autonome, di...

Wat is de oudste DAF truck nog in gebruik?

Mercedes-Benz werkt aan truck van de t...

Nieuw Skeletal chassis van Ford Transi...

Waberer’s mag vanaf nu Tesla e-...

Spuitcoating KCN automotive biedt ulti...

Mooiste Truck van Nederland gekozen

Managementwijzigingen bij DAF Trucks

Analyse verkeersdata helpt bij betere ...


Elke dag 290 trucks minder in de spits in Brabant
23 bedrijven in de regio hebben het voor elkaar gekregen hun logistiek nog beter in te richten, waardoor er dagelijks 290 vrachtwagens en bestelbussen minder in de spits op de weg rijden. Het programma Logistiek in Brabant heeft deze bedrijven daartoe uitgedaagd. 'Met 1 nachtrit op en neer met een LZV-combinatie plaatsen we vier volledige vrachtwagens buiten de spits,' vertelt Pim van Eijk van Gebroeders van Eijk uit Asten.

© Atw.nl - Copyright 2006-2018, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
Trailer innovation
Trailned
Middelbos
Anema Trucks & Spare Parts
HEBIC
Hoornweg
IAA
rino
Trucks.nl
Capriël Nederland
vdl
advertise
Cuppers
Kohl
DHS
snapon
D-tec
facebook
Van Schaften Trucks
terberg