home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 22 Maart 2018, 16.21 uur


International Trailer Innovation Award 2019

Auto- en Transportwereld maakt al vele jaren deel uit van de jury van de International Trailer Innovation Award. Een onderscheiding die tijdens de grote toonaangevende internationale beurs – Internationale Automobiel-Ausstellung (IAA) voor Bedrijfsvoertuigen in Hannover – wordt uitgereikt aan de beste, nieuwste en innoverende ontwikkelingen op het gebied van getrokken materieel, carrosserieën en de componenten voor de beide productgroepen. De jury bestaat uit vak-journalisten van vijftien vooraanstaande Europese vaktijdschriften voor de transportsector. De voorzitter van de jury is de heer Jörg Montag van Stünings Medien in Duitsland. Thema voor dit jaar is “De toekomst van transport”.

De wedstrijd van de ‘Trailer Award 2019’ kent zeven prijscategorieën: Body, Chassis, Components, Concept, Environment, Safety en Smart Trailer.
U wilt zich graag aanmelden voor de wedstrijd? Meldt u zich aan middels het aanmeldingsformulier, Hannover. De 67ste IAA wordt gehouden van 20 t/m 27 die u vindt op de website www.trailer-innovation.com. De deadline van de aanmeldingen: 30 juni 2018.
De prijsuitreikingen van de zeven ‘Trailer Innovation Awards 2019’ vinden plaats op vrijdagmiddag 21 september 2018 tijdens de IAA in september 2018 en georganiseerd door de VDA (Verband der Automobielindustrie e.V.).
In de komende uitgaven van Auto- en Transportwereld leest u uiteraard meer over de IAA.

Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Scania verwacht met twee jaar 120.000 ...

Bofram Techniek nu ook importeur van A...

Nieuwe PL2 dieplader van Broshuis

Bedrijf ludiek in actie tegen tekort c...

ESA Trucks tekent dealercontract met TATRA

Nieuwe vrijstellingsregeling voor C-ri...

Transportoplossingen.com haalt Mü...

Volkswagen lanceert krachtigste Amarok...

Noodzaak om te verduurzamen grootste u...

Vlastuin Group neemt VB Trailerbouw over


Scania verwacht met twee jaar 120.000 eenheden te produceren
Sinds de crisis is het aanbod van te vervoeren goederen sterk toegenomen. Dit vertaald zich uiteraard ook in toegenomen verkopen aan vrachtauto's. Daar kan Scania over meepraten bleek tijdens de traditionele 'bijpraatsessie' voor de vakpers. De order-intake in de eerste twee maanden ligt zo'n 20 a 25 procent hoger dan voorgaande jaren; 2018 lijkt dan ook een prima jaar te worden.

© Atw.nl - Copyright 2006-2018, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
facebook
DHS
D-tec
snapon
vdl
Hoornweg
advertise
Kohl
Capriƫl Nederland
Trailned
Anema Trucks & Spare Parts
Cuppers
rino
Trailer innovation
terberg
Middelbos
Trucks.nl
Van Schaften Trucks