home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 22 Maart 2018, 16.21 uur


International Trailer Innovation Award 2019

Auto- en Transportwereld maakt al vele jaren deel uit van de jury van de International Trailer Innovation Award. Een onderscheiding die tijdens de grote toonaangevende internationale beurs – Internationale Automobiel-Ausstellung (IAA) voor Bedrijfsvoertuigen in Hannover – wordt uitgereikt aan de beste, nieuwste en innoverende ontwikkelingen op het gebied van getrokken materieel, carrosserieën en de componenten voor de beide productgroepen. De jury bestaat uit vak-journalisten van vijftien vooraanstaande Europese vaktijdschriften voor de transportsector. De voorzitter van de jury is de heer Jörg Montag van Stünings Medien in Duitsland. Thema voor dit jaar is “De toekomst van transport”.

De wedstrijd van de ‘Trailer Award 2019’ kent zeven prijscategorieën: Body, Chassis, Components, Concept, Environment, Safety en Smart Trailer.
U wilt zich graag aanmelden voor de wedstrijd? Meldt u zich aan middels het aanmeldingsformulier, Hannover. De 67ste IAA wordt gehouden van 20 t/m 27 die u vindt op de website www.trailer-innovation.com. De deadline van de aanmeldingen: 30 juni 2018.
De prijsuitreikingen van de zeven ‘Trailer Innovation Awards 2019’ vinden plaats op vrijdagmiddag 21 september 2018 tijdens de IAA in september 2018 en georganiseerd door de VDA (Verband der Automobielindustrie e.V.).
In de komende uitgaven van Auto- en Transportwereld leest u uiteraard meer over de IAA.

Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Elke dag 290 trucks minder in de spits...

ZF maakt zich op voor een autonome, di...

Wat is de oudste DAF truck nog in gebruik?

Mercedes-Benz werkt aan truck van de t...

Nieuw Skeletal chassis van Ford Transi...

Waberer’s mag vanaf nu Tesla e-...

Spuitcoating KCN automotive biedt ulti...

Mooiste Truck van Nederland gekozen

Managementwijzigingen bij DAF Trucks

Analyse verkeersdata helpt bij betere ...


Elke dag 290 trucks minder in de spits in Brabant
23 bedrijven in de regio hebben het voor elkaar gekregen hun logistiek nog beter in te richten, waardoor er dagelijks 290 vrachtwagens en bestelbussen minder in de spits op de weg rijden. Het programma Logistiek in Brabant heeft deze bedrijven daartoe uitgedaagd. 'Met 1 nachtrit op en neer met een LZV-combinatie plaatsen we vier volledige vrachtwagens buiten de spits,' vertelt Pim van Eijk van Gebroeders van Eijk uit Asten.

© Atw.nl - Copyright 2006-2018, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
Kohl
advertise
rino
snapon
Hoornweg
Capriël Nederland
Middelbos
HEBIC
Trailned
DHS
IAA
Trucks.nl
Cuppers
Trailer innovation
D-tec
vdl
terberg
facebook
Anema Trucks & Spare Parts
Van Schaften Trucks