home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 21 Maart 2018, 13.04 uur


Nooteboom Trading gewoon in bedrijf na brand

Bij Nooteboom Trading aan de Baardmeesweg in Zeewolde ontstond op 13 februari brand. Er vielen geen gewonden, maar het bedrijfsgebouw brandde af. De bedrijfsactiviteiten hebben echter niet stilgestaan, verzekert directeur Igmar Nooteboom. "We zijn volledig operationeel. Business as usual." "De brand heeft ons als medewerkers diep geraakt. Veel van onze relaties hebben ons ondersteuningsberichten gestuurd. Dit hebben we enorm gewaardeerd", aldus Nooteboom.

Inmiddels is Nooteboom Trading actief vanuit een noodgebouw op de bedrijfslocatie in Zeewolde. Ondanks de impact van het incident zal het op korte of langere termijn geen nadelige gevolgen hebben voor eerder overeengekomen afspraken en levertijden voor klanten. Dit geldt ook voor de diensten/service. Verhuur van trailers en de levering van lopende bestellingen aan klanten zullen gewoon doorgaan. Nooteboom Trading is sinds vorig jaar de officiële importeur van Schwarzmüller in Nederland. De coiltrailers, kippertrailers en schuifzeilentrailers van de Oostenrijkse fabrikant completeren het aanbod van het eigen merk Rino Trailers. Nooteboom Trading is daarnaast bekend van de verhuurvloot van Nooteboom Rental, waarin met name Nooteboom-trailers worden ingezet. De verhuurvloot van Nooteboom Rental bestaat uit een divers aanbod zware diepladers, semidiepladers en teletrailers voor exceptioneel transport, al dan niet uitschuifbaar. De trailers zijn te huur vanaf één dag, maar ook op projectmatige basis voor maanden of nog langer.Nooteboom Trading is bereikbaar zoals gebruikelijk, via de vaste lijn +31 36 523 4275. Igmar Nooteboom (06-11000732) en Bas Rosenboom (06-21909494) zijn ook mobiel bereikbaar en de e-mail sales@nooteboomtrading.com is ongewijzigd.

Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Elke dag 290 trucks minder in de spits...

ZF maakt zich op voor een autonome, di...

Wat is de oudste DAF truck nog in gebruik?

Mercedes-Benz werkt aan truck van de t...

Nieuw Skeletal chassis van Ford Transi...

Waberer’s mag vanaf nu Tesla e-...

Spuitcoating KCN automotive biedt ulti...

Mooiste Truck van Nederland gekozen

Managementwijzigingen bij DAF Trucks

Analyse verkeersdata helpt bij betere ...


Elke dag 290 trucks minder in de spits in Brabant
23 bedrijven in de regio hebben het voor elkaar gekregen hun logistiek nog beter in te richten, waardoor er dagelijks 290 vrachtwagens en bestelbussen minder in de spits op de weg rijden. Het programma Logistiek in Brabant heeft deze bedrijven daartoe uitgedaagd. 'Met 1 nachtrit op en neer met een LZV-combinatie plaatsen we vier volledige vrachtwagens buiten de spits,' vertelt Pim van Eijk van Gebroeders van Eijk uit Asten.

© Atw.nl - Copyright 2006-2018, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
Cuppers
Capriël Nederland
Hoornweg
advertise
facebook
Trailned
IAA
Middelbos
rino
HEBIC
Kohl
Trucks.nl
Trailer innovation
D-tec
Anema Trucks & Spare Parts
DHS
snapon
vdl
terberg
Van Schaften Trucks