home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 21 Maart 2018, 13.04 uur


Nooteboom Trading gewoon in bedrijf na brand

Bij Nooteboom Trading aan de Baardmeesweg in Zeewolde ontstond op 13 februari brand. Er vielen geen gewonden, maar het bedrijfsgebouw brandde af. De bedrijfsactiviteiten hebben echter niet stilgestaan, verzekert directeur Igmar Nooteboom. "We zijn volledig operationeel. Business as usual." "De brand heeft ons als medewerkers diep geraakt. Veel van onze relaties hebben ons ondersteuningsberichten gestuurd. Dit hebben we enorm gewaardeerd", aldus Nooteboom.

Inmiddels is Nooteboom Trading actief vanuit een noodgebouw op de bedrijfslocatie in Zeewolde. Ondanks de impact van het incident zal het op korte of langere termijn geen nadelige gevolgen hebben voor eerder overeengekomen afspraken en levertijden voor klanten. Dit geldt ook voor de diensten/service. Verhuur van trailers en de levering van lopende bestellingen aan klanten zullen gewoon doorgaan. Nooteboom Trading is sinds vorig jaar de officiële importeur van Schwarzmüller in Nederland. De coiltrailers, kippertrailers en schuifzeilentrailers van de Oostenrijkse fabrikant completeren het aanbod van het eigen merk Rino Trailers. Nooteboom Trading is daarnaast bekend van de verhuurvloot van Nooteboom Rental, waarin met name Nooteboom-trailers worden ingezet. De verhuurvloot van Nooteboom Rental bestaat uit een divers aanbod zware diepladers, semidiepladers en teletrailers voor exceptioneel transport, al dan niet uitschuifbaar. De trailers zijn te huur vanaf één dag, maar ook op projectmatige basis voor maanden of nog langer.Nooteboom Trading is bereikbaar zoals gebruikelijk, via de vaste lijn +31 36 523 4275. Igmar Nooteboom (06-11000732) en Bas Rosenboom (06-21909494) zijn ook mobiel bereikbaar en de e-mail sales@nooteboomtrading.com is ongewijzigd.

Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Scania verwacht met twee jaar 120.000 ...

Bofram Techniek nu ook importeur van A...

Nieuwe PL2 dieplader van Broshuis

Bedrijf ludiek in actie tegen tekort c...

ESA Trucks tekent dealercontract met TATRA

Nieuwe vrijstellingsregeling voor C-ri...

Transportoplossingen.com haalt Mü...

Volkswagen lanceert krachtigste Amarok...

Noodzaak om te verduurzamen grootste u...

Vlastuin Group neemt VB Trailerbouw over


Scania verwacht met twee jaar 120.000 eenheden te produceren
Sinds de crisis is het aanbod van te vervoeren goederen sterk toegenomen. Dit vertaald zich uiteraard ook in toegenomen verkopen aan vrachtauto's. Daar kan Scania over meepraten bleek tijdens de traditionele 'bijpraatsessie' voor de vakpers. De order-intake in de eerste twee maanden ligt zo'n 20 a 25 procent hoger dan voorgaande jaren; 2018 lijkt dan ook een prima jaar te worden.

© Atw.nl - Copyright 2006-2018, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
Kohl
Middelbos
Hoornweg
Anema Trucks & Spare Parts
snapon
Cuppers
Van Schaften Trucks
D-tec
Trailned
rino
DHS
Trailer innovation
vdl
Trucks.nl
facebook
advertise
terberg
Capriƫl Nederland