home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 20 Maart 2018, 14.49 uur


Transport & Logistics in Rotterdam Ahoy breidt uit met Havenlogistieke hal

De komende editie van Transport & Logistics in Rotterdam Ahoy breidt op verzoek van verladend Nederland uit met een hal speciaal voor de havenlogistiek. De focus ligt op deep- en short sea transporten en aanverwante logistieke activiteiten in en vanuit de haven. “Met deze toevoeging geven we antwoord op de vraag vanuit de markt om meer havenlogistiek aanbod te presenteren. En waar kan dat beter dan in Rotterdam, de logistieke hub van Europa en de thuisbasis van de grootste Europese haven: Port of Rotterdam”, zegt Bianca van Grinsven, Event Manager Transport & Logistics. Tijdens de afgelopen editie van Transport & Logisitics waren 56% van de bezoekers cargo-owners. Zij gaven aan graag meer rederijen, forwarders, cargadoors, container operators en container depots te ontmoeten op Transport & Logistics om zo ook hun diensten te kunnen uitvragen. Ze geven vooral aan dat dit de toegankelijkheid en benaderbaarheid van dergelijke diensten positief kan beïnvloeden.

Op de beursvloer tijdens de editie van 2016 waardeerden zij daarom de aanwezigheid van partijen als Van Donge & De Roo, Kerry Adco en NewCorp Logistics enorm. De vraag naar meer aanbod voor de havenlogistiek kwam ook naar voren uit de bezoekersenquêtes. Op de vraag welke exposantengroep zij graag aangevuld zouden zien tijdens de volgende editie, vulde bijna driekwart van de bezoekers de volgende kernwoorden in: deep sea, transporteurs, rederijen, zeevracht en haven. Organisator Easyfairs ziet het als haar primaire taak om de markt te voorzien in hun behoeften. Daarom wordt de havenlogistiek nu toegevoegd aan het beursconcept. De havenlogistieke hal is vooral geschikt voor ondernemingen die actief als bevrachters, rederijen, terminals, depots, overslagbedrijven en stuwadoors. “Met deze toevoeging zetten we bovendien een belangrijke stap in het behalen van onze doelstelling: een compleet platform aanbieden voor de logistieke markt waarbij we bezoekers een ‘visit the future’ ervaring willen geven”, aldus Van Grinsven.

Beursdata Transport & Logistics 2018

Transport & Logistics vindt plaats op 6, 7 en 8 november 2018 in Rotterdam Ahoy. De beurs opent op deze dagen haar deuren van 10.00 tot 17.00 uur. Belangstellenden die meer informatie willen over (deelname aan) de havenlogistieke hal kunnen contact opnemen met Claudia Gravesteijn, e-mail: claudia.gravesteijn@easyfairs.com (tel.: 0183-680654). Meer informatie over Transport & Logistics: www.easyfairs.com/transport-nl.
Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Scania verwacht met twee jaar 120.000 ...

Bofram Techniek nu ook importeur van A...

Nieuwe PL2 dieplader van Broshuis

Bedrijf ludiek in actie tegen tekort c...

ESA Trucks tekent dealercontract met TATRA

Nieuwe vrijstellingsregeling voor C-ri...

Transportoplossingen.com haalt Mü...

Volkswagen lanceert krachtigste Amarok...

Noodzaak om te verduurzamen grootste u...

Vlastuin Group neemt VB Trailerbouw over


Scania verwacht met twee jaar 120.000 eenheden te produceren
Sinds de crisis is het aanbod van te vervoeren goederen sterk toegenomen. Dit vertaald zich uiteraard ook in toegenomen verkopen aan vrachtauto's. Daar kan Scania over meepraten bleek tijdens de traditionele 'bijpraatsessie' voor de vakpers. De order-intake in de eerste twee maanden ligt zo'n 20 a 25 procent hoger dan voorgaande jaren; 2018 lijkt dan ook een prima jaar te worden.

© Atw.nl - Copyright 2006-2018, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
Trucks.nl
rino
Kohl
terberg
D-tec
facebook
Anema Trucks & Spare Parts
Middelbos
Capriƫl Nederland
vdl
snapon
Trailned
Trailer innovation
Van Schaften Trucks
DHS
Cuppers
advertise
Hoornweg