home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 20 Maart 2018, 14.49 uur


Transport & Logistics in Rotterdam Ahoy breidt uit met Havenlogistieke hal

De komende editie van Transport & Logistics in Rotterdam Ahoy breidt op verzoek van verladend Nederland uit met een hal speciaal voor de havenlogistiek. De focus ligt op deep- en short sea transporten en aanverwante logistieke activiteiten in en vanuit de haven. “Met deze toevoeging geven we antwoord op de vraag vanuit de markt om meer havenlogistiek aanbod te presenteren. En waar kan dat beter dan in Rotterdam, de logistieke hub van Europa en de thuisbasis van de grootste Europese haven: Port of Rotterdam”, zegt Bianca van Grinsven, Event Manager Transport & Logistics. Tijdens de afgelopen editie van Transport & Logisitics waren 56% van de bezoekers cargo-owners. Zij gaven aan graag meer rederijen, forwarders, cargadoors, container operators en container depots te ontmoeten op Transport & Logistics om zo ook hun diensten te kunnen uitvragen. Ze geven vooral aan dat dit de toegankelijkheid en benaderbaarheid van dergelijke diensten positief kan beïnvloeden.

Op de beursvloer tijdens de editie van 2016 waardeerden zij daarom de aanwezigheid van partijen als Van Donge & De Roo, Kerry Adco en NewCorp Logistics enorm. De vraag naar meer aanbod voor de havenlogistiek kwam ook naar voren uit de bezoekersenquêtes. Op de vraag welke exposantengroep zij graag aangevuld zouden zien tijdens de volgende editie, vulde bijna driekwart van de bezoekers de volgende kernwoorden in: deep sea, transporteurs, rederijen, zeevracht en haven. Organisator Easyfairs ziet het als haar primaire taak om de markt te voorzien in hun behoeften. Daarom wordt de havenlogistiek nu toegevoegd aan het beursconcept. De havenlogistieke hal is vooral geschikt voor ondernemingen die actief als bevrachters, rederijen, terminals, depots, overslagbedrijven en stuwadoors. “Met deze toevoeging zetten we bovendien een belangrijke stap in het behalen van onze doelstelling: een compleet platform aanbieden voor de logistieke markt waarbij we bezoekers een ‘visit the future’ ervaring willen geven”, aldus Van Grinsven.

Beursdata Transport & Logistics 2018

Transport & Logistics vindt plaats op 6, 7 en 8 november 2018 in Rotterdam Ahoy. De beurs opent op deze dagen haar deuren van 10.00 tot 17.00 uur. Belangstellenden die meer informatie willen over (deelname aan) de havenlogistieke hal kunnen contact opnemen met Claudia Gravesteijn, e-mail: claudia.gravesteijn@easyfairs.com (tel.: 0183-680654). Meer informatie over Transport & Logistics: www.easyfairs.com/transport-nl.
Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Elke dag 290 trucks minder in de spits...

ZF maakt zich op voor een autonome, di...

Wat is de oudste DAF truck nog in gebruik?

Mercedes-Benz werkt aan truck van de t...

Nieuw Skeletal chassis van Ford Transi...

Waberer’s mag vanaf nu Tesla e-...

Spuitcoating KCN automotive biedt ulti...

Mooiste Truck van Nederland gekozen

Managementwijzigingen bij DAF Trucks

Analyse verkeersdata helpt bij betere ...


Elke dag 290 trucks minder in de spits in Brabant
23 bedrijven in de regio hebben het voor elkaar gekregen hun logistiek nog beter in te richten, waardoor er dagelijks 290 vrachtwagens en bestelbussen minder in de spits op de weg rijden. Het programma Logistiek in Brabant heeft deze bedrijven daartoe uitgedaagd. 'Met 1 nachtrit op en neer met een LZV-combinatie plaatsen we vier volledige vrachtwagens buiten de spits,' vertelt Pim van Eijk van Gebroeders van Eijk uit Asten.

© Atw.nl - Copyright 2006-2018, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
Hoornweg
Kohl
DHS
HEBIC
IAA
Capriël Nederland
advertise
facebook
Van Schaften Trucks
Trucks.nl
snapon
vdl
D-tec
Anema Trucks & Spare Parts
terberg
Cuppers
Trailer innovation
Middelbos
rino
Trailned