home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 28 Februari 2018, 11.45 uur


Boerstal Transport wil groeien met MendriX

Voor Boerstal Transport Service vormt MendriX TMS de basis om te werken en te groeien. Het bedrijf dat zojuist live is gegaan met MendriX, ging met de TMS-aanbieder in zee nadat het aantal opdrachten was verdubbeld. Voor Willem Boerstal was belangrijk dat de groei niet zou afdoen aan de kwaliteit die het bedrijf wil bieden. “De professionaliteit die je uitstraalt naar de klanten en je werknemers moet in orde zijn”, aldus Boerstal. Hij is erg te spreken over het overzicht dat het bedrijf nu overall heeft op zowel de orders als de uitvoering van de planning. “Het is heel eenvoudig en ook nog eens goed overdraagbaar.”

MendriX TMS

Boerstal vertelt hoe ze voorheen gebruik maakten van een eigen ‘systeem’: “We improviseerden, en dan worden er nog wel eens fouten gemaakt. Met de huidige groei kunnen we ons geen fouten meer veroorloven. Dankzij MendriX TMS ligt alles vast. Tarieven staan in het systeem, en de uren van de chauffeurs worden gelijk verwerkt.” In maart komen er een nieuwe oplegger en een nieuwe chauffeur bij. “In korte tijd hebben we best wel veel stappen gezet”, geeft Boerstal toe. Hij heeft er een goed gevoel bij. Ook over de samenwerking met MendriX is hij te spreken. “Goed is goed”, zegt hij. “En in dit geval is de prijs- en kwaliteitverhouding ook nog eens prima.”
Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Vuile oostbloktruck omzeilt onze milie...

International Trailer Innovation Award...

Per 1 april nieuw Sloveense tolsysteem...

Knikkende oprij LF

Afzet trucks na piek in 2018 naar lage...

Nooteboom Trading gewoon in bedrijf na...

Transport & Logistics in Rotterdam Aho...

Europa herziet richtlijnen rijbewijs e...

Getest: Mercedes-Benz Actros 1851 LS

Nijhof-Wassink breidt LIVE-concept uit...


Vuile oostbloktruck omzeilt onze milieuzones
Het is voor de gemeente Rotterdam lastig boetes te innen voor buitenlandse chauffeurs die met een te oude vrachtauto de milieuzone op de Maasvlakte inrijden. TLN pleit daarom voor Europese afspraken over de uitwisseling van kenteken-informatie. ​​​​Op de Maasvlakte mogen alleen vrachtauto’s met een Euro 6-motor komen. Voertuigen die geen Euro 6-motor hebben mogen er wel op,

© Atw.nl - Copyright 2006-2018, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
advertise
Hoornweg
terberg
Cuppers
vdl
facebook
Capriƫl Nederland
Van Schaften Trucks
D-tec
Iveco
Anema Trucks & Spare Parts
Kohl
DHS
Middelbos
Trailer innovation
snapon
Trailned
Trucks.nl