home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 28 Februari 2018, 11.45 uur


Boerstal Transport wil groeien met MendriX

Voor Boerstal Transport Service vormt MendriX TMS de basis om te werken en te groeien. Het bedrijf dat zojuist live is gegaan met MendriX, ging met de TMS-aanbieder in zee nadat het aantal opdrachten was verdubbeld. Voor Willem Boerstal was belangrijk dat de groei niet zou afdoen aan de kwaliteit die het bedrijf wil bieden. “De professionaliteit die je uitstraalt naar de klanten en je werknemers moet in orde zijn”, aldus Boerstal. Hij is erg te spreken over het overzicht dat het bedrijf nu overall heeft op zowel de orders als de uitvoering van de planning. “Het is heel eenvoudig en ook nog eens goed overdraagbaar.”

MendriX TMS

Boerstal vertelt hoe ze voorheen gebruik maakten van een eigen ‘systeem’: “We improviseerden, en dan worden er nog wel eens fouten gemaakt. Met de huidige groei kunnen we ons geen fouten meer veroorloven. Dankzij MendriX TMS ligt alles vast. Tarieven staan in het systeem, en de uren van de chauffeurs worden gelijk verwerkt.” In maart komen er een nieuwe oplegger en een nieuwe chauffeur bij. “In korte tijd hebben we best wel veel stappen gezet”, geeft Boerstal toe. Hij heeft er een goed gevoel bij. Ook over de samenwerking met MendriX is hij te spreken. “Goed is goed”, zegt hij. “En in dit geval is de prijs- en kwaliteitverhouding ook nog eens prima.”
Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Buitenlandse chauffeurs betrokken bij ...

Rijbewijsregels versoepeld voor mensen...

Maak appen achter het stuur onmogelijk

RAI Vereniging en AutomotiveNL bundele...

Transport Compleet Gorinchem met beken...

Socrates 2.0 lanceert raamwerk voor in...

Online truck samenstellen met DAF Conf...

Nog zuinigere diesels voor Toyota Proace

Pilot LZV Vlaanderen inmiddels van start

EP-leden verwerpen Mobiliteitspakket


Buitenlandse chauffeurs betrokken bij 40% truck-incidenten
Bij circa 40% van de vrachtwagen-incidenten is sprake van buitenlandse chauffeurs. Tevens blijkt dat trucks slechts 0,4% van de opstoppingen in Nederland veroorzaken. Dat meldt Stichting Incident Meldingen Vrachtauto’s (Stimva), die vorig jaar een toename zag in het aantal incidenten met vrachtwagens.

© Atw.nl - Copyright 2006-2018, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
Cuppers
Kohl
Van Schaften Trucks
facebook
Capriƫl Nederland
Middelbos
IAA
snapon
advertise
D-tec
Hoornweg
Anema Trucks & Spare Parts
Trucks.nl
vdl
terberg
Trailer innovation
HEBIC
Trailned
rino
DHS