home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 21 Februari 2018, 11.31 uur


Overname Booi Karrosserieën door Dubbeldam Groep

Booi Karrosserieën, specialist op het gebied van produceren van laadbakken en opbouwen van autolaadkranen, heeft zich per 1 maart 2018 bij de Dubbeldam Groep gevoegd. Met de overname van de carrosserieënspecialist breidt de Dubbeldam Groep, actief in de schadeherstelbranche- en de maakindustrie, haar dienstenpakket verder uit en wordt eveneens de slagkracht vergroot.

Het tot stand komen van de samenvoeging tussen Dubbeldam en Booi is een logische stap gezien de achtergrond van beide bedrijven. Daar waar de schadeherstel-tak van de Dubbeldam Groep zich richt op het schadeherstel van trucks, bussen en zwaar materieel is het specialisme van Booi juist gericht op de bouw en levering van opbouwen, trailers en ander rollend materieel.

Daarnaast heeft het volledige dienstenpakket van Booi, naast dat het trailers, laadbakken en opleggers bouwt, ook alle mogelijkheden in huis voor onderhoud, reparaties en keuringen voor zowel de carrosserie als de laadklep en is daarmee ook een van de toonaangevende spelers in de branche. De 28 medewerkers van Booi gaan allemaal over naar de nieuwe eigenaar.

Het zo naadloos op elkaar aansluiten van de diensten maakt dat de samengevoegde bedrijven bestaande- en nieuwe klanten van A tot Z kunnen bedienen. Met de overname van Booi krijgt het brede dienstenpakket van de Dubbeldam Groep een waardevolle toevoeging en is volledige ontzorging op het gebied van schadeherstel en carrosseriebouw een feit.

Dubbeldam Schade Zwijndrecht en Booi zijn beide in Zwijndrecht gevestigd en liggen op slechts 500 meter van elkaar. De bedrijven zijn elkaar dan ook niet vreemd en hebben in het verleden al verschillende malen succesvol samengewerkt.

Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Buitenlandse chauffeurs betrokken bij ...

Rijbewijsregels versoepeld voor mensen...

Maak appen achter het stuur onmogelijk

RAI Vereniging en AutomotiveNL bundele...

Transport Compleet Gorinchem met beken...

Socrates 2.0 lanceert raamwerk voor in...

Online truck samenstellen met DAF Conf...

Nog zuinigere diesels voor Toyota Proace

Pilot LZV Vlaanderen inmiddels van start

EP-leden verwerpen Mobiliteitspakket


Buitenlandse chauffeurs betrokken bij 40% truck-incidenten
Bij circa 40% van de vrachtwagen-incidenten is sprake van buitenlandse chauffeurs. Tevens blijkt dat trucks slechts 0,4% van de opstoppingen in Nederland veroorzaken. Dat meldt Stichting Incident Meldingen Vrachtauto’s (Stimva), die vorig jaar een toename zag in het aantal incidenten met vrachtwagens.

© Atw.nl - Copyright 2006-2018, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
Capriƫl Nederland
Kohl
Cuppers
DHS
advertise
Hoornweg
HEBIC
IAA
Van Schaften Trucks
Anema Trucks & Spare Parts
snapon
Trucks.nl
rino
Trailer innovation
facebook
Trailned
Middelbos
vdl
D-tec
terberg