home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 21 Februari 2018, 11.31 uur


Overname Booi Karrosserieën door Dubbeldam Groep

Booi Karrosserieën, specialist op het gebied van produceren van laadbakken en opbouwen van autolaadkranen, heeft zich per 1 maart 2018 bij de Dubbeldam Groep gevoegd. Met de overname van de carrosserieënspecialist breidt de Dubbeldam Groep, actief in de schadeherstelbranche- en de maakindustrie, haar dienstenpakket verder uit en wordt eveneens de slagkracht vergroot.

Het tot stand komen van de samenvoeging tussen Dubbeldam en Booi is een logische stap gezien de achtergrond van beide bedrijven. Daar waar de schadeherstel-tak van de Dubbeldam Groep zich richt op het schadeherstel van trucks, bussen en zwaar materieel is het specialisme van Booi juist gericht op de bouw en levering van opbouwen, trailers en ander rollend materieel.

Daarnaast heeft het volledige dienstenpakket van Booi, naast dat het trailers, laadbakken en opleggers bouwt, ook alle mogelijkheden in huis voor onderhoud, reparaties en keuringen voor zowel de carrosserie als de laadklep en is daarmee ook een van de toonaangevende spelers in de branche. De 28 medewerkers van Booi gaan allemaal over naar de nieuwe eigenaar.

Het zo naadloos op elkaar aansluiten van de diensten maakt dat de samengevoegde bedrijven bestaande- en nieuwe klanten van A tot Z kunnen bedienen. Met de overname van Booi krijgt het brede dienstenpakket van de Dubbeldam Groep een waardevolle toevoeging en is volledige ontzorging op het gebied van schadeherstel en carrosseriebouw een feit.

Dubbeldam Schade Zwijndrecht en Booi zijn beide in Zwijndrecht gevestigd en liggen op slechts 500 meter van elkaar. De bedrijven zijn elkaar dan ook niet vreemd en hebben in het verleden al verschillende malen succesvol samengewerkt.

Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Vuile oostbloktruck omzeilt onze milie...

International Trailer Innovation Award...

Per 1 april nieuw Sloveense tolsysteem...

Knikkende oprij LF

Afzet trucks na piek in 2018 naar lage...

Nooteboom Trading gewoon in bedrijf na...

Transport & Logistics in Rotterdam Aho...

Europa herziet richtlijnen rijbewijs e...

Getest: Mercedes-Benz Actros 1851 LS

Nijhof-Wassink breidt LIVE-concept uit...


Vuile oostbloktruck omzeilt onze milieuzones
Het is voor de gemeente Rotterdam lastig boetes te innen voor buitenlandse chauffeurs die met een te oude vrachtauto de milieuzone op de Maasvlakte inrijden. TLN pleit daarom voor Europese afspraken over de uitwisseling van kenteken-informatie. ​​​​Op de Maasvlakte mogen alleen vrachtauto’s met een Euro 6-motor komen. Voertuigen die geen Euro 6-motor hebben mogen er wel op,

© Atw.nl - Copyright 2006-2018, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
Anema Trucks & Spare Parts
Van Schaften Trucks
facebook
Middelbos
Iveco
Cuppers
advertise
snapon
Capriƫl Nederland
Trailer innovation
D-tec
Kohl
Trailned
Hoornweg
vdl
DHS
terberg
Trucks.nl