home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 19 Februari 2018, 13.29 uur


Hiab Meppel bouwt een nieuw installatiecentrum

Hiab, onderdeel van Cargotec, zal tijdens het eerste kwartaal van 2018 een nieuw fabrieksinstallatie- en competentiecentrum openen in Meppel. Het nieuwe centrum gaat FrameWorksTM-hulpframes, vrachtwagencarrosserieën en complete voertuigoplossingen voor het Europese klantenbestand van Hiab produceren. Tevens zal het, het wereldwijde competentiecentrum voor Hiab FrameWorks-installaties worden en distributiecentrum voor Hiab FrameWorks-kits.

"In 2016 hebben we HIAB FrameWorks op de markt geïntroduceerd, een modulair systeem waarmee we de klant een vooraf vervaardigd, kant en klaar subframe aanbieden dat is afgestemd op de gekozen truck. Bij de ontwikkeling van het FrameWorks-concept wilden we speciale aandacht besteden aan de algehele kwaliteit en veiligheid van de opbouw, de opbouwtijd verkorten en de producten sneller gebruiksklaar hebben voor onze klanten. In het begin was dit nieuwe concept enkel beschikbaar voor onze zware reeks laadkranen, maar we hebben het aanbod uitgebreid met oplossingen voor de Hiab-kranen met een middelzwaar en licht hefvermogen, LOGLIFT- en JONSERED kranen voor bosbouw en recycling, alsook voor MULTILIFT-containersystemen," aldus Marcel Boxem, Director, Heavy Range Loader Cranes bij Hiab.

[Gecontroleerd installatieproces[/t]Het nieuwe installatiecentrum levert de klant volledig berekende, ontworpen en geteste installaties van een hoog kwaliteits- en veiligheidsniveau dankzij het zeer gecontroleerde installatieproces door ervaren Hiab-professionals. "Met het nieuwe fabrieksinstallatiecentrum leveren wij snelle en betrouwbare complete oplossingen met optimale prestaties van de apparatuur. Het centrum gaat daarnaast expertise delen over FrameWorks-installaties met partners en met onze eigen installatiewerkplaatsen," aldus Joakim Andersson, Senior Vice President, Loader Cranes bij Hiab.

Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Vuile oostbloktruck omzeilt onze milie...

International Trailer Innovation Award...

Per 1 april nieuw Sloveense tolsysteem...

Knikkende oprij LF

Afzet trucks na piek in 2018 naar lage...

Nooteboom Trading gewoon in bedrijf na...

Transport & Logistics in Rotterdam Aho...

Europa herziet richtlijnen rijbewijs e...

Getest: Mercedes-Benz Actros 1851 LS

Nijhof-Wassink breidt LIVE-concept uit...


Vuile oostbloktruck omzeilt onze milieuzones
Het is voor de gemeente Rotterdam lastig boetes te innen voor buitenlandse chauffeurs die met een te oude vrachtauto de milieuzone op de Maasvlakte inrijden. TLN pleit daarom voor Europese afspraken over de uitwisseling van kenteken-informatie. ​​​​Op de Maasvlakte mogen alleen vrachtauto’s met een Euro 6-motor komen. Voertuigen die geen Euro 6-motor hebben mogen er wel op,

© Atw.nl - Copyright 2006-2018, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
Hoornweg
Kohl
D-tec
vdl
facebook
Capriƫl Nederland
Anema Trucks & Spare Parts
advertise
Iveco
Trailer innovation
terberg
DHS
Cuppers
Van Schaften Trucks
Trailned
Trucks.nl
Middelbos
snapon