home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 19 Februari 2018, 13.29 uur


Hiab Meppel bouwt een nieuw installatiecentrum

Hiab, onderdeel van Cargotec, zal tijdens het eerste kwartaal van 2018 een nieuw fabrieksinstallatie- en competentiecentrum openen in Meppel. Het nieuwe centrum gaat FrameWorksTM-hulpframes, vrachtwagencarrosserieën en complete voertuigoplossingen voor het Europese klantenbestand van Hiab produceren. Tevens zal het, het wereldwijde competentiecentrum voor Hiab FrameWorks-installaties worden en distributiecentrum voor Hiab FrameWorks-kits.

"In 2016 hebben we HIAB FrameWorks op de markt geïntroduceerd, een modulair systeem waarmee we de klant een vooraf vervaardigd, kant en klaar subframe aanbieden dat is afgestemd op de gekozen truck. Bij de ontwikkeling van het FrameWorks-concept wilden we speciale aandacht besteden aan de algehele kwaliteit en veiligheid van de opbouw, de opbouwtijd verkorten en de producten sneller gebruiksklaar hebben voor onze klanten. In het begin was dit nieuwe concept enkel beschikbaar voor onze zware reeks laadkranen, maar we hebben het aanbod uitgebreid met oplossingen voor de Hiab-kranen met een middelzwaar en licht hefvermogen, LOGLIFT- en JONSERED kranen voor bosbouw en recycling, alsook voor MULTILIFT-containersystemen," aldus Marcel Boxem, Director, Heavy Range Loader Cranes bij Hiab.

[Gecontroleerd installatieproces[/t]Het nieuwe installatiecentrum levert de klant volledig berekende, ontworpen en geteste installaties van een hoog kwaliteits- en veiligheidsniveau dankzij het zeer gecontroleerde installatieproces door ervaren Hiab-professionals. "Met het nieuwe fabrieksinstallatiecentrum leveren wij snelle en betrouwbare complete oplossingen met optimale prestaties van de apparatuur. Het centrum gaat daarnaast expertise delen over FrameWorks-installaties met partners en met onze eigen installatiewerkplaatsen," aldus Joakim Andersson, Senior Vice President, Loader Cranes bij Hiab.

Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Buitenlandse chauffeurs betrokken bij ...

Rijbewijsregels versoepeld voor mensen...

Maak appen achter het stuur onmogelijk

RAI Vereniging en AutomotiveNL bundele...

Transport Compleet Gorinchem met beken...

Socrates 2.0 lanceert raamwerk voor in...

Online truck samenstellen met DAF Conf...

Nog zuinigere diesels voor Toyota Proace

Pilot LZV Vlaanderen inmiddels van start

EP-leden verwerpen Mobiliteitspakket


Buitenlandse chauffeurs betrokken bij 40% truck-incidenten
Bij circa 40% van de vrachtwagen-incidenten is sprake van buitenlandse chauffeurs. Tevens blijkt dat trucks slechts 0,4% van de opstoppingen in Nederland veroorzaken. Dat meldt Stichting Incident Meldingen Vrachtauto’s (Stimva), die vorig jaar een toename zag in het aantal incidenten met vrachtwagens.

© Atw.nl - Copyright 2006-2018, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
HEBIC
Kohl
Cuppers
Trailer innovation
Middelbos
Trailned
rino
IAA
D-tec
Trucks.nl
terberg
advertise
facebook
Van Schaften Trucks
snapon
Anema Trucks & Spare Parts
Capriƫl Nederland
vdl
DHS
Hoornweg