home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 15 Februari 2018, 09.58 uur


Goede start voor 13-liter 410 pk Scania gasmotor

Eind vorig jaar introduceerde Scania haar nieuwe 13-liter 410 pk gasmotor. Dat deze krachtbron voor de langere afstanden of de zwaardere lasten in een groeiende behoefte voorziet was van tevoren wel duidelijk. LNG wint als brandstof overtuigend aan populariteit onder vervoerders die hun activiteiten willen verduurzamen. Met 410 pk / 2000 Nm is de nieuwe gasmotor geschikt voor vrijwel alle gangbare transporttaken; inclusief de inzet als LZV of in het containervervoer of als bouwvoertuig. In Europa heeft al een groot aantal gerenommeerde en innovatieve logistiek dienstverleners interesse getoond en orders geplaats voor de nieuwe motor. Nederland loopt daarin voorop.

De motor waarop door menigeen met smart naar werd uitgekeken. Zo mag de 13-liter gasmotor van Scania gerust genoemd worden. Naast de 9-liter gasmotoren, voor de meer regionale toepassingen, dekt de nieuwe motor het zwaardere segment met de langere afstanden af. Met de rijkarakteristieken van de Scania gasmotoren vormen deze met LNG nu een volwaardig alternatief voor de diesel. Een aantal vervoerders heeft de shift naar duurzaam transport voortvarend ingezet en als één van de eersten gekozen voor de nieuwe 13-liter gasmotor. Onder hen zijn gerenommeerde bedrijven als Meijndert Trucking en AB Transport Group.

Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Vuile oostbloktruck omzeilt onze milie...

International Trailer Innovation Award...

Per 1 april nieuw Sloveense tolsysteem...

Knikkende oprij LF

Afzet trucks na piek in 2018 naar lage...

Nooteboom Trading gewoon in bedrijf na...

Transport & Logistics in Rotterdam Aho...

Europa herziet richtlijnen rijbewijs e...

Getest: Mercedes-Benz Actros 1851 LS

Nijhof-Wassink breidt LIVE-concept uit...


Vuile oostbloktruck omzeilt onze milieuzones
Het is voor de gemeente Rotterdam lastig boetes te innen voor buitenlandse chauffeurs die met een te oude vrachtauto de milieuzone op de Maasvlakte inrijden. TLN pleit daarom voor Europese afspraken over de uitwisseling van kenteken-informatie. ​​​​Op de Maasvlakte mogen alleen vrachtauto’s met een Euro 6-motor komen. Voertuigen die geen Euro 6-motor hebben mogen er wel op,

© Atw.nl - Copyright 2006-2018, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
Cuppers
D-tec
Van Schaften Trucks
terberg
facebook
vdl
Hoornweg
Middelbos
Trucks.nl
snapon
Trailer innovation
DHS
Trailned
Iveco
Kohl
Anema Trucks & Spare Parts
Capriƫl Nederland
advertise