home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 12 Februari 2018, 15.47 uur


Gunstige financieringen op duurzame IVECO's

IVECO en BNP Paribas Leasing Solutions hebben de handen ineengeslagen om vervoersmaatschappijen te helpen hun wagenpark te vernieuwen met milieuvriendelijkere bedrijfswagens: klanten van IVECO die kiezen voor de technologieën Electric, Euro 6 RDE 2020 Ready of Natural Power (gecomprimeerd aardgas (CNG) of vloeibaar aardgas (LNG) en biomethaan) kunnen rekenen op extra voordelige financieringsvoorwaarden.

De voordelige financieringsvoorwaarden gelden onder andere voor de volgende bedrijfsvoertuigen van IVECO met een alternatieve aandrijving:

- IVECO’s duurzame Daily Blue Power-reeks met een keuze uit drie technologieën: de emissievrije Daily Electric die steden met de strengste emissiebeperkingen binnen mag. De Daily Euro 6 2020 RDE-Ready met zijn diesel van de nieuwste generatie, die 3 jaar voor dato al klaar is voor de milieudoelstellingen van 2020 en de Daily Hi-Matic Natural Power, de eerste lichte bedrijfswagen op CNG met een 8-traps volautomaat die lage emissies en souplesse perfect combineert voor steden en voorsteden.

- De Eurocargo Natural Power: “De vrachtwagen waar de stad van houdt” dankzij zijn geringe emissies en lage geluidsproductie. Daardoor is hij ideaal geschikt voor nachtwerk en leveringen in verkeersluwe zones.

- De Stralis NP 460. De Stralis NP biedt het enige complete gamma zware vrachtwagens op aardgas (CNG, LNG en biomethaan) met de nieuwste geautomatiseerde Hi-Tronix transmissie. Ontworpen om als trekker, bakwagen of off-road voertuig de lastigste (lange afstands-) missies aan te kunnen.

Pierre Lahutte, IVECO Brand President verklaarde: “IVECO zet zich al geruime tijd in voor duurzaam transport. Al 20 jaar verrichten we baanbrekend werk op het gebied van alternatieve aandrijvingen. Zo willen we onze klanten voertuigen bieden waarmee ze duurzamer en tegelijk winstgevend kunnen werken. Met de Green Finance-plannen zetten we de volgende stap in ons engagement en helpen we onze klanten over te stappen op nieuwe energiebronnen om hun vloot milieuvriendelijker te maken. Dit initiatief met BNP Paribas Leasing Solutions toont wat twee spelers uit verschillende sectoren kunnen bereiken als ze hun krachten bundelen in dienst van zo’n belangrijk doel als dit.”

Charlotte Dennery, CEO van BNP Paribas Leasing Solutions, zegt: "In zijn ontwikkelingsplan voor 2020 gaf BNP Paribas duidelijk aan dat het zich nog sterker wilde inzetten voor energietransitie en om de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties te bereiken. Als entiteit van de groep die zich specialiseert in uitrustingsfinanciering is BNP Paribas Leasing Solutions een natuurlijke partner om ondernemingen aan te moedigen om hun verantwoorde uitrusting te bevorderen.”

De financiering zal in België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Nederland en het Verenigd Koninkrijk via de dealers van het IVECO-netwerk worden aangeboden door “IVECO Capital” van CNH Industrial Capital Europe, een gemeenschappelijke financieringsvennootschap van CNH Industrial NV en BNP Paribas Leasing Solutions, partners in het financieren van kapitaalgoederen sinds 1997.

Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Goede start voor 13-liter 410 pk Scani...

Truck & Trailer Groep Waalwijk ontvang...

Invoegassistent voor vrachtwagens neem...

Eerste Renault Trucks D-Access Narrow ...

Gunstige financieringen op duurzame IV...

Müller neemt Prins Transport over

Relatie ongevallen en chauffeurstekort...

Sent Waninge DAF dealer van het jaar 2018

Kögel Schuifzeilopleggers krijgen...

Mercedes-Benz Sprinter in nieuw jasje ...


Goede start voor 13-liter 410 pk Scania gasmotor
Eind vorig jaar introduceerde Scania haar nieuwe 13-liter 410 pk gasmotor. Dat deze krachtbron voor de langere afstanden of de zwaardere lasten in een groeiende behoefte voorziet was van tevoren wel duidelijk. LNG wint als brandstof overtuigend aan populariteit onder vervoerders die hun activiteiten willen verduurzamen. Met 410 pk / 2000 Nm is de nieuwe gasmotor geschikt voor vrijwel alle gangbare transporttaken; inclusief de inzet als LZV of in het containervervoer of als bouwvoertuig.

© Atw.nl - Copyright 2006-2017, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
Hoornweg
Cuppers
terberg
vdl
D-tec
Trucks.nl
advertise
DHS
Iveco
Van Schaften Trucks
Anema Trucks & Spare Parts
snapon
Trailned
Middelbos
Kohl
facebook
Capriƫl Nederland