home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 06 Februari 2018, 12.15 uur


Volkswagen toont mobiele werkplaatsen op VSK 2018

Op de VSK 2018, de vakbeurs voor de installatiebranche (6-9 februari Jaarbeurs Utrecht), laat Volkswagen Bedrijfswagens zien dat een bedrijfswagen voor service- en installatietechnici tegenwoordig vooral een mobiele werkplaats is. Een Caddy met onderladensysteem, een Crafter met specifiek voor de installatiebranche ontworpen inrichting en een Transporter met handige gebruiksaccessoires illustreren dat op de stand van Volkswagen Bedrijfswagens tot in detail. Om service- en onderhoudswerkzaamheden ter plekke perfect uit te kunnen voeren, hebben technische specialisten behoefte aan een doordachte, mobiele werkplaats. Op de VSK laat Volkswagen Bedrijfswagens daar slimme oplossingen voor zien.

Dubbele bodem: Caddy

Zo staat de Caddy met onderladensysteem van Aluca in de spotlights. Deze Caddy heeft een dubbele bodem met in het onderste gedeelte lades voor bijvoorbeeld gereedschap en materiaal. Daarboven bevindt zich een vlakke, vrije laadvloer, die ook als werkbank kan worden gebruikt.

Maatwerk: Transporter en Crafter

Ook de Volkswagen Transporter en Crafter zijn perfect geschikt als mobiele werkplaats. Vooral de Crafter heeft een indrukwekkende (sta)hoogte van de laadruimte. Samen met partner Aluca heeft Volkswagen Bedrijfswagens ook voor deze modellen specifieke inrichtingen voor de installatiebranche ontwikkeld. Kasten op maat zorgen in combinatie met de juiste verlichting voor een ideale werkomgeving. Dit maatwerk in combinatie met Volkswagen-eigenschappen als betrouwbaarheid, kracht en efficiency maakt Volkswagen Bedrijfswagens de mobiliteitspartner in de installatiebranche.

Maximaal verbonden

Een slimme feature die Volkswagen Bedrijfswagens tijdens de VSK 2018 presenteert, is de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app. Deze app, die is verbonden met een module in de bestelwagen, biedt ondernemers vele voordelen. Een belangrijke en handige feature van deze app is de Think Blue-score die zuinig rijden stimuleert. Want hoe lager het verbruik, des te hoger de score. Op interactieve wijze maakt de Think Blue-score daarmee een brandstofbesparing tot 14 procent mogelijk. Met de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app wordt de ritregistratie eenvoudiger dan ooit. Tevens informeert de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app de berijder wanneer een servicebeurt aanstaande is. Ook een APK wordt tijdig via de app aangegeven. Daarnaast checkt de app de belangrijkste functies van de bedrijfswagen, waaronder de verlichting, accu, bandenspanning en het remsysteem. Mocht de bestuurder onverhoopt toch met pech langs de weg stranden, dan is hulp nabij dankzij de Volkswagen Bedrijfswagens Mobiliteitsservice die via de app direct kan worden ingeschakeld.
Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Goede start voor 13-liter 410 pk Scani...

Truck & Trailer Groep Waalwijk ontvang...

Invoegassistent voor vrachtwagens neem...

Eerste Renault Trucks D-Access Narrow ...

Gunstige financieringen op duurzame IV...

Müller neemt Prins Transport over

Relatie ongevallen en chauffeurstekort...

Sent Waninge DAF dealer van het jaar 2018

Kögel Schuifzeilopleggers krijgen...

Mercedes-Benz Sprinter in nieuw jasje ...


Goede start voor 13-liter 410 pk Scania gasmotor
Eind vorig jaar introduceerde Scania haar nieuwe 13-liter 410 pk gasmotor. Dat deze krachtbron voor de langere afstanden of de zwaardere lasten in een groeiende behoefte voorziet was van tevoren wel duidelijk. LNG wint als brandstof overtuigend aan populariteit onder vervoerders die hun activiteiten willen verduurzamen. Met 410 pk / 2000 Nm is de nieuwe gasmotor geschikt voor vrijwel alle gangbare transporttaken; inclusief de inzet als LZV of in het containervervoer of als bouwvoertuig.

© Atw.nl - Copyright 2006-2017, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
vdl
facebook
Hoornweg
D-tec
Van Schaften Trucks
Kohl
Middelbos
Iveco
advertise
DHS
Trucks.nl
snapon
Trailned
Capriƫl Nederland
Cuppers
Anema Trucks & Spare Parts
terberg