home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 06 Februari 2018, 12.15 uur


Volkswagen toont mobiele werkplaatsen op VSK 2018

Op de VSK 2018, de vakbeurs voor de installatiebranche (6-9 februari Jaarbeurs Utrecht), laat Volkswagen Bedrijfswagens zien dat een bedrijfswagen voor service- en installatietechnici tegenwoordig vooral een mobiele werkplaats is. Een Caddy met onderladensysteem, een Crafter met specifiek voor de installatiebranche ontworpen inrichting en een Transporter met handige gebruiksaccessoires illustreren dat op de stand van Volkswagen Bedrijfswagens tot in detail. Om service- en onderhoudswerkzaamheden ter plekke perfect uit te kunnen voeren, hebben technische specialisten behoefte aan een doordachte, mobiele werkplaats. Op de VSK laat Volkswagen Bedrijfswagens daar slimme oplossingen voor zien.

Dubbele bodem: Caddy

Zo staat de Caddy met onderladensysteem van Aluca in de spotlights. Deze Caddy heeft een dubbele bodem met in het onderste gedeelte lades voor bijvoorbeeld gereedschap en materiaal. Daarboven bevindt zich een vlakke, vrije laadvloer, die ook als werkbank kan worden gebruikt.

Maatwerk: Transporter en Crafter

Ook de Volkswagen Transporter en Crafter zijn perfect geschikt als mobiele werkplaats. Vooral de Crafter heeft een indrukwekkende (sta)hoogte van de laadruimte. Samen met partner Aluca heeft Volkswagen Bedrijfswagens ook voor deze modellen specifieke inrichtingen voor de installatiebranche ontwikkeld. Kasten op maat zorgen in combinatie met de juiste verlichting voor een ideale werkomgeving. Dit maatwerk in combinatie met Volkswagen-eigenschappen als betrouwbaarheid, kracht en efficiency maakt Volkswagen Bedrijfswagens de mobiliteitspartner in de installatiebranche.

Maximaal verbonden

Een slimme feature die Volkswagen Bedrijfswagens tijdens de VSK 2018 presenteert, is de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app. Deze app, die is verbonden met een module in de bestelwagen, biedt ondernemers vele voordelen. Een belangrijke en handige feature van deze app is de Think Blue-score die zuinig rijden stimuleert. Want hoe lager het verbruik, des te hoger de score. Op interactieve wijze maakt de Think Blue-score daarmee een brandstofbesparing tot 14 procent mogelijk. Met de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app wordt de ritregistratie eenvoudiger dan ooit. Tevens informeert de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app de berijder wanneer een servicebeurt aanstaande is. Ook een APK wordt tijdig via de app aangegeven. Daarnaast checkt de app de belangrijkste functies van de bedrijfswagen, waaronder de verlichting, accu, bandenspanning en het remsysteem. Mocht de bestuurder onverhoopt toch met pech langs de weg stranden, dan is hulp nabij dankzij de Volkswagen Bedrijfswagens Mobiliteitsservice die via de app direct kan worden ingeschakeld.
Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

20% minder voertuigverliesuren na anal...

DAF CF en XF: Sloveense Truck van het ...

Duurzaam bandenbeleid levert grote co2...

Vloeistofdichte kipper voor Jan Bakker...

CNV-voorzitter reageert op wegstemmen ...

500 DAF's voor Girteka Logistics in be...

Winst in transportsector onder druk do...

Eerste Volvo LNG-trucks in Nederland i...

TRAXEE-fleetmanagement systeem voor kl...

Winnaar van eerste NK Veiligste Chauff...


20% minder voertuigverliesuren na analyse verkeersdata
Verkeersdata verzamelen, analyseren en er op anticiperen kan het aantal voertuigverliesuren verminderen met 10 tot 20 procent. Dat stellen Roger Demkes en Gerard Eijkelenboom, respectievelijk directeur en programmamanager bij De Verkeersonderneming.

© Atw.nl - Copyright 2006-2018, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
DHS
Cuppers
Capriƫl Nederland
Van Schaften Trucks
advertise
vdl
rino
D-tec
terberg
facebook
Hoornweg
snapon
Middelbos
Trucks.nl
Trailned
Trailer innovation
Kohl
Anema Trucks & Spare Parts