home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 06 Februari 2018, 09.58 uur


Flitsmeister verbetert design en komt met navigatie

In de nieuwste versie van Flitsmeister zijn grote design verbeteringen doorgevoerd en is de meest gevraagde feature navigatie met gesproken instructies (BETA) toegevoegd. Het oude design van de waarschuwingen op de kaart heeft ervoor gezorgd dat veel ruimte verloren is gegaan. Flitsmeister geeft hier een andere invulling aan door middel van een nieuw design. De schermen van de waarschuwingen zijn volledig naar boven geplaatst. Er wordt meer ruimte getoond op de kaart, waardoor de gebruiker hier altijd goed zicht op heeft. Ook zijn de snelheidsindicatoren en reistijden aangepast op een manier die minder ruimte inneemt. Alles bij elkaar zorgt dit ervoor dat de gebruiker alle verkeersinformatie in 1 oogopslag kan zien.

Navigatie met gesproken instructies

Navigatie in Flitsmeister is de meest gevraagde feature ooit. Inmiddels is het mogelijk om naar jouw eindbestemming te navigeren. De instructies worden op minimale wijze in beeld gebracht met gesproken berichten en minimale afleiding. Op het moment dat de gebruiker de instructie daadwerkelijk uitvoert, wordt deze vergroot en ondersteund met spraak.
De functie is als BETA-feature aan de app toegevoegd, omdat Flitsmeister mogelijkheden ziet om te verbeteren. Om ervoor te zorgen dat de juiste dingen verbeterd worden, is feedback van gebruikers cruciaal. Zo wordt er gezamenlijk gewerkt aan verbeteringen in de app.

Aankomsttijd en locatie delen

Het delen van je aankomsttijd en locatie is al mogelijk sinds de vorige update. Door de feedback van gebruikers, is deze functie in Flitsmeister 7.0 verbeterd. Wanneer een gebruiker zijn aankomsttijd en locatie deelt, ziet de ontvanger nu ook de huidige snelheid. Op deze manier kan de ontvanger makkelijk achterhalen of iemand in de file staat of alweer aan het rijden is.
"Het is alweer acht jaar geleden sinds de eerste release van Flitsmeister en nu zijn we zo ver dat Flitsmeister 7.0 is gelanceerd. Een pittige release met de meeste gevraagde feature ooit! Eindelijk kunnen we navigatie aanbieden aan onze gebruikers en daar zijn we trots op. De app is in een nieuw jasje gestoken, die de gebruikerservaring nog beter maakt. 7.0 legt een basis voor de toekomst, een toekomst waarin gebruikers veel gaafs van ons kunnen verwachten" - Jorn de Vries van Flitsmeister.
Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

20% minder voertuigverliesuren na anal...

DAF CF en XF: Sloveense Truck van het ...

Duurzaam bandenbeleid levert grote co2...

Vloeistofdichte kipper voor Jan Bakker...

CNV-voorzitter reageert op wegstemmen ...

500 DAF's voor Girteka Logistics in be...

Winst in transportsector onder druk do...

Eerste Volvo LNG-trucks in Nederland i...

TRAXEE-fleetmanagement systeem voor kl...

Winnaar van eerste NK Veiligste Chauff...


20% minder voertuigverliesuren na analyse verkeersdata
Verkeersdata verzamelen, analyseren en er op anticiperen kan het aantal voertuigverliesuren verminderen met 10 tot 20 procent. Dat stellen Roger Demkes en Gerard Eijkelenboom, respectievelijk directeur en programmamanager bij De Verkeersonderneming.

© Atw.nl - Copyright 2006-2018, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
vdl
snapon
rino
DHS
Cuppers
D-tec
Hoornweg
Van Schaften Trucks
Kohl
advertise
Trucks.nl
Trailer innovation
facebook
Capriƫl Nederland
Anema Trucks & Spare Parts
Trailned
Middelbos
terberg