home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 05 Februari 2018, 16.40 uur


Scania Someren heeft beste Scania-monteurs

Het serviceteam van Scania Someren kwam als winnaar uit de bus in de nationale finale van de Scania Top Team competitie. Hierdoor mag het team de eer verdedigen in de regionale finalereeks die op 27 april start in Trento (Italië). Het topteam van Scania Someren bestaat uit: Nick Reemers, Frank Dielissen, Jan Philipsen, Robert van Horrik en Jim Janssen.

"Ik ben ontzettend trots op mijn team. In de voorrondes hebben ze 21 andere teams verslagen", aldus Rene Wijshake, servicemanager van Scania Someren. Scania Top Team is een trainingsprogramma in competitievorm. Het is uitgegroeid van een nationaal trainingsevenement 25 jaar geleden tot een wereldwijd trainingsprogramma waaraan 8.000 medewerkers uit 70 landen deelnemen. Een team bestaat uit maximaal vijf personen, samengesteld uit technici en een partsmedewerker, uit één werkplaats. De teams krijgen opdrachten te vervullen die alle disciplines van een werkplaats omvatten. "Scania heeft Top Team ontwikkeld om ons servicepersoneel te motiveren naar excellentie te streven en hun kennis van de producten en het werkmaterieel van Scania uit te bouwen. Het gaat er echter ook om de soms miskende helden die onvermoeibaar doorwerken in de werkplaatsen van Scania en een uitermate hoog serviceniveau aan onze klanten bieden, nu eens in de schijnwerpers te zetten. Scania Top Team biedt hen die kans in de spotlights. En om de erkenning te krijgen die ze dik verdienen", aldus Janko van der Baan, managing director van Scania Benelux. Als Scania Someren ook succesvol is in de regionale finales, zal het team uiteindelijk doordringen tot de wereldfinale die in december van dit jaar bij Scania in Södertälje (Zweden) plaatsvindt.

Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Goede start voor 13-liter 410 pk Scani...

Truck & Trailer Groep Waalwijk ontvang...

Invoegassistent voor vrachtwagens neem...

Eerste Renault Trucks D-Access Narrow ...

Gunstige financieringen op duurzame IV...

Müller neemt Prins Transport over

Relatie ongevallen en chauffeurstekort...

Sent Waninge DAF dealer van het jaar 2018

Kögel Schuifzeilopleggers krijgen...

Mercedes-Benz Sprinter in nieuw jasje ...


Goede start voor 13-liter 410 pk Scania gasmotor
Eind vorig jaar introduceerde Scania haar nieuwe 13-liter 410 pk gasmotor. Dat deze krachtbron voor de langere afstanden of de zwaardere lasten in een groeiende behoefte voorziet was van tevoren wel duidelijk. LNG wint als brandstof overtuigend aan populariteit onder vervoerders die hun activiteiten willen verduurzamen. Met 410 pk / 2000 Nm is de nieuwe gasmotor geschikt voor vrijwel alle gangbare transporttaken; inclusief de inzet als LZV of in het containervervoer of als bouwvoertuig.

© Atw.nl - Copyright 2006-2017, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
Middelbos
Capriƫl Nederland
Anema Trucks & Spare Parts
vdl
Cuppers
snapon
Trailned
terberg
Trucks.nl
Iveco
D-tec
Van Schaften Trucks
Hoornweg
DHS
Kohl
facebook
advertise