home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 05 Februari 2018, 16.40 uur


Scania Someren heeft beste Scania-monteurs

Het serviceteam van Scania Someren kwam als winnaar uit de bus in de nationale finale van de Scania Top Team competitie. Hierdoor mag het team de eer verdedigen in de regionale finalereeks die op 27 april start in Trento (Italië). Het topteam van Scania Someren bestaat uit: Nick Reemers, Frank Dielissen, Jan Philipsen, Robert van Horrik en Jim Janssen.

"Ik ben ontzettend trots op mijn team. In de voorrondes hebben ze 21 andere teams verslagen", aldus Rene Wijshake, servicemanager van Scania Someren. Scania Top Team is een trainingsprogramma in competitievorm. Het is uitgegroeid van een nationaal trainingsevenement 25 jaar geleden tot een wereldwijd trainingsprogramma waaraan 8.000 medewerkers uit 70 landen deelnemen. Een team bestaat uit maximaal vijf personen, samengesteld uit technici en een partsmedewerker, uit één werkplaats. De teams krijgen opdrachten te vervullen die alle disciplines van een werkplaats omvatten. "Scania heeft Top Team ontwikkeld om ons servicepersoneel te motiveren naar excellentie te streven en hun kennis van de producten en het werkmaterieel van Scania uit te bouwen. Het gaat er echter ook om de soms miskende helden die onvermoeibaar doorwerken in de werkplaatsen van Scania en een uitermate hoog serviceniveau aan onze klanten bieden, nu eens in de schijnwerpers te zetten. Scania Top Team biedt hen die kans in de spotlights. En om de erkenning te krijgen die ze dik verdienen", aldus Janko van der Baan, managing director van Scania Benelux. Als Scania Someren ook succesvol is in de regionale finales, zal het team uiteindelijk doordringen tot de wereldfinale die in december van dit jaar bij Scania in Södertälje (Zweden) plaatsvindt.

Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

20% minder voertuigverliesuren na anal...

DAF CF en XF: Sloveense Truck van het ...

Duurzaam bandenbeleid levert grote co2...

Vloeistofdichte kipper voor Jan Bakker...

CNV-voorzitter reageert op wegstemmen ...

500 DAF's voor Girteka Logistics in be...

Winst in transportsector onder druk do...

Eerste Volvo LNG-trucks in Nederland i...

TRAXEE-fleetmanagement systeem voor kl...

Winnaar van eerste NK Veiligste Chauff...


20% minder voertuigverliesuren na analyse verkeersdata
Verkeersdata verzamelen, analyseren en er op anticiperen kan het aantal voertuigverliesuren verminderen met 10 tot 20 procent. Dat stellen Roger Demkes en Gerard Eijkelenboom, respectievelijk directeur en programmamanager bij De Verkeersonderneming.

© Atw.nl - Copyright 2006-2018, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
snapon
Cuppers
rino
vdl
facebook
Van Schaften Trucks
Capriƫl Nederland
Middelbos
terberg
Trailned
Kohl
advertise
Trailer innovation
Hoornweg
D-tec
DHS
Trucks.nl
Anema Trucks & Spare Parts