home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 30 Januari 2018, 13.41 uur


Uitbreiding productaanbod DT Spare Parts voor MAN

Diesel Technic presenteert een nieuwe uitbreiding van het portfolio. Onder het productmerk DT Spare Parts komt de leverancier met meer dan 3.000 nieuwe onderdelen, specifiek geschikt voor vrachtwagens van het merk MAN. Hierbij gaat het om de types MAN F/M/L 2000, F/M/G 90, F 7/8/9 en CLA. De DT Spare Parts-onderdelen vervangen 7.750 referentienummers van het truckmerk.

Met de uitbreiding van het productaanbod biedt DT Spare Parts inmiddels meer dan 35.000 kwalitatief hoogwaardige onderdelen met gegarandeerde kwaliteit. Het assortiment is op een overzichtelijke manier in te zien via voertuigspecifieke productgidsen. Dit betekent in de praktijk minder zoektijd voor garagehouders en monteurs, omdat ze gericht kunnen zoeken. De productgidsen zijn direct digitaal in te kijken op dcat.dt-spareparts.com. Ook kunnen ze via cat.dt-spareparts.com gratis in print besteld worden voor in de werkplaats. Ze zijn verkrijgbaar bij plaatselijke distributiepartners

Op de website van DT Spare Parts kan met de zoekfunctie snel en eenvoudig gefilterd worden op de gewenste producten of diensten. In het Partner Portal is bovendien bruikbare informatie te vinden over accessoires, zijn montagehandleidingen in te zien en is een voorraadcheck van onderdelen mogelijk. Producten van DT Spare Parts zijn ook te vinden in toonaangevende internationale portalen als TecDoc, Inforicambi, Info Truck, Precisio Truck en Atelio Truck. Diesel Technic heeft niet alleen een uitgebreid productaanbod, het biedt ook slimme manieren om de weg te vinden in het enorme aanbod.

Bij onduidelijkheden over producten of voorraden kan direct contact opgenomen worden met Diesel Technic. Diesel Technic brengt u graag in contact met een netwerk van distributiepartners in meer dan 150 landen. Alle partners bieden een uitgebreid serviceaanbod en korte levertijden op onderdelen. DT Spare Parts is overtuigd van de kwaliteit van haar producten en geeft daarom een garantie van twee jaar op alle producten.

Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Goede start voor 13-liter 410 pk Scani...

Truck & Trailer Groep Waalwijk ontvang...

Invoegassistent voor vrachtwagens neem...

Eerste Renault Trucks D-Access Narrow ...

Gunstige financieringen op duurzame IV...

Müller neemt Prins Transport over

Relatie ongevallen en chauffeurstekort...

Sent Waninge DAF dealer van het jaar 2018

Kögel Schuifzeilopleggers krijgen...

Mercedes-Benz Sprinter in nieuw jasje ...


Goede start voor 13-liter 410 pk Scania gasmotor
Eind vorig jaar introduceerde Scania haar nieuwe 13-liter 410 pk gasmotor. Dat deze krachtbron voor de langere afstanden of de zwaardere lasten in een groeiende behoefte voorziet was van tevoren wel duidelijk. LNG wint als brandstof overtuigend aan populariteit onder vervoerders die hun activiteiten willen verduurzamen. Met 410 pk / 2000 Nm is de nieuwe gasmotor geschikt voor vrijwel alle gangbare transporttaken; inclusief de inzet als LZV of in het containervervoer of als bouwvoertuig.

© Atw.nl - Copyright 2006-2017, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
Hoornweg
Van Schaften Trucks
Middelbos
advertise
Trucks.nl
terberg
Anema Trucks & Spare Parts
DHS
Kohl
Iveco
vdl
snapon
Cuppers
Trailned
D-tec
Capriƫl Nederland
facebook