home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 30 Januari 2018, 13.41 uur


Uitbreiding productaanbod DT Spare Parts voor MAN

Diesel Technic presenteert een nieuwe uitbreiding van het portfolio. Onder het productmerk DT Spare Parts komt de leverancier met meer dan 3.000 nieuwe onderdelen, specifiek geschikt voor vrachtwagens van het merk MAN. Hierbij gaat het om de types MAN F/M/L 2000, F/M/G 90, F 7/8/9 en CLA. De DT Spare Parts-onderdelen vervangen 7.750 referentienummers van het truckmerk.

Met de uitbreiding van het productaanbod biedt DT Spare Parts inmiddels meer dan 35.000 kwalitatief hoogwaardige onderdelen met gegarandeerde kwaliteit. Het assortiment is op een overzichtelijke manier in te zien via voertuigspecifieke productgidsen. Dit betekent in de praktijk minder zoektijd voor garagehouders en monteurs, omdat ze gericht kunnen zoeken. De productgidsen zijn direct digitaal in te kijken op dcat.dt-spareparts.com. Ook kunnen ze via cat.dt-spareparts.com gratis in print besteld worden voor in de werkplaats. Ze zijn verkrijgbaar bij plaatselijke distributiepartners

Op de website van DT Spare Parts kan met de zoekfunctie snel en eenvoudig gefilterd worden op de gewenste producten of diensten. In het Partner Portal is bovendien bruikbare informatie te vinden over accessoires, zijn montagehandleidingen in te zien en is een voorraadcheck van onderdelen mogelijk. Producten van DT Spare Parts zijn ook te vinden in toonaangevende internationale portalen als TecDoc, Inforicambi, Info Truck, Precisio Truck en Atelio Truck. Diesel Technic heeft niet alleen een uitgebreid productaanbod, het biedt ook slimme manieren om de weg te vinden in het enorme aanbod.

Bij onduidelijkheden over producten of voorraden kan direct contact opgenomen worden met Diesel Technic. Diesel Technic brengt u graag in contact met een netwerk van distributiepartners in meer dan 150 landen. Alle partners bieden een uitgebreid serviceaanbod en korte levertijden op onderdelen. DT Spare Parts is overtuigd van de kwaliteit van haar producten en geeft daarom een garantie van twee jaar op alle producten.

Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

20% minder voertuigverliesuren na anal...

DAF CF en XF: Sloveense Truck van het ...

Duurzaam bandenbeleid levert grote co2...

Vloeistofdichte kipper voor Jan Bakker...

CNV-voorzitter reageert op wegstemmen ...

500 DAF's voor Girteka Logistics in be...

Winst in transportsector onder druk do...

Eerste Volvo LNG-trucks in Nederland i...

TRAXEE-fleetmanagement systeem voor kl...

Winnaar van eerste NK Veiligste Chauff...


20% minder voertuigverliesuren na analyse verkeersdata
Verkeersdata verzamelen, analyseren en er op anticiperen kan het aantal voertuigverliesuren verminderen met 10 tot 20 procent. Dat stellen Roger Demkes en Gerard Eijkelenboom, respectievelijk directeur en programmamanager bij De Verkeersonderneming.

© Atw.nl - Copyright 2006-2018, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
DHS
vdl
Hoornweg
Trailned
Kohl
snapon
Trailer innovation
Middelbos
Capriƫl Nederland
advertise
Anema Trucks & Spare Parts
Trucks.nl
Cuppers
facebook
rino
terberg
Van Schaften Trucks
D-tec