home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 19 April 2018, 08.19 uur


Van Aertssen Group heeft kraanverhuurbedrijf Michielsens overgenomen

Aertssen Group, een internationaal opererend aannemings-, kraan- en transportbedrijf met de hoofdzetel in Stabroek, heeft de activiteiten en het personeel van kraanverhuurbedrijf Michielsens overgenomen. De overname past in de groeistrategie van de groep. Met de overname wil Aertssen Group het beste van beide bedrijven benutten om de eigen marktpositie te versterken als 'heavy lift contractor' die totaaloplossingen aanbiedt en als kraanverhuur-bedrijf voor alle klantensegmenten. Aertssen Group is een aannemingsbedrijf gespecialiseerd in bouw- en infrawerken (zoals grootgrondverzet, sloop en sanering), kraanverhuur, transportactiviteiten, logistiek, groene energie en vastgoed-activiteiten. De onderneming heeft 1.350 medewerkers, heeft vaste basissen in Vlaanderen, Wallonië, het Midden-Oosten en Marokko en haalde in 2016 een omzet van 232 miljoen euro. Michielsens is een familiebedrijf dat al 50 jaar actief is in België.

Het bedrijf behoort tot de top 3 van de grootste kraanverhuur-bedrijven in het land, met name voor wat betreft mobiele telescoopkranen. De onderneming heeft een 200-tal medewerkers en heeft in 2016 een omzet behaald van 24 miljoen euro. “De overname van Michielsens is een strategisch belangrijke stap en onderstreept de gezonde groeiambitie van ons familiebedrijf, zowel in België als in het buitenland”, aldus Greg Aertssen, Chief Executive Officer van Aertssen Group.

Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

20% minder voertuigverliesuren na anal...

DAF CF en XF: Sloveense Truck van het ...

Duurzaam bandenbeleid levert grote co2...

Vloeistofdichte kipper voor Jan Bakker...

CNV-voorzitter reageert op wegstemmen ...

500 DAF's voor Girteka Logistics in be...

Winst in transportsector onder druk do...

Eerste Volvo LNG-trucks in Nederland i...

TRAXEE-fleetmanagement systeem voor kl...

Winnaar van eerste NK Veiligste Chauff...


20% minder voertuigverliesuren na analyse verkeersdata
Verkeersdata verzamelen, analyseren en er op anticiperen kan het aantal voertuigverliesuren verminderen met 10 tot 20 procent. Dat stellen Roger Demkes en Gerard Eijkelenboom, respectievelijk directeur en programmamanager bij De Verkeersonderneming.

© Atw.nl - Copyright 2006-2018, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
Cuppers
Middelbos
snapon
Trailer innovation
Van Schaften Trucks
Hoornweg
advertise
facebook
rino
Trucks.nl
DHS
Kohl
D-tec
Anema Trucks & Spare Parts
vdl
Trailned
terberg
Capriƫl Nederland