home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 29 Januari 2018, 11.26 uur


UTA gaat samenwerking aan met TimoCom platform

UNION TANK Eckstein GmbH & Co. KG (UTA) en TimoCom, Europa's grootste transportplatform, werken samen: Meer dan 44.000 UTA-tankstations in heel Europa worden voortaan getoond in TimoCom's calculatie- en trackingoplossing TC eMap®. "Als aanbieder van mobiliteitsdiensten dienen we daar aanwezig te zijn, waar onze klanten zijn. In dat kader is TimoCom als Europa's grootste transportplatform een ideale partner", licht Volker Huber, CEO bij UTA, de samenwerking toe.

Meer dan 38.500 bedrijven handelen hun zaken digitaal af via TimoCom - dagelijks zijn er tot 750.000 vracht- en laadruimteaanbiedingen op het transportplatform. Via de calculatie- en trackingoplossing TC eMap® worden daarnaast maandelijk ongeveer 2,6 miljoen routes berekend. UTA-gebruikers kunnen nu direct zien waar ze kunnen tanken. "Onze klanten verwachten tegenwoordig alle relevante informatie voor hun rit op één plek te vinden", aldus Volker Huber. "Dankzij onze samenwerking met TimoCom kunnen meer dan 120.000 gebruikers al tijdens het plannen van hun rit zien waar ze onze diensten kunnen gebruiken - en ze kunnen de route daarop afstemmen." En ook de TimoCom-klanten profiteren van het nieuwe partnerschap: "Wij bieden klanten de mogelijkheid om hun routes nog efficiënter en comfortabeler te plannen", aldus Gunnar Gburek, woordvoerder van TimoCom Company. Een extra app of software is niet nodig, TC eMap® werkt zichzelf automatisch bij. Na de update worden de acceptatiepunten opgeslagen als "Points of Interest" (POI) met het UTA-logo en zijn deze toegankelijk voor elke gebruiker.

Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Goede start voor 13-liter 410 pk Scani...

Truck & Trailer Groep Waalwijk ontvang...

Invoegassistent voor vrachtwagens neem...

Eerste Renault Trucks D-Access Narrow ...

Gunstige financieringen op duurzame IV...

Müller neemt Prins Transport over

Relatie ongevallen en chauffeurstekort...

Sent Waninge DAF dealer van het jaar 2018

Kögel Schuifzeilopleggers krijgen...

Mercedes-Benz Sprinter in nieuw jasje ...


Goede start voor 13-liter 410 pk Scania gasmotor
Eind vorig jaar introduceerde Scania haar nieuwe 13-liter 410 pk gasmotor. Dat deze krachtbron voor de langere afstanden of de zwaardere lasten in een groeiende behoefte voorziet was van tevoren wel duidelijk. LNG wint als brandstof overtuigend aan populariteit onder vervoerders die hun activiteiten willen verduurzamen. Met 410 pk / 2000 Nm is de nieuwe gasmotor geschikt voor vrijwel alle gangbare transporttaken; inclusief de inzet als LZV of in het containervervoer of als bouwvoertuig.

© Atw.nl - Copyright 2006-2017, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
Van Schaften Trucks
Trucks.nl
Middelbos
Hoornweg
Iveco
facebook
Anema Trucks & Spare Parts
DHS
advertise
Capriƫl Nederland
vdl
Kohl
D-tec
Trailned
Cuppers
terberg
snapon