home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 29 Januari 2018, 11.26 uur


UTA gaat samenwerking aan met TimoCom platform

UNION TANK Eckstein GmbH & Co. KG (UTA) en TimoCom, Europa's grootste transportplatform, werken samen: Meer dan 44.000 UTA-tankstations in heel Europa worden voortaan getoond in TimoCom's calculatie- en trackingoplossing TC eMap®. "Als aanbieder van mobiliteitsdiensten dienen we daar aanwezig te zijn, waar onze klanten zijn. In dat kader is TimoCom als Europa's grootste transportplatform een ideale partner", licht Volker Huber, CEO bij UTA, de samenwerking toe.

Meer dan 38.500 bedrijven handelen hun zaken digitaal af via TimoCom - dagelijks zijn er tot 750.000 vracht- en laadruimteaanbiedingen op het transportplatform. Via de calculatie- en trackingoplossing TC eMap® worden daarnaast maandelijk ongeveer 2,6 miljoen routes berekend. UTA-gebruikers kunnen nu direct zien waar ze kunnen tanken. "Onze klanten verwachten tegenwoordig alle relevante informatie voor hun rit op één plek te vinden", aldus Volker Huber. "Dankzij onze samenwerking met TimoCom kunnen meer dan 120.000 gebruikers al tijdens het plannen van hun rit zien waar ze onze diensten kunnen gebruiken - en ze kunnen de route daarop afstemmen." En ook de TimoCom-klanten profiteren van het nieuwe partnerschap: "Wij bieden klanten de mogelijkheid om hun routes nog efficiënter en comfortabeler te plannen", aldus Gunnar Gburek, woordvoerder van TimoCom Company. Een extra app of software is niet nodig, TC eMap® werkt zichzelf automatisch bij. Na de update worden de acceptatiepunten opgeslagen als "Points of Interest" (POI) met het UTA-logo en zijn deze toegankelijk voor elke gebruiker.

Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

20% minder voertuigverliesuren na anal...

DAF CF en XF: Sloveense Truck van het ...

Duurzaam bandenbeleid levert grote co2...

Vloeistofdichte kipper voor Jan Bakker...

CNV-voorzitter reageert op wegstemmen ...

500 DAF's voor Girteka Logistics in be...

Winst in transportsector onder druk do...

Eerste Volvo LNG-trucks in Nederland i...

TRAXEE-fleetmanagement systeem voor kl...

Winnaar van eerste NK Veiligste Chauff...


20% minder voertuigverliesuren na analyse verkeersdata
Verkeersdata verzamelen, analyseren en er op anticiperen kan het aantal voertuigverliesuren verminderen met 10 tot 20 procent. Dat stellen Roger Demkes en Gerard Eijkelenboom, respectievelijk directeur en programmamanager bij De Verkeersonderneming.

© Atw.nl - Copyright 2006-2018, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
Capriƫl Nederland
DHS
facebook
Hoornweg
Trucks.nl
Van Schaften Trucks
Cuppers
terberg
Middelbos
advertise
Trailer innovation
Kohl
snapon
rino
D-tec
vdl
Anema Trucks & Spare Parts
Trailned