home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 23 Januari 2018, 14.20 uur


ROGAM Bouwvoertuigenevent

Op vrijdag 9 februari en zaterdag 10 februari organiseert ROGAM een Bouwvoertuigenevent in Bergschenhoek. Dit evenement wordt gezamenlijk georganiseerd met opbouwbedrijven Veldhuizen BV uit Groenekan en HYVA Bergschenhoek. Tijdens deze dagen zijn er ruim 20 (bouw gerelateerde) voertuigconfiguraties met opbouw te zien.

Als er een branche is waar elke dag het uiterste wordt gevergd van mens en machine, dan is het de bouw. Zwaar werk onder veelal zware omstandigheden. Letterlijk en figuurlijk het terrein waar Mercedes-Benz Trucks al jaren in uitblinkt. Na jaren ontwikkelen is het programma bouwvoertuigen van Mercedes-Benz compleet. Deze bouwvoertuigen zijn specifiek voor de Nederlandse markt ontwikkeld. Het programma is nu uitgebreid met 8x8 op 46 Ton en vier configuraties 10x8 op 50 Ton. Ook nieuw is de Arocs 6x2 van 31,5 Ton.

Maak een on- en off-road proefrit


Tijdens het ROGAM Bouwvoertuigenevent op vrijdag 9 en zaterdag 10 februari zijn veel van deze bouwvoertuigen statisch te zien. Ook kan het nieuwe schakelprogramma getest worden door off-road te rijden met de Arocs op een zandbaan van 150m3. Daarnaast zijn er 10 voertuigen waarmee on-road proef gereden kan worden over een 12 km lang parcours. Tevens is er gelegenheid om een bezoek te brengen aan de montagehal van HYVA in Bergschenhoek op nog geen 1,5 km afstand van ROGAM Bergschenhoek. Een pendeldienst is hiervoor beschikbaar.Gezelligheid - eten en drinken


Uiteraard staan we klaar om alle vragen te beantwoorden. Ook is er een foodtruck en een gezellige tent zodat u overdekt kunt genieten van een hapje en een drankje.

Programma:
Vrijdag 9 februari van 13:00 tot 22:00 uur
Zaterdag 10 februari van 07:00 tot 17:00 uur

Locatie:
ROGAM Bergschenhoek, Bergweg-Zuid 102, 2661 CV in Bergschenhoek

Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Goede start voor 13-liter 410 pk Scani...

Truck & Trailer Groep Waalwijk ontvang...

Invoegassistent voor vrachtwagens neem...

Eerste Renault Trucks D-Access Narrow ...

Gunstige financieringen op duurzame IV...

Müller neemt Prins Transport over

Relatie ongevallen en chauffeurstekort...

Sent Waninge DAF dealer van het jaar 2018

Kögel Schuifzeilopleggers krijgen...

Mercedes-Benz Sprinter in nieuw jasje ...


Goede start voor 13-liter 410 pk Scania gasmotor
Eind vorig jaar introduceerde Scania haar nieuwe 13-liter 410 pk gasmotor. Dat deze krachtbron voor de langere afstanden of de zwaardere lasten in een groeiende behoefte voorziet was van tevoren wel duidelijk. LNG wint als brandstof overtuigend aan populariteit onder vervoerders die hun activiteiten willen verduurzamen. Met 410 pk / 2000 Nm is de nieuwe gasmotor geschikt voor vrijwel alle gangbare transporttaken; inclusief de inzet als LZV of in het containervervoer of als bouwvoertuig.

© Atw.nl - Copyright 2006-2017, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
Cuppers
Kohl
Trucks.nl
Anema Trucks & Spare Parts
terberg
Capriƫl Nederland
Middelbos
advertise
snapon
vdl
Hoornweg
facebook
Iveco
D-tec
DHS
Trailned
Van Schaften Trucks