home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 11 Januari 2018, 09.25 uur


Bulthuis neemt Bouwmeester Tilburg over

Bulthuis Truck- en Traileronderdelen BV heeft per 1 januari 2018 de groothandelsactiviteiten van Bouwmeester te Tilburg overgenomen. Bouwmeester is een groothandel in truck- en traileronderdelen met haar focus op de regio Brabant. “Het past goed in onze groeistrategie” aldus Ronald Bulthuis (directeur), “Tilburg is qua locatie ideaal om onze landelijke dekking nog fijnmaziger te maken. Tevens is er natuurlijk een goede basis aanwezig om vanuit Tilburg verder te kunnen groeien in Brabant.”

“De overname zorgt voor continuïteit voor zowel de klanten als het personeel van Bouwmeester. Voor klanten wordt het zelfs allemaal makkelijker. Bulthuis BV heeft een eigen webshop waarop klanten kunnen inloggen. Via deze weg kunnen eenvoudig bestellingen worden geplaatst. Daarnaast zal Bulthuis de voorraad in Tilburg fors gaan uitbreiden zodat er een nog betere service aan de klanten kan worden verleend.” aldus Morena de Rooij directeur Bouwmeester Automaterialen BV.

Met de overname gaan 5 werknemers over naar Bulthuis Tilburg, zoals de vestiging per 1 januari heet. Met deze overname en de verwachte groei zal de omzet van Bulthuis in 2018 uitkomen op 38 miljoen. Het aantal vestigingen is hierdoor gegroeid naar zeven. Het voeren van merken zoals Alcoa Wheels, BPW, SAF, Wabco, Knorr, Haldex, Valeo en Hella in combinatie met een groot inkoopvolume, geeft Bulthuis de mogelijkheid om de markt te bedienen met een concurrerende prijs/kwaliteitsverhouding. Bij Bulthuis werken 115 personen die tezamen in 2017 een omzet hebben gerealiseerd van € 34 miljoen.

Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Eerste Volvo FMX 10x6 af fabriek afgel...

Stummeltrans neemt laatste PGR uit Zwo...

TATRA Nederland toont breed gamma tijd...

Exorbitante verhoging van Duitse tol

DAF en VDL lanceren elektrische truck

TRP Stores bij DAF-dealers

Nieuw meetsysteem moet bandenpech vrac...

Steeds meer LZV's op de Nederlandse wegen

Volvo Trucks presenteert nu ook elektr...

Van den Bosch neemt Broekema Bulk over


Eerste Volvo FMX 10x6 af fabriek afgeleverd
De eerste af fabriek Volvo FMX 10x6 die rondrijdt in Nederland heeft de kleuren van GJ Infra uit Made. De truck is opgebouwd met een 40-tons haakarmsysteem voor de af- en aanvoer van aarde en puin bij grond- en rioleringswerkzaamheden. De eigenaren zochten hiervoor een robuuste, bedrijfszekere en multifunctionele vijfasser met een zo groot mogelijk laadvermogen en vonden deze unieke oplossing bij Volvo Trucks-dealer Bluekens Truck en Bus in Roosendaal.

© Atw.nl - Copyright 2006-2018, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
DHS
Trucks.nl
Cuppers
terberg
Kohl
Middelbos
Trailer innovation
advertise
Capriƫl Nederland
vdl
Trailned
facebook
D-tec
Anema Trucks & Spare Parts
rino
Hoornweg
Van Schaften Trucks
snapon