home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 28 December 2017, 11.09 uur


Snoeks levert dubbele cabine voor MAN TGE

Snoeks Automotive heeft het leveringsaanbod uitgebreid met een dubbele cabine voor de eerste bestelwagen van MAN, de TGE. De bestelwagen is ontwikkeld om naadloos aan te sluiten aan alle wensen en de realiteit van de klant, zonder hierbij concessies te doen aan de extreem hoge kwaliteitseisen. Snoeks Automotive zal voor dit nieuwe model de dubbele cabine gaan leveren.

De nieuwe dubbele cabine van Snoeks voldoet aan de strengste eisen die gesteld worden door de Europese Unie aan bestelautofabrikanten. Typerend is dat de dubbele cabine tot in de kleinste puntjes is afgestemd op het interieur van de nieuwe MAN bestelwagen. De comfortabele zithoek van de zetels en de verstelbaarheid van de hoofdsteunen sluiten optimaal aan op de ergonomische kenmerken van het basisvoertuig. De ABS separatiewand met veiligheidsruit zorgt voor een naadloze scheiding tussen laad- en passagiersruimte, waar vanwege het indrukwekkende formaat van de TGE nog een aanzienlijke laadruimte resteert. De dubbele cabine kan geconfigureerd worden met drie of vier zitplaatsen welke zijn voorzien van driepuntsgordels.

Naast de ‘Comfort’ dubbele cabine is er een aanvullend comfortpakket waarmee de dubbele cabine voorzien wordt van een kunststof zijwand- en schuifdeurbekleding en 12V aansluiting in de bankring. Kortom: ook voor MAN levert Snoeks Automotive een compleet product waarmee de mogelijkheden van de nieuwe TGE aanmerkelijk vergroot worden. De TGE dubbele cabine is direct af fabriek te bestellen. Klanten die een dubbele cabine achteraf laten inbouwen kunnen dit afstemmen met MAN Nederland.

Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Eerste Volvo FMX 10x6 af fabriek afgel...

Stummeltrans neemt laatste PGR uit Zwo...

TATRA Nederland toont breed gamma tijd...

Exorbitante verhoging van Duitse tol

DAF en VDL lanceren elektrische truck

TRP Stores bij DAF-dealers

Nieuw meetsysteem moet bandenpech vrac...

Steeds meer LZV's op de Nederlandse wegen

Volvo Trucks presenteert nu ook elektr...

Van den Bosch neemt Broekema Bulk over


Eerste Volvo FMX 10x6 af fabriek afgeleverd
De eerste af fabriek Volvo FMX 10x6 die rondrijdt in Nederland heeft de kleuren van GJ Infra uit Made. De truck is opgebouwd met een 40-tons haakarmsysteem voor de af- en aanvoer van aarde en puin bij grond- en rioleringswerkzaamheden. De eigenaren zochten hiervoor een robuuste, bedrijfszekere en multifunctionele vijfasser met een zo groot mogelijk laadvermogen en vonden deze unieke oplossing bij Volvo Trucks-dealer Bluekens Truck en Bus in Roosendaal.

© Atw.nl - Copyright 2006-2018, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
Trucks.nl
rino
vdl
Capriƫl Nederland
Middelbos
snapon
Hoornweg
Trailer innovation
Kohl
Van Schaften Trucks
D-tec
Trailned
Cuppers
advertise
DHS
terberg
Anema Trucks & Spare Parts
facebook