home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 28 December 2017, 11.09 uur


Snoeks levert dubbele cabine voor MAN TGE

Snoeks Automotive heeft het leveringsaanbod uitgebreid met een dubbele cabine voor de eerste bestelwagen van MAN, de TGE. De bestelwagen is ontwikkeld om naadloos aan te sluiten aan alle wensen en de realiteit van de klant, zonder hierbij concessies te doen aan de extreem hoge kwaliteitseisen. Snoeks Automotive zal voor dit nieuwe model de dubbele cabine gaan leveren.

De nieuwe dubbele cabine van Snoeks voldoet aan de strengste eisen die gesteld worden door de Europese Unie aan bestelautofabrikanten. Typerend is dat de dubbele cabine tot in de kleinste puntjes is afgestemd op het interieur van de nieuwe MAN bestelwagen. De comfortabele zithoek van de zetels en de verstelbaarheid van de hoofdsteunen sluiten optimaal aan op de ergonomische kenmerken van het basisvoertuig. De ABS separatiewand met veiligheidsruit zorgt voor een naadloze scheiding tussen laad- en passagiersruimte, waar vanwege het indrukwekkende formaat van de TGE nog een aanzienlijke laadruimte resteert. De dubbele cabine kan geconfigureerd worden met drie of vier zitplaatsen welke zijn voorzien van driepuntsgordels.

Naast de ‘Comfort’ dubbele cabine is er een aanvullend comfortpakket waarmee de dubbele cabine voorzien wordt van een kunststof zijwand- en schuifdeurbekleding en 12V aansluiting in de bankring. Kortom: ook voor MAN levert Snoeks Automotive een compleet product waarmee de mogelijkheden van de nieuwe TGE aanmerkelijk vergroot worden. De TGE dubbele cabine is direct af fabriek te bestellen. Klanten die een dubbele cabine achteraf laten inbouwen kunnen dit afstemmen met MAN Nederland.

Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

ROGAM Bouwvoertuigenevent

Inspectie richt pijlen op ‘nieuw...

DAF verhoogt productie verder en neemt...

Meindert Jansen Operationeel Directeur...

Volvo Trucks zet hoog in op veiligheid

Transportcriminaliteit belangrijk aand...

Bestel het bijzondere boek “Dijk...

Boonstra behaalt TAPA TSR 1 certificering

BluJay Solutions introduceert MobileSTAR

Uitbreiding van LZV-netwerk in Duitsland


ROGAM Bouwvoertuigenevent
Op vrijdag 9 februari en zaterdag 10 februari organiseert ROGAM een Bouwvoertuigenevent in Bergschenhoek. Dit evenement wordt gezamenlijk georganiseerd met opbouwbedrijven Veldhuizen BV uit Groenekan en HYVA Bergschenhoek. Tijdens deze dagen zijn er ruim 20 (bouw gerelateerde) voertuigconfiguraties met opbouw te zien.

© Atw.nl - Copyright 2006-2017, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
Hoornweg
advertise
Trailned
Anema Trucks & Spare Parts
snapon
DHS
Kohl
Middelbos
vdl
Capriƫl Nederland
D-tec
Van Schaften Trucks
terberg
Trucks.nl