home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 13 December 2017, 09.31 uur


Duo Bell B60E dumpers afgeleverd

Onlangs heeft Van der Spek twee nieuwe 43 tons Bell B60E’s geleverd aan Te Kloeze Bruyl die ze gaat inzetten voor op- en overslagwerk in een groeve waar ze alle logistiek uitvoeren voor één van hun klanten. Voor Te Kloeze Bruyl zijn het zeker niet de eerste Bell dumpers die ze door Van der Spek Vianen geleverd hebben gekregen. De afgelopen jaren zijn er al diverse Bell B45’s en Bell B50’s geleverd die ingezet worden voor zwaar op- en overslagwerk. De zeer goede ervaringen en lage bedrijfskosten met deze machines en de service en support van Van der Spek maakt de beslissing voor wederom Bell dumpers een weloverwogen keuze.

De nieuwe Bell B60E’s die uniek zijn worden ingezet in plaats van starre- en diverse kleinere 3-assige knikdumpers. Wat de nieuwe Bell B60E’s zo uniek maakt is het compleet nieuwe bouwconcept waarbij naast twee assen met 4x4 aandrijving ook een knippunt gebruikt om de machine zeer wendbaar en stabiel te maken. Een draaicirkel van maar 9.524mm met een machine die beladen bijna 100 ton kan wegen geeft gelijk aan wat bedoeld wordt met wendbaar. Om de machine die met een volle bak van 55 ton lading efficiënt te laten rijden is de B60E voorzien van een 6 cilinder Merdces-Benz motor met 577pk.

Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

ROGAM Bouwvoertuigenevent

Inspectie richt pijlen op ‘nieuw...

DAF verhoogt productie verder en neemt...

Meindert Jansen Operationeel Directeur...

Volvo Trucks zet hoog in op veiligheid

Transportcriminaliteit belangrijk aand...

Bestel het bijzondere boek “Dijk...

Boonstra behaalt TAPA TSR 1 certificering

BluJay Solutions introduceert MobileSTAR

Uitbreiding van LZV-netwerk in Duitsland


ROGAM Bouwvoertuigenevent
Op vrijdag 9 februari en zaterdag 10 februari organiseert ROGAM een Bouwvoertuigenevent in Bergschenhoek. Dit evenement wordt gezamenlijk georganiseerd met opbouwbedrijven Veldhuizen BV uit Groenekan en HYVA Bergschenhoek. Tijdens deze dagen zijn er ruim 20 (bouw gerelateerde) voertuigconfiguraties met opbouw te zien.

© Atw.nl - Copyright 2006-2017, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
Middelbos
terberg
Trucks.nl
advertise
Kohl
DHS
D-tec
Capriƫl Nederland
Hoornweg
Anema Trucks & Spare Parts
Van Schaften Trucks
snapon
vdl
Trailned