home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 13 December 2017, 09.31 uur


Duo Bell B60E dumpers afgeleverd

Onlangs heeft Van der Spek twee nieuwe 43 tons Bell B60E’s geleverd aan Te Kloeze Bruyl die ze gaat inzetten voor op- en overslagwerk in een groeve waar ze alle logistiek uitvoeren voor één van hun klanten. Voor Te Kloeze Bruyl zijn het zeker niet de eerste Bell dumpers die ze door Van der Spek Vianen geleverd hebben gekregen. De afgelopen jaren zijn er al diverse Bell B45’s en Bell B50’s geleverd die ingezet worden voor zwaar op- en overslagwerk. De zeer goede ervaringen en lage bedrijfskosten met deze machines en de service en support van Van der Spek maakt de beslissing voor wederom Bell dumpers een weloverwogen keuze.

De nieuwe Bell B60E’s die uniek zijn worden ingezet in plaats van starre- en diverse kleinere 3-assige knikdumpers. Wat de nieuwe Bell B60E’s zo uniek maakt is het compleet nieuwe bouwconcept waarbij naast twee assen met 4x4 aandrijving ook een knippunt gebruikt om de machine zeer wendbaar en stabiel te maken. Een draaicirkel van maar 9.524mm met een machine die beladen bijna 100 ton kan wegen geeft gelijk aan wat bedoeld wordt met wendbaar. Om de machine die met een volle bak van 55 ton lading efficiënt te laten rijden is de B60E voorzien van een 6 cilinder Merdces-Benz motor met 577pk.

Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Eerste Volvo FMX 10x6 af fabriek afgel...

Stummeltrans neemt laatste PGR uit Zwo...

TATRA Nederland toont breed gamma tijd...

Exorbitante verhoging van Duitse tol

DAF en VDL lanceren elektrische truck

TRP Stores bij DAF-dealers

Nieuw meetsysteem moet bandenpech vrac...

Steeds meer LZV's op de Nederlandse wegen

Volvo Trucks presenteert nu ook elektr...

Van den Bosch neemt Broekema Bulk over


Eerste Volvo FMX 10x6 af fabriek afgeleverd
De eerste af fabriek Volvo FMX 10x6 die rondrijdt in Nederland heeft de kleuren van GJ Infra uit Made. De truck is opgebouwd met een 40-tons haakarmsysteem voor de af- en aanvoer van aarde en puin bij grond- en rioleringswerkzaamheden. De eigenaren zochten hiervoor een robuuste, bedrijfszekere en multifunctionele vijfasser met een zo groot mogelijk laadvermogen en vonden deze unieke oplossing bij Volvo Trucks-dealer Bluekens Truck en Bus in Roosendaal.

© Atw.nl - Copyright 2006-2018, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
Capriƫl Nederland
Van Schaften Trucks
Kohl
Trucks.nl
rino
Cuppers
Hoornweg
Trailer innovation
terberg
snapon
Middelbos
D-tec
advertise
vdl
facebook
Trailned
DHS
Anema Trucks & Spare Parts