home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 19 December 2017, 09.16 uur


Transport Compleet Hardenberg razend populair

Transport Compleet Hardenberg vindt plaats van 13 tot en met 15 maart 2018. Er wordt inmiddels hard gewerkt aan de beurs. "Een groot aantal partijen heeft reeds toegezegd. Ook de zeven truckmerken hebben wederom de intentie uitgesproken deel te nemen", zegt Vincent Bilanovic. Naast de organisatie van Transport Compleet, is de beursmanager ook druk met de organisatie van AutoProf – AMT Live. Deze vakbeurs gaat op 30 januari 2018 van start.

Landelijke uitstraling


Transport Compleet Hardenberg is veel meer dan een regionale beurs. "Door de jaren heen is de uitstraling steeds meer landelijk en zelfs een beetje internationaal geworden. Ondernemers die de beurs bezoeken zijn veelal afkomstig uit de regio, maar ook uit de rest van Nederland en over de grens uit Duitsland. Meer dan de helft van de bezoekers is beslissingsbevoegd en dus hét publiek om direct op de beurs zaken mee te doen", zegt Bilanovic. "Tijdens Transport Compleet Gorinchem hadden we vorig jaar de meeste exposanten ooit, alsook de grootste beursvloeroppervlakte. De vakbeurs Transport Compleet doen het erg goed. Transport Compleet Hardenberg is sinds 2000 razend populair. Vorig jaar mochten we ruim 13.000 bezoekers verwelkomen in bijna zeven compleet volgepakte beurshallen. Bezoekers blijven ook steeds langer op de beursvloer, gemiddeld bijna 3 uren."

Het complete verhaal is opgenomen in de Auto- en Transportwereld van 22 december 2017. Nog geen abonnee? Voor € 113,50 ontvangt u een jaar lang (26x) hét magazine voor de complete transportbranche! Meer informatie? Email naar: post@atw.nl
Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Eerste Volvo FMX 10x6 af fabriek afgel...

Stummeltrans neemt laatste PGR uit Zwo...

TATRA Nederland toont breed gamma tijd...

Exorbitante verhoging van Duitse tol

DAF en VDL lanceren elektrische truck

TRP Stores bij DAF-dealers

Nieuw meetsysteem moet bandenpech vrac...

Steeds meer LZV's op de Nederlandse wegen

Volvo Trucks presenteert nu ook elektr...

Van den Bosch neemt Broekema Bulk over


Eerste Volvo FMX 10x6 af fabriek afgeleverd
De eerste af fabriek Volvo FMX 10x6 die rondrijdt in Nederland heeft de kleuren van GJ Infra uit Made. De truck is opgebouwd met een 40-tons haakarmsysteem voor de af- en aanvoer van aarde en puin bij grond- en rioleringswerkzaamheden. De eigenaren zochten hiervoor een robuuste, bedrijfszekere en multifunctionele vijfasser met een zo groot mogelijk laadvermogen en vonden deze unieke oplossing bij Volvo Trucks-dealer Bluekens Truck en Bus in Roosendaal.

© Atw.nl - Copyright 2006-2018, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
Trailer innovation
Middelbos
advertise
Anema Trucks & Spare Parts
D-tec
snapon
Van Schaften Trucks
Cuppers
rino
Hoornweg
vdl
Trailned
Capriƫl Nederland
terberg
DHS
facebook
Kohl
Trucks.nl