home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 19 December 2017, 09.16 uur


Transport Compleet Hardenberg razend populair

Transport Compleet Hardenberg vindt plaats van 13 tot en met 15 maart 2018. Er wordt inmiddels hard gewerkt aan de beurs. "Een groot aantal partijen heeft reeds toegezegd. Ook de zeven truckmerken hebben wederom de intentie uitgesproken deel te nemen", zegt Vincent Bilanovic. Naast de organisatie van Transport Compleet, is de beursmanager ook druk met de organisatie van AutoProf – AMT Live. Deze vakbeurs gaat op 30 januari 2018 van start.

Landelijke uitstraling


Transport Compleet Hardenberg is veel meer dan een regionale beurs. "Door de jaren heen is de uitstraling steeds meer landelijk en zelfs een beetje internationaal geworden. Ondernemers die de beurs bezoeken zijn veelal afkomstig uit de regio, maar ook uit de rest van Nederland en over de grens uit Duitsland. Meer dan de helft van de bezoekers is beslissingsbevoegd en dus hét publiek om direct op de beurs zaken mee te doen", zegt Bilanovic. "Tijdens Transport Compleet Gorinchem hadden we vorig jaar de meeste exposanten ooit, alsook de grootste beursvloeroppervlakte. De vakbeurs Transport Compleet doen het erg goed. Transport Compleet Hardenberg is sinds 2000 razend populair. Vorig jaar mochten we ruim 13.000 bezoekers verwelkomen in bijna zeven compleet volgepakte beurshallen. Bezoekers blijven ook steeds langer op de beursvloer, gemiddeld bijna 3 uren."

Het complete verhaal is opgenomen in de Auto- en Transportwereld van 22 december 2017. Nog geen abonnee? Voor € 113,50 ontvangt u een jaar lang (26x) hét magazine voor de complete transportbranche! Meer informatie? Email naar: post@atw.nl
Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

ROGAM Bouwvoertuigenevent

Inspectie richt pijlen op ‘nieuw...

DAF verhoogt productie verder en neemt...

Meindert Jansen Operationeel Directeur...

Volvo Trucks zet hoog in op veiligheid

Transportcriminaliteit belangrijk aand...

Bestel het bijzondere boek “Dijk...

Boonstra behaalt TAPA TSR 1 certificering

BluJay Solutions introduceert MobileSTAR

Uitbreiding van LZV-netwerk in Duitsland


ROGAM Bouwvoertuigenevent
Op vrijdag 9 februari en zaterdag 10 februari organiseert ROGAM een Bouwvoertuigenevent in Bergschenhoek. Dit evenement wordt gezamenlijk georganiseerd met opbouwbedrijven Veldhuizen BV uit Groenekan en HYVA Bergschenhoek. Tijdens deze dagen zijn er ruim 20 (bouw gerelateerde) voertuigconfiguraties met opbouw te zien.

© Atw.nl - Copyright 2006-2017, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
terberg
D-tec
advertise
snapon
Kohl
DHS
Middelbos
Hoornweg
Anema Trucks & Spare Parts
Trailned
Trucks.nl
vdl
Van Schaften Trucks
Capriƫl Nederland