home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 19 December 2017, 09.07 uur


Connection kiest voor IVECO Crossway

Openbaar vervoersmaatschappij Connexxion heeft 68 IVECO bussen in ontvangst genomen. Deze bussen van het type IVECO Crossway zullen worden ingezet in de concessie Amstelland-Meerlanden waarvoor Connexxion van 2018 tot 2027 verantwoordelijk is. IVECO-dealer Schouten Amsterdam maakte de 68 bussen op tijd klaar in opdracht van IVECO Bus Nederland.

68x IVECO Crossway Low-entry


Connexxion heeft voor de nieuw gewonnen concessie 68 IVECO Crossway bussen in de Low-entry uitvoering aangeschaft. 7 van deze bussen zijn van het type Crossway Line en worden aangedreven door 285pk en 1000Nm sterke IVECO Tector 7 dieselmotor. Deze lijnbussen hebben een lengte van 10,8 meter en bieden passagiers 34 zitplaatsen en 54 staanplaatsen. De andere 61 Crossway’s zijn van het type City, tellen een lengte van 13 meter en hebben de 320pk en 1100Nm sterke variant van de Tector 7 dieselmotor aan boord. Passagiers hebben hierin de beschikking over 44 zitplaatsen en 47 staanplaatsen en WiFi. IVECO-dealer Schouten maakte in opdracht van IVECO Bus Nederland de 68 Crossways klaar op haar vestiging in Amsterdam. Connexxion zal 47 van de nieuwe IVECO bussen inzetten op de R-Net lijnen. R-Net, de afkorting voor Randstadnet, is een netwerk van hoogwaardig openbaar vervoer tussen de verschillende grote steden in de Randstad. De andere 21 bussen, waaronder de 10,8 meter varianten, zullen voor Connexxion gaan rijden op de stadsdiensten Amstelveen, Hoofddorp en verschillende streeklijnen.
Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

ROGAM Bouwvoertuigenevent

Inspectie richt pijlen op ‘nieuw...

DAF verhoogt productie verder en neemt...

Meindert Jansen Operationeel Directeur...

Volvo Trucks zet hoog in op veiligheid

Transportcriminaliteit belangrijk aand...

Bestel het bijzondere boek “Dijk...

Boonstra behaalt TAPA TSR 1 certificering

BluJay Solutions introduceert MobileSTAR

Uitbreiding van LZV-netwerk in Duitsland


ROGAM Bouwvoertuigenevent
Op vrijdag 9 februari en zaterdag 10 februari organiseert ROGAM een Bouwvoertuigenevent in Bergschenhoek. Dit evenement wordt gezamenlijk georganiseerd met opbouwbedrijven Veldhuizen BV uit Groenekan en HYVA Bergschenhoek. Tijdens deze dagen zijn er ruim 20 (bouw gerelateerde) voertuigconfiguraties met opbouw te zien.

© Atw.nl - Copyright 2006-2017, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
Anema Trucks & Spare Parts
advertise
Trucks.nl
Capriƫl Nederland
snapon
Middelbos
D-tec
Van Schaften Trucks
vdl
Hoornweg
DHS
Kohl
Trailned
terberg