home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 19 December 2017, 09.07 uur


Connection kiest voor IVECO Crossway

Openbaar vervoersmaatschappij Connexxion heeft 68 IVECO bussen in ontvangst genomen. Deze bussen van het type IVECO Crossway zullen worden ingezet in de concessie Amstelland-Meerlanden waarvoor Connexxion van 2018 tot 2027 verantwoordelijk is. IVECO-dealer Schouten Amsterdam maakte de 68 bussen op tijd klaar in opdracht van IVECO Bus Nederland.

68x IVECO Crossway Low-entry


Connexxion heeft voor de nieuw gewonnen concessie 68 IVECO Crossway bussen in de Low-entry uitvoering aangeschaft. 7 van deze bussen zijn van het type Crossway Line en worden aangedreven door 285pk en 1000Nm sterke IVECO Tector 7 dieselmotor. Deze lijnbussen hebben een lengte van 10,8 meter en bieden passagiers 34 zitplaatsen en 54 staanplaatsen. De andere 61 Crossway’s zijn van het type City, tellen een lengte van 13 meter en hebben de 320pk en 1100Nm sterke variant van de Tector 7 dieselmotor aan boord. Passagiers hebben hierin de beschikking over 44 zitplaatsen en 47 staanplaatsen en WiFi. IVECO-dealer Schouten maakte in opdracht van IVECO Bus Nederland de 68 Crossways klaar op haar vestiging in Amsterdam. Connexxion zal 47 van de nieuwe IVECO bussen inzetten op de R-Net lijnen. R-Net, de afkorting voor Randstadnet, is een netwerk van hoogwaardig openbaar vervoer tussen de verschillende grote steden in de Randstad. De andere 21 bussen, waaronder de 10,8 meter varianten, zullen voor Connexxion gaan rijden op de stadsdiensten Amstelveen, Hoofddorp en verschillende streeklijnen.
Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Eerste Volvo FMX 10x6 af fabriek afgel...

Stummeltrans neemt laatste PGR uit Zwo...

TATRA Nederland toont breed gamma tijd...

Exorbitante verhoging van Duitse tol

DAF en VDL lanceren elektrische truck

TRP Stores bij DAF-dealers

Nieuw meetsysteem moet bandenpech vrac...

Steeds meer LZV's op de Nederlandse wegen

Volvo Trucks presenteert nu ook elektr...

Van den Bosch neemt Broekema Bulk over


Eerste Volvo FMX 10x6 af fabriek afgeleverd
De eerste af fabriek Volvo FMX 10x6 die rondrijdt in Nederland heeft de kleuren van GJ Infra uit Made. De truck is opgebouwd met een 40-tons haakarmsysteem voor de af- en aanvoer van aarde en puin bij grond- en rioleringswerkzaamheden. De eigenaren zochten hiervoor een robuuste, bedrijfszekere en multifunctionele vijfasser met een zo groot mogelijk laadvermogen en vonden deze unieke oplossing bij Volvo Trucks-dealer Bluekens Truck en Bus in Roosendaal.

© Atw.nl - Copyright 2006-2018, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
Middelbos
Hoornweg
advertise
facebook
Trailned
Kohl
Trucks.nl
rino
Van Schaften Trucks
Capriƫl Nederland
D-tec
Anema Trucks & Spare Parts
DHS
Trailer innovation
Cuppers
snapon
vdl
terberg