home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 01 December 2017, 09.04 uur


Fleetboard debuteerde op vakbeurs ICT & Logistiek

Fleetboard was dit jaar voor het eerst aanwezig tijdens de beurs ICT & Logistiek die onlangs werd georganiseerd in de Jaarbeurs Utrecht. Het team van Fleetboard stond klaar om bezoekers de veelzijdige mogelijkheden van dit telematicasysteem te laten zien. In 2018 zal Fleetboard naast de bestaande services zoals Voertuigmanagement, Transportmanagement en Timemanagement een nog hogere mate van connectiviteit bieden door de lancering van de Fleetboard Store.

Open platform


In de Fleetboard Store zijn allerlei logistiek gerelateerde apps verkrijgbaar. Naast de apps die Fleetboard aanbiedt, zijn er ook apps van andere toeleveranciers en dienstverleners verkrijgbaar. Het Fleetboard Developer Portal geeft ontwikkelaars, partners en klanten namelijk de mogelijkheid hun apps aan te bieden in de Fleetboard Store. Daarmee zijn deze apps, die het dagelijks leven van chauffeurs, wagenparkbeheerders en transportondernemers makkelijker moeten maken, beschikbaar voor een groot aantal gebruikers. Daarnaast biedt de Fleetboard Store app-ontwikkelaars de mogelijkheid live gegevens van een voertuiginterface in de truck te integreren in hun oplossingen. Daarbij controleert Fleetboard of de app voldoet aan veiligheid en kwaliteit.

Mercedes-Benz Uptime


Mercedes-Benz Uptime is de nieuwste connectiviteitsservice van Mercedes-Benz Trucks. Door de chauffeur, de wagenparkbeheerder en de dealer efficiënt met elkaar te verbinden, blijft de truck maximaal inzetbaar. Mercedes-Benz Uptime maakt daarbij gebruik van de reeds beschikbare digitale voertuigdata en controleert alle systemen van het voertuig realtime via het nieuwe Fleetboard Truck Data Center. Wanneer de sensoren in een vroeg stadium een afwijking opmerken, wordt de vrachtwagen afhankelijk van de ernst van de storing naar de dichtstbijzijnde werkplaats langs de route van de truck gestuurd. Storingen die minder acuut zijn, kunnen efficiënt worden ingepland bij de thuisdealer of bij een andere Mercedes-Benz werkplaats. Het systeem identificeert ook gegevens die kleine reparaties of onderhoud detecteren. Deze informatie komt direct binnen via het Uptime-portal waarna klanten zelf de nodige acties kunnen uitvoeren.
Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Scania verwacht met twee jaar 120.000 ...

Bofram Techniek nu ook importeur van A...

Nieuwe PL2 dieplader van Broshuis

Bedrijf ludiek in actie tegen tekort c...

ESA Trucks tekent dealercontract met TATRA

Nieuwe vrijstellingsregeling voor C-ri...

Transportoplossingen.com haalt Mü...

Volkswagen lanceert krachtigste Amarok...

Noodzaak om te verduurzamen grootste u...

Vlastuin Group neemt VB Trailerbouw over


Scania verwacht met twee jaar 120.000 eenheden te produceren
Sinds de crisis is het aanbod van te vervoeren goederen sterk toegenomen. Dit vertaald zich uiteraard ook in toegenomen verkopen aan vrachtauto's. Daar kan Scania over meepraten bleek tijdens de traditionele 'bijpraatsessie' voor de vakpers. De order-intake in de eerste twee maanden ligt zo'n 20 a 25 procent hoger dan voorgaande jaren; 2018 lijkt dan ook een prima jaar te worden.

© Atw.nl - Copyright 2006-2018, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
D-tec
rino
terberg
Hoornweg
Trailer innovation
advertise
Trucks.nl
Cuppers
DHS
Kohl
Anema Trucks & Spare Parts
Trailned
vdl
Capriƫl Nederland
snapon
facebook
Middelbos
Van Schaften Trucks