home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 01 December 2017, 09.04 uur


Fleetboard debuteerde op vakbeurs ICT & Logistiek

Fleetboard was dit jaar voor het eerst aanwezig tijdens de beurs ICT & Logistiek die onlangs werd georganiseerd in de Jaarbeurs Utrecht. Het team van Fleetboard stond klaar om bezoekers de veelzijdige mogelijkheden van dit telematicasysteem te laten zien. In 2018 zal Fleetboard naast de bestaande services zoals Voertuigmanagement, Transportmanagement en Timemanagement een nog hogere mate van connectiviteit bieden door de lancering van de Fleetboard Store.

Open platform


In de Fleetboard Store zijn allerlei logistiek gerelateerde apps verkrijgbaar. Naast de apps die Fleetboard aanbiedt, zijn er ook apps van andere toeleveranciers en dienstverleners verkrijgbaar. Het Fleetboard Developer Portal geeft ontwikkelaars, partners en klanten namelijk de mogelijkheid hun apps aan te bieden in de Fleetboard Store. Daarmee zijn deze apps, die het dagelijks leven van chauffeurs, wagenparkbeheerders en transportondernemers makkelijker moeten maken, beschikbaar voor een groot aantal gebruikers. Daarnaast biedt de Fleetboard Store app-ontwikkelaars de mogelijkheid live gegevens van een voertuiginterface in de truck te integreren in hun oplossingen. Daarbij controleert Fleetboard of de app voldoet aan veiligheid en kwaliteit.

Mercedes-Benz Uptime


Mercedes-Benz Uptime is de nieuwste connectiviteitsservice van Mercedes-Benz Trucks. Door de chauffeur, de wagenparkbeheerder en de dealer efficiënt met elkaar te verbinden, blijft de truck maximaal inzetbaar. Mercedes-Benz Uptime maakt daarbij gebruik van de reeds beschikbare digitale voertuigdata en controleert alle systemen van het voertuig realtime via het nieuwe Fleetboard Truck Data Center. Wanneer de sensoren in een vroeg stadium een afwijking opmerken, wordt de vrachtwagen afhankelijk van de ernst van de storing naar de dichtstbijzijnde werkplaats langs de route van de truck gestuurd. Storingen die minder acuut zijn, kunnen efficiënt worden ingepland bij de thuisdealer of bij een andere Mercedes-Benz werkplaats. Het systeem identificeert ook gegevens die kleine reparaties of onderhoud detecteren. Deze informatie komt direct binnen via het Uptime-portal waarna klanten zelf de nodige acties kunnen uitvoeren.
Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Bijzondere remmentestbank voor van Til...

Nieuw accusysteem voor Volvo-trucks

Scania pakt uit op Mega Trucks Festival

Lamboo Repair is servicepartner voor AJK

Schade sneeuw door verloren uren rond ...

Eerste 1.000 nieuwe Volkswagen Crafter...

Scania komt met L-serie

BAAN-Twente treedt toe tot MAX-Repair ...

Beveiligde Truckparking Duiven geopend

Nieuwe Volvo FMX 8x8


Bijzondere remmentestbank voor van Tilburg-Bastianen Truck & Trailer Service Duiven
Autec-VLT Automotive Equipment leverde onlangs aan Van Tilburg-Bastianen Truck & Trailer Service Duiven een nieuwe VLT remmentest- en diagnosebank met geïntegreerd asliftsysteem, passend in de bestaande VLT-sparing. Voorheen diende er veelal een ingrijpende, bouwkundige ingreep plaats te vinden om een liftremmentestbank te installeren op de plek waar voorheen een conventionele remmentestbank lag. Naast kosten, brengt dit ook stilstand van de werkplaatsprocessen met zich mee.

© Atw.nl - Copyright 2006-2017, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
autec
Middelbos
snapon
Capriƫl Nederland
Van Schaften Trucks
D-tec
Kohl
advertise
DHS
Hoornweg
facebook
Anema Trucks & Spare Parts
terberg
timocom
vdl
Scania Trucks
Trucks.nl