home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 29 November 2017, 14.43 uur


BluJay Solutions introduceert MobileSTAR

BluJay Solutions, leverancier van supply chain-software en – diensten, brengt MobileSTAR op de markt. MobileSTAR is een managementsoplossing die realtime inzicht geeft in end-to-end leveringen en alle partners in de supply chain met elkaar verbindt. De oplossing is beschikbaar via elk mobiel apparaat en stelt gebruikers in staat om direct te reageren op de behoeften van klanten, wat de klanttevredenheid verhoogt en operationele kosten verlaagt.

De oplossing werd voorheen onder de naam Delivery Connect aangeboden door Blackbay, inmiddels overgenomen door BluJay. MobileSTAR is nu volledig geïntegreerd in BluJay’s Transportion Management for Shippers workflow en voorziet klanten van geautomatiseerde, realtime track en trace-informatie en last mile routing, waardoor gebruikers in staat zijn om verzend- en chauffeursinformatie te delen met partners in de gehele supply chain.

De configureerbare end-to-end applicatie verbindt de verlader, uitvoerder, manager, chauffeur en ontvanger met elkaar via realtime informatie en geautomatiseerde workflows. Voor verladers kan MobileSTAR handmatige, arbeidsintensieve traceringsprocessen vervangen, zonder dure integratie met telematicaproviders. Chauffeurs kunnen de BluJay MobileSTAR- applicatie downloaden op iOS- of Android-apparaten, waardoor ze direct aan het netwerk zijn gekoppeld.

De belangrijkste functies van MobileSTAR zijn: - Real-time verbinding met inbound en outbound zendingen - Integratie met bestaande bedrijfssystemen - Genereren van digitaal manifest - Realtime routeoptimalisatie - Leveringsnotificaties - Realtime bewijs van levering en ophalen met handtekening en foto - GPS tracking en geofencing - Ad-hoc beheer van ophaal- en aflevermomenten - In-depot / in-warehouse management - Business intelligence (BI) en rapportage Bovendien werkt MobileSTAR met BluJay’s logistieke applicatieframework, waarmee organisaties hun eigen applicatieconfiguratie kunnen creëren op basis van functielibrary, met onder andere schermen, procesflows en logica. Voor meer informatie over MobileSTAR bezoek dan de website www.blujaysolutions.com.

Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Bijzondere remmentestbank voor van Til...

Nieuw accusysteem voor Volvo-trucks

Scania pakt uit op Mega Trucks Festival

Lamboo Repair is servicepartner voor AJK

Schade sneeuw door verloren uren rond ...

Eerste 1.000 nieuwe Volkswagen Crafter...

Scania komt met L-serie

BAAN-Twente treedt toe tot MAX-Repair ...

Beveiligde Truckparking Duiven geopend

Nieuwe Volvo FMX 8x8


Bijzondere remmentestbank voor van Tilburg-Bastianen Truck & Trailer Service Duiven
Autec-VLT Automotive Equipment leverde onlangs aan Van Tilburg-Bastianen Truck & Trailer Service Duiven een nieuwe VLT remmentest- en diagnosebank met geïntegreerd asliftsysteem, passend in de bestaande VLT-sparing. Voorheen diende er veelal een ingrijpende, bouwkundige ingreep plaats te vinden om een liftremmentestbank te installeren op de plek waar voorheen een conventionele remmentestbank lag. Naast kosten, brengt dit ook stilstand van de werkplaatsprocessen met zich mee.

© Atw.nl - Copyright 2006-2017, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
DHS
snapon
Hoornweg
Middelbos
Anema Trucks & Spare Parts
Scania Trucks
D-tec
facebook
terberg
timocom
Capriƫl Nederland
autec
Van Schaften Trucks
vdl
advertise
Kohl
Trucks.nl