home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 15 Januari 2018, 14.43 uur


BluJay Solutions introduceert MobileSTAR

BluJay Solutions, leverancier van supply chain-software en – diensten, brengt MobileSTAR op de markt. MobileSTAR is een managementsoplossing die realtime inzicht geeft in end-to-end leveringen en alle partners in de supply chain met elkaar verbindt. De oplossing is beschikbaar via elk mobiel apparaat en stelt gebruikers in staat om direct te reageren op de behoeften van klanten, wat de klanttevredenheid verhoogt en operationele kosten verlaagt.

De oplossing werd voorheen onder de naam Delivery Connect aangeboden door Blackbay, inmiddels overgenomen door BluJay. MobileSTAR is nu volledig geïntegreerd in BluJay’s Transportion Management for Shippers workflow en voorziet klanten van geautomatiseerde, realtime track en trace-informatie en last mile routing, waardoor gebruikers in staat zijn om verzend- en chauffeursinformatie te delen met partners in de gehele supply chain.

De configureerbare end-to-end applicatie verbindt de verlader, uitvoerder, manager, chauffeur en ontvanger met elkaar via realtime informatie en geautomatiseerde workflows. Voor verladers kan MobileSTAR handmatige, arbeidsintensieve traceringsprocessen vervangen, zonder dure integratie met telematicaproviders. Chauffeurs kunnen de BluJay MobileSTAR- applicatie downloaden op iOS- of Android-apparaten, waardoor ze direct aan het netwerk zijn gekoppeld.

De belangrijkste functies van MobileSTAR zijn: - Real-time verbinding met inbound en outbound zendingen - Integratie met bestaande bedrijfssystemen - Genereren van digitaal manifest - Realtime routeoptimalisatie - Leveringsnotificaties - Realtime bewijs van levering en ophalen met handtekening en foto - GPS tracking en geofencing - Ad-hoc beheer van ophaal- en aflevermomenten - In-depot / in-warehouse management - Business intelligence (BI) en rapportage Bovendien werkt MobileSTAR met BluJay’s logistieke applicatieframework, waarmee organisaties hun eigen applicatieconfiguratie kunnen creëren op basis van functielibrary, met onder andere schermen, procesflows en logica. Voor meer informatie over MobileSTAR bezoek dan de website www.blujaysolutions.com.

Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Scania verwacht met twee jaar 120.000 ...

Bofram Techniek nu ook importeur van A...

Nieuwe PL2 dieplader van Broshuis

Bedrijf ludiek in actie tegen tekort c...

ESA Trucks tekent dealercontract met TATRA

Nieuwe vrijstellingsregeling voor C-ri...

Transportoplossingen.com haalt Mü...

Volkswagen lanceert krachtigste Amarok...

Noodzaak om te verduurzamen grootste u...

Vlastuin Group neemt VB Trailerbouw over


Scania verwacht met twee jaar 120.000 eenheden te produceren
Sinds de crisis is het aanbod van te vervoeren goederen sterk toegenomen. Dit vertaald zich uiteraard ook in toegenomen verkopen aan vrachtauto's. Daar kan Scania over meepraten bleek tijdens de traditionele 'bijpraatsessie' voor de vakpers. De order-intake in de eerste twee maanden ligt zo'n 20 a 25 procent hoger dan voorgaande jaren; 2018 lijkt dan ook een prima jaar te worden.

© Atw.nl - Copyright 2006-2018, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
Van Schaften Trucks
DHS
Trucks.nl
Anema Trucks & Spare Parts
Hoornweg
Capriƫl Nederland
Middelbos
advertise
snapon
D-tec
Trailer innovation
rino
Cuppers
vdl
facebook
Kohl
Trailned
terberg