home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 27 November 2017, 12.22 uur


Geslaagde editie van vernieuwd jaarcongres TLN

Op zaterdag 25 november vond de eerste editie van TLN Live plaats in Theater Amsterdam. De nieuwe opzet van het jaarcongres, waarin het thema innovatie een grote rol speelde, was zeer geslaagd. ​TLN-voorzitter Arthur van Dijk opende het congres en sprak over de ‘cockpitrol’ van TLN in de sector. Te gast was Cora van Nieuwenhuizen. Tijdens één van haar eerste optredens als minister van Infrastructuur en Waterstaat sprak ze over haar visie op de sector en wat zij wil bereiken met de sector in de komende jaren. Keynote spreker van de middag was Jerome Guillen, Vice President Trucks and Programs bij Tesla. Zijn verhaal ging over de recent geïntroduceerde elektrische vrachtwagen van Tesla en wat dit betekent voor de toekomst van de sector.

TLN Awards​


Tijdens TLN Live 2017 hebben minister Cora van Nieuwenhuizen en TLN-voorzitter Arthur van Dijk voor het eerst de JongTLN Award​ en de Logistiek Oeuvre Award​​ uitgereikt. Winnaars zijn respectievelijk Jeroen Struiksma van Freshtrans B.V. en oud oud Schipholdirecteur Karel Noordzij. Het thema van de dag was innovatie. Dit thema kwam terug op het zogenoemde ‘Powerplein’ waar nieuwe technologische ontwikkelingen zoals de hyperloop, cubicycle en de toepassing van drones in warehouses te beleven waren voor de bezoekers.

Op de foto: Karel Noordzij krijgt de Logistiek Oevre Award uitgereikt.
Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Scania verwacht met twee jaar 120.000 ...

Bofram Techniek nu ook importeur van A...

Nieuwe PL2 dieplader van Broshuis

Bedrijf ludiek in actie tegen tekort c...

ESA Trucks tekent dealercontract met TATRA

Nieuwe vrijstellingsregeling voor C-ri...

Transportoplossingen.com haalt Mü...

Volkswagen lanceert krachtigste Amarok...

Noodzaak om te verduurzamen grootste u...

Vlastuin Group neemt VB Trailerbouw over


Scania verwacht met twee jaar 120.000 eenheden te produceren
Sinds de crisis is het aanbod van te vervoeren goederen sterk toegenomen. Dit vertaald zich uiteraard ook in toegenomen verkopen aan vrachtauto's. Daar kan Scania over meepraten bleek tijdens de traditionele 'bijpraatsessie' voor de vakpers. De order-intake in de eerste twee maanden ligt zo'n 20 a 25 procent hoger dan voorgaande jaren; 2018 lijkt dan ook een prima jaar te worden.

© Atw.nl - Copyright 2006-2018, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
Trucks.nl
D-tec
DHS
Anema Trucks & Spare Parts
Hoornweg
Van Schaften Trucks
snapon
terberg
advertise
Kohl
facebook
Cuppers
rino
Trailned
Middelbos
Capriƫl Nederland
vdl
Trailer innovation