home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 27 November 2017, 12.22 uur


Geslaagde editie van vernieuwd jaarcongres TLN

Op zaterdag 25 november vond de eerste editie van TLN Live plaats in Theater Amsterdam. De nieuwe opzet van het jaarcongres, waarin het thema innovatie een grote rol speelde, was zeer geslaagd. ​TLN-voorzitter Arthur van Dijk opende het congres en sprak over de ‘cockpitrol’ van TLN in de sector. Te gast was Cora van Nieuwenhuizen. Tijdens één van haar eerste optredens als minister van Infrastructuur en Waterstaat sprak ze over haar visie op de sector en wat zij wil bereiken met de sector in de komende jaren. Keynote spreker van de middag was Jerome Guillen, Vice President Trucks and Programs bij Tesla. Zijn verhaal ging over de recent geïntroduceerde elektrische vrachtwagen van Tesla en wat dit betekent voor de toekomst van de sector.

TLN Awards​


Tijdens TLN Live 2017 hebben minister Cora van Nieuwenhuizen en TLN-voorzitter Arthur van Dijk voor het eerst de JongTLN Award​ en de Logistiek Oeuvre Award​​ uitgereikt. Winnaars zijn respectievelijk Jeroen Struiksma van Freshtrans B.V. en oud oud Schipholdirecteur Karel Noordzij. Het thema van de dag was innovatie. Dit thema kwam terug op het zogenoemde ‘Powerplein’ waar nieuwe technologische ontwikkelingen zoals de hyperloop, cubicycle en de toepassing van drones in warehouses te beleven waren voor de bezoekers.

Op de foto: Karel Noordzij krijgt de Logistiek Oevre Award uitgereikt.
Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Bijzondere remmentestbank voor van Til...

Nieuw accusysteem voor Volvo-trucks

Scania pakt uit op Mega Trucks Festival

Lamboo Repair is servicepartner voor AJK

Schade sneeuw door verloren uren rond ...

Eerste 1.000 nieuwe Volkswagen Crafter...

Scania komt met L-serie

BAAN-Twente treedt toe tot MAX-Repair ...

Beveiligde Truckparking Duiven geopend

Nieuwe Volvo FMX 8x8


Bijzondere remmentestbank voor van Tilburg-Bastianen Truck & Trailer Service Duiven
Autec-VLT Automotive Equipment leverde onlangs aan Van Tilburg-Bastianen Truck & Trailer Service Duiven een nieuwe VLT remmentest- en diagnosebank met geïntegreerd asliftsysteem, passend in de bestaande VLT-sparing. Voorheen diende er veelal een ingrijpende, bouwkundige ingreep plaats te vinden om een liftremmentestbank te installeren op de plek waar voorheen een conventionele remmentestbank lag. Naast kosten, brengt dit ook stilstand van de werkplaatsprocessen met zich mee.

© Atw.nl - Copyright 2006-2017, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
terberg
timocom
Anema Trucks & Spare Parts
Scania Trucks
facebook
Hoornweg
Van Schaften Trucks
autec
D-tec
Middelbos
advertise
Capriƫl Nederland
vdl
DHS
snapon
Kohl
Trucks.nl