home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 24 November 2017, 09.26 uur


Volkswagen trakteert op rijk uitgeruste 70 Editions

Het 70ste verjaardagsfeestje van Volkswagen Bedrijfswagens gaat nog even door. Daarom introduceert men de rijk uitgeruste en gunstig geprijsde Caddy, Transporter en Crafter 70 Edition. Wie er een wil hebben, kan nog tot het einde van dit jaar bij de dealer terecht.

Volkswagen is nog het hele jaar zeventig, dus trakteert het merk tot op de laatste dag van 2017. De Caddy 70 Edition is bijvoorbeeld uitgerust met onder meer Climatic-airconditioning, Boordcomputer Plus, Adaptive Cruise Control, de grootlichtassistent Light Assist, koplampen met bi-xenon-technologie, parkeerhulp achter, het multimediasysteem Composition Audio en een multifunctioneel, met leer bekleed stuurwiel. Het totale klantvoordeel komt uit op € 1.847.

Bij de eveneens zeer rijk uitgeruste jubileumedities van de Transporter en de Crafter loopt het voordeel zelfs op tot € 2.899 en € 2.609. Ze zijn, net als de Caddy 70 Edition, te herkennen aan de speciale 70 Edition-badges op de zijschermen. Zowel de Transporter als de Crafter – die werd verkozen tot International Van of the Year 2017 – is uitgerust met ondermeer LED-koplampen. Alle 70 Edition-modellen zijn voorzien van de Mijn Volkswagen Bedrijfswagen-app en bieden gratis rittenregistratie tot en met 2018.

De Volkswagen Caddy en Caddy Maxi 70 Edition zijn er vanaf € 18.345 en € 19.545. Daarboven is de Transporter 70 Edition er met enkele (€ 27.210) en dubbele cabine (€32.160). De Crafter 70 Edition tot slot, is te koop vanaf € 26.965. Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld (fiscale waarde), inclusief BTW, BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie vwbedrijfswagens.nl.

Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Bijzondere remmentestbank voor van Til...

Nieuw accusysteem voor Volvo-trucks

Scania pakt uit op Mega Trucks Festival

Lamboo Repair is servicepartner voor AJK

Schade sneeuw door verloren uren rond ...

Eerste 1.000 nieuwe Volkswagen Crafter...

Scania komt met L-serie

BAAN-Twente treedt toe tot MAX-Repair ...

Beveiligde Truckparking Duiven geopend

Nieuwe Volvo FMX 8x8


Bijzondere remmentestbank voor van Tilburg-Bastianen Truck & Trailer Service Duiven
Autec-VLT Automotive Equipment leverde onlangs aan Van Tilburg-Bastianen Truck & Trailer Service Duiven een nieuwe VLT remmentest- en diagnosebank met geïntegreerd asliftsysteem, passend in de bestaande VLT-sparing. Voorheen diende er veelal een ingrijpende, bouwkundige ingreep plaats te vinden om een liftremmentestbank te installeren op de plek waar voorheen een conventionele remmentestbank lag. Naast kosten, brengt dit ook stilstand van de werkplaatsprocessen met zich mee.

© Atw.nl - Copyright 2006-2017, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
timocom
DHS
Trucks.nl
Anema Trucks & Spare Parts
terberg
D-tec
Scania Trucks
snapon
Hoornweg
Van Schaften Trucks
autec
Kohl
Middelbos
advertise
facebook
vdl
Capriƫl Nederland