home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 23 November 2017, 16.37 uur


IVECO Daily Blue 'International Van of the Year 2018'

De New IVECO Daily Blue Power range is bekroond tot International Van of the Year 2018. De uitreiking van deze award vond recent plaats op Solutrans in Lyon (Frankrijk), een internationale handelsbeurs voor de wegtransportindustrie. IVECO’s nieuwe gesloten bestelwagen en chassis-cabine heeft de competitiestrijd gewonnen, precies 3 jaar nadat de Daily de 2015-titel won. De award is een erkenning voor de focus van IVECO op het gebruik van technologie om de duurzaamheid te vergroten. De jury was het unaniem eens over het feit dat de Daily Blue Power “de belangrijkste en haalbare oplossingen biedt om de milieu impact van lichte bedrijfswagens in stedelijke gebieden te verlagen.” De jury gaf extra aandacht aan het feit dat IVECO met deze voertuigen een range duurzame bedrijfsvoertuigen heeft waar de markt om vraagt. “Elektrisch rijden, aardgas en SCR (Selective Catalytic Reduction) zijn bewezen technieken ontwikkeld door IVECO.” Daarnaast was de jury onder de indruk van het feit dat de nieuwe Real Driving Emission dieselmotor nu al gepresenteerd is, drie jaar voorafgaand aan de RDE regelgeving die de EU in 2020 zal instellen, en IVECO daarmee de concurrentie ver voor blijft.

Jarlath Sweeney, International Van of the Year voorzitter, vatte de uitreiking samen: “Gefeliciteerd IVECO met de indrukwekkende ontwikkelingen aan de Daily Blue Power. IVECO is altijd een van de duurzame leiders geweest in het segment van de lichte bedrijfswagens. De New Daily Blue Power bevestigt deze positie.” Pierre Lahutte, IVECO Brand President, nam de award in ontvangst: “In het jaar van de 40e verjaardag van IVECO, werd de Daily voor de derde keer uitgeroepen tot ‘International Van of the Year.’ Naast het veelgeprezen en succesvolle product geeft de award erkenning aan de inspanningen van IVECO om een bijdrage te leveren aan schonere lucht in de steden en CO2-emissie te verlagen. Daily Blue Power is in de elektrische, aardgas en meest geavanceerde dieselversies de eerste en het enige voertuig dat drie keuzes biedt om in te spelen op de regelgevingen die impact hebben op de toegang tot binnensteden. Dit verzekerd onze klanten van een goede investering en voordeel ten opzichte van hun concurrenten, die ze nodig hebben om de duurzame bedrijfsvoering verder te ontwikkelen.”

Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Bijzondere remmentestbank voor van Til...

Nieuw accusysteem voor Volvo-trucks

Scania pakt uit op Mega Trucks Festival

Lamboo Repair is servicepartner voor AJK

Schade sneeuw door verloren uren rond ...

Eerste 1.000 nieuwe Volkswagen Crafter...

Scania komt met L-serie

BAAN-Twente treedt toe tot MAX-Repair ...

Beveiligde Truckparking Duiven geopend

Nieuwe Volvo FMX 8x8


Bijzondere remmentestbank voor van Tilburg-Bastianen Truck & Trailer Service Duiven
Autec-VLT Automotive Equipment leverde onlangs aan Van Tilburg-Bastianen Truck & Trailer Service Duiven een nieuwe VLT remmentest- en diagnosebank met geïntegreerd asliftsysteem, passend in de bestaande VLT-sparing. Voorheen diende er veelal een ingrijpende, bouwkundige ingreep plaats te vinden om een liftremmentestbank te installeren op de plek waar voorheen een conventionele remmentestbank lag. Naast kosten, brengt dit ook stilstand van de werkplaatsprocessen met zich mee.

© Atw.nl - Copyright 2006-2017, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
terberg
Capriƫl Nederland
autec
Trucks.nl
vdl
Hoornweg
Van Schaften Trucks
Anema Trucks & Spare Parts
Middelbos
timocom
facebook
Scania Trucks
D-tec
Kohl
DHS
snapon
advertise