home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 23 November 2017, 16.37 uur


IVECO Daily Blue 'International Van of the Year 2018'

De New IVECO Daily Blue Power range is bekroond tot International Van of the Year 2018. De uitreiking van deze award vond recent plaats op Solutrans in Lyon (Frankrijk), een internationale handelsbeurs voor de wegtransportindustrie. IVECO’s nieuwe gesloten bestelwagen en chassis-cabine heeft de competitiestrijd gewonnen, precies 3 jaar nadat de Daily de 2015-titel won. De award is een erkenning voor de focus van IVECO op het gebruik van technologie om de duurzaamheid te vergroten. De jury was het unaniem eens over het feit dat de Daily Blue Power “de belangrijkste en haalbare oplossingen biedt om de milieu impact van lichte bedrijfswagens in stedelijke gebieden te verlagen.” De jury gaf extra aandacht aan het feit dat IVECO met deze voertuigen een range duurzame bedrijfsvoertuigen heeft waar de markt om vraagt. “Elektrisch rijden, aardgas en SCR (Selective Catalytic Reduction) zijn bewezen technieken ontwikkeld door IVECO.” Daarnaast was de jury onder de indruk van het feit dat de nieuwe Real Driving Emission dieselmotor nu al gepresenteerd is, drie jaar voorafgaand aan de RDE regelgeving die de EU in 2020 zal instellen, en IVECO daarmee de concurrentie ver voor blijft.

Jarlath Sweeney, International Van of the Year voorzitter, vatte de uitreiking samen: “Gefeliciteerd IVECO met de indrukwekkende ontwikkelingen aan de Daily Blue Power. IVECO is altijd een van de duurzame leiders geweest in het segment van de lichte bedrijfswagens. De New Daily Blue Power bevestigt deze positie.” Pierre Lahutte, IVECO Brand President, nam de award in ontvangst: “In het jaar van de 40e verjaardag van IVECO, werd de Daily voor de derde keer uitgeroepen tot ‘International Van of the Year.’ Naast het veelgeprezen en succesvolle product geeft de award erkenning aan de inspanningen van IVECO om een bijdrage te leveren aan schonere lucht in de steden en CO2-emissie te verlagen. Daily Blue Power is in de elektrische, aardgas en meest geavanceerde dieselversies de eerste en het enige voertuig dat drie keuzes biedt om in te spelen op de regelgevingen die impact hebben op de toegang tot binnensteden. Dit verzekerd onze klanten van een goede investering en voordeel ten opzichte van hun concurrenten, die ze nodig hebben om de duurzame bedrijfsvoering verder te ontwikkelen.”

Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Scania verwacht met twee jaar 120.000 ...

Bofram Techniek nu ook importeur van A...

Nieuwe PL2 dieplader van Broshuis

Bedrijf ludiek in actie tegen tekort c...

ESA Trucks tekent dealercontract met TATRA

Nieuwe vrijstellingsregeling voor C-ri...

Transportoplossingen.com haalt Mü...

Volkswagen lanceert krachtigste Amarok...

Noodzaak om te verduurzamen grootste u...

Vlastuin Group neemt VB Trailerbouw over


Scania verwacht met twee jaar 120.000 eenheden te produceren
Sinds de crisis is het aanbod van te vervoeren goederen sterk toegenomen. Dit vertaald zich uiteraard ook in toegenomen verkopen aan vrachtauto's. Daar kan Scania over meepraten bleek tijdens de traditionele 'bijpraatsessie' voor de vakpers. De order-intake in de eerste twee maanden ligt zo'n 20 a 25 procent hoger dan voorgaande jaren; 2018 lijkt dan ook een prima jaar te worden.

© Atw.nl - Copyright 2006-2018, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
vdl
Van Schaften Trucks
D-tec
Cuppers
Hoornweg
Kohl
Trailned
snapon
facebook
Trucks.nl
Capriƫl Nederland
terberg
Middelbos
Trailer innovation
DHS
Anema Trucks & Spare Parts
advertise
rino