home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 15 November 2017, 09.51 uur


UPS kondigt recordinvestering aan

UPS heeft een officiële steenleggingsceremonie gehouden om het plan voor een nieuw sorteer- en distributiecentrum voor pakketten in de regio Eindhoven bekend te maken. Het gebouw, ter waarde van 130 miljoen euro, opent naar verwachting in het 4e kwartaal van 2018. Dan vervangt het de twee bestaande, kleinere centra in Eindhoven en creëert naar verwachting 200 extra banen.

Eindhoven is een strategische locatie in een regio waar meerdere industrieën gehuisvest zijn, waaronder hightech en gezondheidszorg. Het gebouw is naast het distributiecentrum voor de regio bovendien een doorvoercentrum dat zorgt voor een snelle en betrouwbare goederenstroom naar de rest van Nederland, maar ook naar België en Duitsland.

"Dit is de grootste infrastructurele-investering in de geschiedenis van ons bedrijf in Nederland en een van UPS’ grootste investeringen in Europa", aldus Tim Helsen, countrymanager UPS Nederland. "Dit hoogtechnologische gebouw is een gamechanger, waardoor we Nederland kunnen dienen, een groeiende Europese exporteconomie en een belangrijke speler en logistieke hub in de wereldeconomie van vandaag."

Eenmaal afgerond, heeft de vestiging in Eindhoven een oppervlakte van meer dan 27.000 vierkante meter en is uitgerust met geavanceerde technologie die tot 29.000 pakketten per uur kan sorteren, met ruimte om uit te breiden tot meer dan 50.000 pakketten. Het nieuwe gebouw heeft meer dan 100 laad- en losplaatsen, bijna 100 parkeerplaatsen voor de vrachtwagens van UPS en is uitgerust met UPS' geautomatiseerde pakketsorteringstechnologie.

"Met deze aanzienlijke investering in Nederland zijn we verheugd om ons investeringsplan van twee miljard US dollar in Europa, een belangrijke groeimotor voor UPS, voort te zetten", aldus Nando Cesarone, President van UPS Europe. "We zijn optimistisch over de toekomst van Europa en met meer kleine en middelgrote bedrijven die grensoverschrijdend willen verzenden, hebben we ons Europese netwerk versneld. We helpen onze klanten sneller te gaan, hun bedrijf te laten groeien en kansen te helpen benutten over de hele wereld."

Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

KerstMAN on tour in Beieren

Nooteboom introduceert nieuwe programm...

Allison versnellingsbakken 'made in Hu...

Kerst- en Nieuwjaarseditie Auto - en T...

Schorsing voertuig voor meerdere jaren...

Steeds meer vrouwen achter stuur van truck

DAF vindt de oudste truck nog in gebruik

Binnen vijf jaar voldoende truckparkings

Productie Scania Zwolle werkt voluit

Eerste TIR transport vanaf China naar ...


KerstMAN on tour in Beieren
MAN Truck & Bus ondersteunt de Kerstman voor het veertiende jaar en stuurt een feestelijk versierde en verlichte MAN TGX XXL 18.500 op Kersttour door Beieren. De trekker-/opleggercombinatie van de Kerstman reist tot 21 december naar tal van (kleuter)scholen, instellingen en Kerstmarkten. De leerlingen van de MAN-trainingsworkshop hebben met oog voor detail een rode MAN TGX XXL 18.500 inclusief oplegger omgebouwd tot traditionele MAN Christmas truck.

© Atw.nl - Copyright 2006-2018, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

snapon
Cuppers
Van Schaften Trucks
DHS
advertise
Kohl
rino
Anema Trucks & Spare Parts
D-tec
Hoornweg
Middelbos
terberg
Trailned
HEBIC
vdl
Trucks.nl
Capriƫl Nederland