home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 02 November 2017, 09.40 uur


Kipper-transport van Westdijk overgenomen

A. van Grunsven Transport in Uden heeft Westdijk Transport B.V. in Alphen aan den Rijn overgenomen. Daarbij gaat het alleen over het onderdeel kipper-transport. Westdijk is een zelfstandige onderneming, die zich bezighoudt met exceptioneel transport en kipper-transport. Het onderdeel kipper-transport dat nu overgenomen is door A. van Grunsven Transport, gaat verder onder de naam Westdijk Kippers B.V. Van Grunsven neemt 45 vrachtauto’s en het personeel van Westdijk Transport B.V. over. De onderneming groeit daarmee naar ruim 100 kippers.

Volgens de directie van Van Grunsven Transport gaat het om de overname van een uiterst gezond bedrijf met een goed gevulde orderportefeuille. Er zijn veel overeenkomsten tussen beide bedrijven. "Westdijk is een familiebedrijf dat uitstekend draait, maar het heeft gekozen voor groei in exceptioneel transport. Door het afstoten van het kipper-transport is er voldoende ruimte voor de verdere groei van dat onderdeel. We zijn sinds april van dit jaar met elkaar in gesprek. Al snel bleek, dat wij als bedrijven goed bij elkaar passen, qua cultuur en activiteiten. Deze overeenkomsten hebben zeker bijgedragen aan de intussen gesloten overeenkomst. Het is de bedoeling, dat Westdijk Kipper-transport in Alphen aan den Rijn of directe omgeving gevestigd blijft”, aldus de directies van beide bedrijven.

Van Grunsven Transport, met vestigingen in Uden, Reuver en Breda, wordt met de nieuwe overname één van de grootste kipper-transporteurs van Nederland. Al is dat niet de belangrijkste reden voor deze transactie, aldus Theon Langenhuijzen en Anton van Grunsven. "Het gaat ons met name om continuïteit, flexibiliteit en volume. Het aantal kipper-transportbedrijven in het land is de laatste jaren flink gekrompen. Mede daarom zijn wij enorm blij met deze overname. Ook de geografische ligging van Westdijk verschaft ons toegang tot een nieuwe markt en de daarbij behorende nieuwe opdrachtgevers. We zijn helemaal klaar voor de toekomst. Ons materieel is op orde en het personeel van beide bedrijven is enorm gemotiveerd.”

Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Vuile oostbloktruck omzeilt onze milie...

International Trailer Innovation Award...

Per 1 april nieuw Sloveense tolsysteem...

Knikkende oprij LF

Afzet trucks na piek in 2018 naar lage...

Nooteboom Trading gewoon in bedrijf na...

Transport & Logistics in Rotterdam Aho...

Europa herziet richtlijnen rijbewijs e...

Getest: Mercedes-Benz Actros 1851 LS

Nijhof-Wassink breidt LIVE-concept uit...


Vuile oostbloktruck omzeilt onze milieuzones
Het is voor de gemeente Rotterdam lastig boetes te innen voor buitenlandse chauffeurs die met een te oude vrachtauto de milieuzone op de Maasvlakte inrijden. TLN pleit daarom voor Europese afspraken over de uitwisseling van kenteken-informatie. ​​​​Op de Maasvlakte mogen alleen vrachtauto’s met een Euro 6-motor komen. Voertuigen die geen Euro 6-motor hebben mogen er wel op,

© Atw.nl - Copyright 2006-2018, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
vdl
DHS
snapon
Cuppers
advertise
Iveco
Middelbos
Kohl
Capriƫl Nederland
Trailned
Trucks.nl
facebook
Van Schaften Trucks
Hoornweg
terberg
Anema Trucks & Spare Parts
D-tec
Trailer innovation