home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 30 Oktober 2017, 09.50 uur


Autec-VLT viert 30 jaar passie voor automotive

Autec-VLT bestaat 30 jaar en is vanaf de oprichting in 1987 één van de toonaangevende leveranciers van automotive equipment. Duurzaamheid, innovatie en passie voor automotive staan vanaf de oprichting centraal om de klanten optimaal te bedienen. Het jubileum jaar van Autec-VLT staat dan ook vooral in teken van de klanten. Tot en met 6 oktober maakten de kopers van hefbruggen, remmentestbanken en/of emissiemeetapparatuur kans op het winnen van een arrangement naar de Formule 1 van Abu Dhabi. Inmiddels zijn alle winnaars bekend en hebben alle winnaars de prijs in ontvangst genomen.

De winnaars zijn;


- André Hobo, DGA van APK en Autoservice Hobo, (Den Bosch)
- Bob Burks, operationeel manager en Willem Thijssen, vestigingsmanager van Nooteboom Trailer Service te Zwijndrecht (onderdeel van Koninklijke NooteboomGroep),
- Mark en Willem van Abeelen, DGA’s van Van Abeelen Keuringen B.V, (Hilvarenbeek e.o.)
- Eddy de Jong (DGA) en Jesse de Jong, van Autobedrijf de Jong, (Ruinen)
- Edwin Meijers, Aftersales manager van Smeets Autogroep,(Limburg)
- Raymond Schuchmann, DGA van Autobedrijf Curvers (Den Haag).

VLTest voertuigentestlocatie Dubai


In het weekend van 25-26 november bezoeken de winnaars de Formule 1 Grand Prix van Abu Dhabi. Na het bezoek aan de Formule 1 Grand Prix zal er ook een werkbezoek plaats vinden aan de VLTest voertuigentestlocatie in Dubai, waar meerdere volledige geautomatiseerde VLTest keurstraten te zien zijn. Dit is een exclusief kijkje in de keuken hoe middels een automatisch testlijn o.a. 20 voertuigen per uur gekeurd worden per straat.

Autec-VLT 30 jaar


In de afgelopen 30 jaar heeft Autec-VLT zich ontwikkeld tot een gespecialiseerde leverancier van automotive equipment met onder andere een assortiment van circa 200 verschillende hefbruggen voor lichte- en zware voertuigen en een compleet en innovatief assortiment aan APK1 en APK2 equipment. Vanaf de start was Autec -VLT overtuigd van de kwaliteit hefbruggen die geleverd en geïnstalleerd werden. Het vertrouwen in de kwaliteit wordt onderstreept met de unieke garantie die Autec-VLT geeft; tot 10 jaar garantie op alle nieuwe hefbruggen en nieuwe remmentestbanken en tot 7 jaar garantie op alle nieuwe emissiemeetapparatuur. Met het complete en gespecialiseerde assortiment aan automotive equipment van Autec-VLT kan er voor elke specifieke werkplaatssituatie het grootste rendement aangeboden worden, rekening houdend met o.a. flexibele gebruiksmogelijkheden, kostenefficiency en duurzaamheid.
Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Vuile oostbloktruck omzeilt onze milie...

International Trailer Innovation Award...

Per 1 april nieuw Sloveense tolsysteem...

Knikkende oprij LF

Afzet trucks na piek in 2018 naar lage...

Nooteboom Trading gewoon in bedrijf na...

Transport & Logistics in Rotterdam Aho...

Europa herziet richtlijnen rijbewijs e...

Getest: Mercedes-Benz Actros 1851 LS

Nijhof-Wassink breidt LIVE-concept uit...


Vuile oostbloktruck omzeilt onze milieuzones
Het is voor de gemeente Rotterdam lastig boetes te innen voor buitenlandse chauffeurs die met een te oude vrachtauto de milieuzone op de Maasvlakte inrijden. TLN pleit daarom voor Europese afspraken over de uitwisseling van kenteken-informatie. ​​​​Op de Maasvlakte mogen alleen vrachtauto’s met een Euro 6-motor komen. Voertuigen die geen Euro 6-motor hebben mogen er wel op,

© Atw.nl - Copyright 2006-2018, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
Cuppers
DHS
facebook
Iveco
Middelbos
Hoornweg
Trucks.nl
Trailned
advertise
terberg
vdl
Kohl
D-tec
Capriƫl Nederland
Anema Trucks & Spare Parts
snapon
Trailer innovation
Van Schaften Trucks