home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 30 Oktober 2017, 09.50 uur


Autec-VLT viert 30 jaar passie voor automotive

Autec-VLT bestaat 30 jaar en is vanaf de oprichting in 1987 één van de toonaangevende leveranciers van automotive equipment. Duurzaamheid, innovatie en passie voor automotive staan vanaf de oprichting centraal om de klanten optimaal te bedienen. Het jubileum jaar van Autec-VLT staat dan ook vooral in teken van de klanten. Tot en met 6 oktober maakten de kopers van hefbruggen, remmentestbanken en/of emissiemeetapparatuur kans op het winnen van een arrangement naar de Formule 1 van Abu Dhabi. Inmiddels zijn alle winnaars bekend en hebben alle winnaars de prijs in ontvangst genomen.

De winnaars zijn;


- André Hobo, DGA van APK en Autoservice Hobo, (Den Bosch)
- Bob Burks, operationeel manager en Willem Thijssen, vestigingsmanager van Nooteboom Trailer Service te Zwijndrecht (onderdeel van Koninklijke NooteboomGroep),
- Mark en Willem van Abeelen, DGA’s van Van Abeelen Keuringen B.V, (Hilvarenbeek e.o.)
- Eddy de Jong (DGA) en Jesse de Jong, van Autobedrijf de Jong, (Ruinen)
- Edwin Meijers, Aftersales manager van Smeets Autogroep,(Limburg)
- Raymond Schuchmann, DGA van Autobedrijf Curvers (Den Haag).

VLTest voertuigentestlocatie Dubai


In het weekend van 25-26 november bezoeken de winnaars de Formule 1 Grand Prix van Abu Dhabi. Na het bezoek aan de Formule 1 Grand Prix zal er ook een werkbezoek plaats vinden aan de VLTest voertuigentestlocatie in Dubai, waar meerdere volledige geautomatiseerde VLTest keurstraten te zien zijn. Dit is een exclusief kijkje in de keuken hoe middels een automatisch testlijn o.a. 20 voertuigen per uur gekeurd worden per straat.

Autec-VLT 30 jaar


In de afgelopen 30 jaar heeft Autec-VLT zich ontwikkeld tot een gespecialiseerde leverancier van automotive equipment met onder andere een assortiment van circa 200 verschillende hefbruggen voor lichte- en zware voertuigen en een compleet en innovatief assortiment aan APK1 en APK2 equipment. Vanaf de start was Autec -VLT overtuigd van de kwaliteit hefbruggen die geleverd en geïnstalleerd werden. Het vertrouwen in de kwaliteit wordt onderstreept met de unieke garantie die Autec-VLT geeft; tot 10 jaar garantie op alle nieuwe hefbruggen en nieuwe remmentestbanken en tot 7 jaar garantie op alle nieuwe emissiemeetapparatuur. Met het complete en gespecialiseerde assortiment aan automotive equipment van Autec-VLT kan er voor elke specifieke werkplaatssituatie het grootste rendement aangeboden worden, rekening houdend met o.a. flexibele gebruiksmogelijkheden, kostenefficiency en duurzaamheid.
Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Volkswagen trakteert op rijk uitgerust...

IVECO Daily Blue 'International Van of...

Ellen Lastdrager-van der Woude Managin...

DAF New CF en XF ‘International ...

Thermo King SLXi Hybride koelunits nu ...

Kögel introduceert trailer-telema...

Widespread asstel voorkomt kantelen ni...

Beter data delen voor logistieke samen...

CB rijdt met Volvo Safety Truck

Onthulling Tesla Semi laat veel vragen...


Volkswagen trakteert op rijk uitgeruste 70 Editions
Het 70ste verjaardagsfeestje van Volkswagen Bedrijfswagens gaat nog even door. Daarom introduceert men de rijk uitgeruste en gunstig geprijsde Caddy, Transporter en Crafter 70 Edition. Wie er een wil hebben, kan nog tot het einde van dit jaar bij de dealer terecht.

© Atw.nl - Copyright 2006-2017, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
diesel technic
vdl
DHS
Scania Trucks
Kohl
Anema Trucks & Spare Parts
D-tec
timocom
Van Schaften Trucks
autec
Middelbos
Hoornweg
terberg
Trucks.nl
Capriël Nederland
snapon
advertise