home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 26 Oktober 2017, 09.23 uur


Fusie tussen Profile Van Kleef en Stehouwer

Twee ondernemers van garageformule Profile bundelen hun krachten. Willem Stehouwer en Arthur Schaap formeren een nieuwe organisatie die de naam Profile Car & Tyreservice Stehouwer en Van Kleef zal dragen. Het kersverse bedrijf bestaat uit vier vestigingen: in Maasdijk, Naaldwijk, Waddinxveen en Delft. Alle vestigingen bieden allround service. Dat betekent niet alleen dat particulieren en zakelijke rijders er terecht kunnen voor banden en onderhoud aan hun personenauto. Ook klanten in de transportsector en in de industrie en landbouw kunnen aankloppen bij alle vier de filialen.

Profijt


De veelzijdigheid is niet het enige waarmee het nieuwe bedrijf zich straks onderscheidt. Arthur Schaap: “Onze relaties kunnen straks terecht bij vier vestigingen, die samen beschikken over dertien mobiele service units. We leveren dus razendsnelle en professionele service in een relatief groot gebied. Door deze samenwerking houden we ons dus nog meer bezig met de behoeften van onze klanten.”

Toekomst


Los van de schaalvergroting verandert er voor klanten niets aan de dienstverlening. Profile Car & Tyreservice Stehouwer en Van Kleef blijft de specialist in banden en auto-onderhoud. “Door de fusie gaan de kosten omlaag, waardoor we scherpere tarieven kunnen hanteren. Verder blijven we net zo innovatief en klantvriendelijk als altijd”, aldus Schaap.
Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Volkswagen trakteert op rijk uitgerust...

IVECO Daily Blue 'International Van of...

Ellen Lastdrager-van der Woude Managin...

DAF New CF en XF ‘International ...

Thermo King SLXi Hybride koelunits nu ...

Kögel introduceert trailer-telema...

Widespread asstel voorkomt kantelen ni...

Beter data delen voor logistieke samen...

CB rijdt met Volvo Safety Truck

Onthulling Tesla Semi laat veel vragen...


Volkswagen trakteert op rijk uitgeruste 70 Editions
Het 70ste verjaardagsfeestje van Volkswagen Bedrijfswagens gaat nog even door. Daarom introduceert men de rijk uitgeruste en gunstig geprijsde Caddy, Transporter en Crafter 70 Edition. Wie er een wil hebben, kan nog tot het einde van dit jaar bij de dealer terecht.

© Atw.nl - Copyright 2006-2017, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
D-tec
diesel technic
snapon
terberg
Capriƫl Nederland
Anema Trucks & Spare Parts
Scania Trucks
Kohl
Van Schaften Trucks
Hoornweg
timocom
autec
advertise
Trucks.nl
DHS
Middelbos
vdl