home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 26 Oktober 2017, 09.23 uur


Fusie tussen Profile Van Kleef en Stehouwer

Twee ondernemers van garageformule Profile bundelen hun krachten. Willem Stehouwer en Arthur Schaap formeren een nieuwe organisatie die de naam Profile Car & Tyreservice Stehouwer en Van Kleef zal dragen. Het kersverse bedrijf bestaat uit vier vestigingen: in Maasdijk, Naaldwijk, Waddinxveen en Delft. Alle vestigingen bieden allround service. Dat betekent niet alleen dat particulieren en zakelijke rijders er terecht kunnen voor banden en onderhoud aan hun personenauto. Ook klanten in de transportsector en in de industrie en landbouw kunnen aankloppen bij alle vier de filialen.

Profijt


De veelzijdigheid is niet het enige waarmee het nieuwe bedrijf zich straks onderscheidt. Arthur Schaap: “Onze relaties kunnen straks terecht bij vier vestigingen, die samen beschikken over dertien mobiele service units. We leveren dus razendsnelle en professionele service in een relatief groot gebied. Door deze samenwerking houden we ons dus nog meer bezig met de behoeften van onze klanten.”

Toekomst


Los van de schaalvergroting verandert er voor klanten niets aan de dienstverlening. Profile Car & Tyreservice Stehouwer en Van Kleef blijft de specialist in banden en auto-onderhoud. “Door de fusie gaan de kosten omlaag, waardoor we scherpere tarieven kunnen hanteren. Verder blijven we net zo innovatief en klantvriendelijk als altijd”, aldus Schaap.
Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Vuile oostbloktruck omzeilt onze milie...

International Trailer Innovation Award...

Per 1 april nieuw Sloveense tolsysteem...

Knikkende oprij LF

Afzet trucks na piek in 2018 naar lage...

Nooteboom Trading gewoon in bedrijf na...

Transport & Logistics in Rotterdam Aho...

Europa herziet richtlijnen rijbewijs e...

Getest: Mercedes-Benz Actros 1851 LS

Nijhof-Wassink breidt LIVE-concept uit...


Vuile oostbloktruck omzeilt onze milieuzones
Het is voor de gemeente Rotterdam lastig boetes te innen voor buitenlandse chauffeurs die met een te oude vrachtauto de milieuzone op de Maasvlakte inrijden. TLN pleit daarom voor Europese afspraken over de uitwisseling van kenteken-informatie. ​​​​Op de Maasvlakte mogen alleen vrachtauto’s met een Euro 6-motor komen. Voertuigen die geen Euro 6-motor hebben mogen er wel op,

© Atw.nl - Copyright 2006-2018, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
Cuppers
Middelbos
Anema Trucks & Spare Parts
D-tec
Trailned
advertise
snapon
Trailer innovation
facebook
Kohl
Van Schaften Trucks
Hoornweg
DHS
Iveco
terberg
vdl
Capriƫl Nederland
Trucks.nl