home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 11 Oktober 2017, 16.37 uur


VW Crafter nu ook met 8-gangs automaat

Hij is nog maar een jaar geleden geïntroduceerd, de Volkswagen Crafter, maar nu kondigt Volkswagen al een Crafter modeljaar 2018 aan. Niet dat er uiterlijk iets verandert, maar VW breidt het modellengamma uit met achterwielaandrijving, een 'four wheel drive' versie, automaat (eindelijk) en een versie met een GVW van vijf ton en over een half jaar nog één met 5,5 ton GVW. De belangrijkste vernieuwing is in de ogen van auteur Jos Haas de 8-gangs automaat.

Volkswagen liet echter op de IAA verleden jaar in Hannover ook nog een elektrische Crafter zien. Eigenlijk bestond er hoop dat deze elektrische versie nu al te beproeven zou zijn. Helaas, wel meldde VW dat er inmiddels veertig exemplaren van rondrijden bij Duitse klanten actief in onder andere koeriersdiensten. De introductie van deze e-Crafter zal hoogstwaarschijnlijk in de lente van volgend jaar plaatsvinden.

Voor het uitgebreide artikel verwijzen wij u naar de gedrukte versie van Auto- en Transportwereld, 27 oktober. Nog geen abonnee? Onder het tabblad 'Abonnement' hierboven staat meer informatie, zodat u in de toekomst geen interessante items hoeft te missen.

Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Goede start voor 13-liter 410 pk Scani...

Truck & Trailer Groep Waalwijk ontvang...

Invoegassistent voor vrachtwagens neem...

Eerste Renault Trucks D-Access Narrow ...

Gunstige financieringen op duurzame IV...

Müller neemt Prins Transport over

Relatie ongevallen en chauffeurstekort...

Sent Waninge DAF dealer van het jaar 2018

Kögel Schuifzeilopleggers krijgen...

Mercedes-Benz Sprinter in nieuw jasje ...


Goede start voor 13-liter 410 pk Scania gasmotor
Eind vorig jaar introduceerde Scania haar nieuwe 13-liter 410 pk gasmotor. Dat deze krachtbron voor de langere afstanden of de zwaardere lasten in een groeiende behoefte voorziet was van tevoren wel duidelijk. LNG wint als brandstof overtuigend aan populariteit onder vervoerders die hun activiteiten willen verduurzamen. Met 410 pk / 2000 Nm is de nieuwe gasmotor geschikt voor vrijwel alle gangbare transporttaken; inclusief de inzet als LZV of in het containervervoer of als bouwvoertuig.

© Atw.nl - Copyright 2006-2017, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
terberg
Middelbos
Trailned
vdl
Iveco
Anema Trucks & Spare Parts
Trucks.nl
Van Schaften Trucks
Hoornweg
Capriƫl Nederland
Cuppers
D-tec
facebook
advertise
Kohl
DHS
snapon