home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 10 Oktober 2017, 10.58 uur


Nieuwe toepassing voor het transportplatform

De IT-dienstverlener TimoCom presenteert in oktober op de beurs Transport & Logistics in Antwerpen de nieuwste toepassing voor het grootste transportplatform van Europa. Met deze nieuwe toepassing kunnen transportopdrachten worden gedigitaliseerd en zo worden de meer dan 120.000 gebruikers ondersteund bij de digitale transformatie van de dagelijkse werkzaamheden in de logistieke sector.

Nieuwe toepassing van TimoCom met eigen ogen bekijken


De beurs Transport & Logistics opent van 17 tot 19 oktober 2017 weer zijn deuren. De ideale gelegenheid voor TimoCom om als leidende IT-dienstverlener voor de transportbranche en logistieke sector zijn nieuwe digitale toepassing live te presenteren. Bij stand 1.018 in hal 1 kunnen de bezoekers van de stand de nieuwe toepassing alvast exclusief uitproberen en zich ervan laten overtuigen dat hiermee de dagelijkse handelingen tussen verladers, expediteurs en vrachtvervoerders vergaand worden geoptimaliseerd. “Het is ons doel voor iedereen die bij transport is betrokken, digitale ontwikkeling makkelijker te maken zodat ze zien wat de mogelijkheden zijn en ze benutten voor hun bedrijfsprocessen”, aldus Gunnar Gburek, de woordvoerder van TimoCom.

De digitalisering gaat verder


Onlangs is het TimoCom platform uitgebreid met de Business Messenger voor digitale communicatie en de up- en downloadfunctie voor documenten in het geïntegreerde bedrijfsregister. “Dit jaar volgt er een nieuwe toepassing die ook in het teken van digitalisering staat en de werkwijze van TimoCom-gebruikers aanzienlijk zal vereenvoudigen”, verraadt Gburek. Een bezoek aan de stand van TimoCom is voor alle gebruikers en geïnteresseerden een echte must. Meer informatie over TimoCom vindt u op www.timocom.nl
Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Goede start voor 13-liter 410 pk Scani...

Truck & Trailer Groep Waalwijk ontvang...

Invoegassistent voor vrachtwagens neem...

Eerste Renault Trucks D-Access Narrow ...

Gunstige financieringen op duurzame IV...

Müller neemt Prins Transport over

Relatie ongevallen en chauffeurstekort...

Sent Waninge DAF dealer van het jaar 2018

Kögel Schuifzeilopleggers krijgen...

Mercedes-Benz Sprinter in nieuw jasje ...


Goede start voor 13-liter 410 pk Scania gasmotor
Eind vorig jaar introduceerde Scania haar nieuwe 13-liter 410 pk gasmotor. Dat deze krachtbron voor de langere afstanden of de zwaardere lasten in een groeiende behoefte voorziet was van tevoren wel duidelijk. LNG wint als brandstof overtuigend aan populariteit onder vervoerders die hun activiteiten willen verduurzamen. Met 410 pk / 2000 Nm is de nieuwe gasmotor geschikt voor vrijwel alle gangbare transporttaken; inclusief de inzet als LZV of in het containervervoer of als bouwvoertuig.

© Atw.nl - Copyright 2006-2017, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
Trailned
terberg
Hoornweg
Anema Trucks & Spare Parts
snapon
Kohl
vdl
facebook
Iveco
Trucks.nl
D-tec
Cuppers
Van Schaften Trucks
DHS
advertise
Middelbos
Capriƫl Nederland