home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 10 Oktober 2017, 10.58 uur


Nieuwe toepassing voor het transportplatform

De IT-dienstverlener TimoCom presenteert in oktober op de beurs Transport & Logistics in Antwerpen de nieuwste toepassing voor het grootste transportplatform van Europa. Met deze nieuwe toepassing kunnen transportopdrachten worden gedigitaliseerd en zo worden de meer dan 120.000 gebruikers ondersteund bij de digitale transformatie van de dagelijkse werkzaamheden in de logistieke sector.

Nieuwe toepassing van TimoCom met eigen ogen bekijken


De beurs Transport & Logistics opent van 17 tot 19 oktober 2017 weer zijn deuren. De ideale gelegenheid voor TimoCom om als leidende IT-dienstverlener voor de transportbranche en logistieke sector zijn nieuwe digitale toepassing live te presenteren. Bij stand 1.018 in hal 1 kunnen de bezoekers van de stand de nieuwe toepassing alvast exclusief uitproberen en zich ervan laten overtuigen dat hiermee de dagelijkse handelingen tussen verladers, expediteurs en vrachtvervoerders vergaand worden geoptimaliseerd. “Het is ons doel voor iedereen die bij transport is betrokken, digitale ontwikkeling makkelijker te maken zodat ze zien wat de mogelijkheden zijn en ze benutten voor hun bedrijfsprocessen”, aldus Gunnar Gburek, de woordvoerder van TimoCom.

De digitalisering gaat verder


Onlangs is het TimoCom platform uitgebreid met de Business Messenger voor digitale communicatie en de up- en downloadfunctie voor documenten in het geïntegreerde bedrijfsregister. “Dit jaar volgt er een nieuwe toepassing die ook in het teken van digitalisering staat en de werkwijze van TimoCom-gebruikers aanzienlijk zal vereenvoudigen”, verraadt Gburek. Een bezoek aan de stand van TimoCom is voor alle gebruikers en geïnteresseerden een echte must. Meer informatie over TimoCom vindt u op www.timocom.nl
Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Dometic Coolair RTX 1000 standairco be...

VDL actief in de recyclingbranche

Arthur van Dijk: 'de sector kan wel we...

Verbeteren van de verkeersveiligheid m...

VW Crafter nu ook met 8-gangs automaat

Nog veel onduidelijk over kilometerhef...

Wereldprimeur: aandrijflijn voor elekt...

Nieuwe toepassing voor het transportpl...

Men onderschat kracht economie Oost-Eu...

Bestelauto EXPO blijkt échte ve...


Dometic Coolair RTX 1000 standairco beste in test
De Dometic CoolAir RTX 1000 standairco voor trucks is uit een tweedaagse vergelijkingstest - door een transportbedrijf - van vier merken als beste naar voren gekomen. Dankzij de test is een groot Oost-Europees transportbedrijf tot aanschaf overgegaan. Chauffeurs die tijdens hun rustpauze de motor van hun truck laten draaien om de airconditioning te kunnen gebruiken, of om accu’s op te laden. Dat is niet alleen slecht voor het milieu, het is ook wettelijk verboden. Wagenparkbeheerders en transportbedrijven verliezen veel geld omdat er tonnen brandstof verspild worden. Een standairco verlaagt de exploitatiekosten én voorkomt onnodige slijtage van de truck-motor. Standairco’s dragen eveneens bij aan de arbeidsveiligheid.

© Atw.nl - Copyright 2006-2017, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
Trucks.nl
advertise
DHS
snapon
Anema Trucks & Spare Parts
autec
Knapen
timocom
diesel technic
Van Schaften Trucks
terberg
Kohl
Scania Trucks
D-tec
Hoornweg
vdl
Capriƫl Nederland
Middelbos