home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 09 Oktober 2017, 16.00 uur


Bestelauto EXPO blijkt échte verkoopbeurs

De eerste editie van de Bestelauto EXPO op 4 en 5 oktober heeft menig exposant geen windeieren gelegd. Zo moest Nefkens Peugeot de hulp van extra accountmanagers inroepen om de stroom van orders op de actie ‘3 halen, 2 betalen’ op te vangen. Eventuele inruilers werden door BCA ter plekke getaxeerd en verkocht. Organisator Patrick van Tilburg van EXPOMotion blikt meer dan tevreden terug op deze eerste editie van de Bestelauto EXPO. “Tevreden exposanten, een stevig congresprogramma en bezoekers die niet alleen konden kijken, maar ook konden kopen. Voor ons het bewijs dat de Bestelauto EXPO een vaste, jaarlijks plek verdient in bestelautoland. Volgend jaar in november dus een vervolg; de eerste exposanten en nieuwe merken hebben zich al aangemeld voor de 2018-editie.”

Tussenstand beursverkoop Nefkens Peugeot: 103 bestelauto’s


Meer dan tevreden geluiden onder andere bij Nefkens Peugeot. Daar konden bezoekers terecht voor de speciale EXPO-actie ‘4 halen, 3 betalen’ of zelfs ‘3 halen, 2 betalen’. Met name de kersverse Peugeot Expert viel in de smaak. Manager fleetsales van Nefkens Peugeot, Edgar van Schaik, heeft op de eerste beursdag al extra accountmanagers moeten inzetten. “De beurs heeft onze verwachtingen overtroffen. Ook hebben we flink wat klanten naar de deelnemende leasemaatschappijen mogen verwijzen. Volgende week kunnen we de exacte balans opmaken, maar we zijn nu al meer dan tevreden, de tussenstand is 103 verkochte bestelauto’s.”

Startpunt nieuwe koers


Tevreden geluiden ook bij ’s lands grootste autoveiler, BCA. De veilingmeesters hadden het druk, het aanbod van inruilers bleek groot en divers: van een snelle Mercedes AMG personenauto tot een stoere Amerikaanse pick-up. Ook tevreden geluiden bij Apollo Vredestein. Manager International Fleet & Lease, Berny Sneek, zal de komende weken nodig hebben de leads vergaard op de EXPO op te volgen. Datzelfde geldt voor het telematicabedrijf Transscope. “De kwaliteit van het bezoek was hoog. Dat zien we graag”, aldus directeur Henk-Jan Kienhuis. De grootste ‘bekende onbekende’ was wellicht verhuurder Europcar. Beurzen liet het bedrijf in het verleden altijd links liggen. De acte de présence op de Bestelauto EXPO is het startpunt voor een nieuwe koers. “En dat is ons prima bevallen”, aldus commercieel directeur Marc Beers. Tijdens het congresprogramma in de ochtend, op zowel 4 als 5 oktober, werden bezoekers bijgepraat over de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van bestelwagens en distributie. Zo werd de bestelwagen van de toekomst geschetst, was er aandacht voor fiscale ‘kansen en valkuilen’, de meerwaarde van data en werden de mythen rond kopen versus leasen ontrafeld. Meer nieuws hieromtrent de komende tijd op TrendsinAutoleasing.nl en www.bestelauto-expo.nl
Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Dometic Coolair RTX 1000 standairco be...

VDL actief in de recyclingbranche

Arthur van Dijk: 'de sector kan wel we...

Verbeteren van de verkeersveiligheid m...

VW Crafter nu ook met 8-gangs automaat

Nog veel onduidelijk over kilometerhef...

Wereldprimeur: aandrijflijn voor elekt...

Nieuwe toepassing voor het transportpl...

Men onderschat kracht economie Oost-Eu...

Bestelauto EXPO blijkt échte ve...


Dometic Coolair RTX 1000 standairco beste in test
De Dometic CoolAir RTX 1000 standairco voor trucks is uit een tweedaagse vergelijkingstest - door een transportbedrijf - van vier merken als beste naar voren gekomen. Dankzij de test is een groot Oost-Europees transportbedrijf tot aanschaf overgegaan. Chauffeurs die tijdens hun rustpauze de motor van hun truck laten draaien om de airconditioning te kunnen gebruiken, of om accu’s op te laden. Dat is niet alleen slecht voor het milieu, het is ook wettelijk verboden. Wagenparkbeheerders en transportbedrijven verliezen veel geld omdat er tonnen brandstof verspild worden. Een standairco verlaagt de exploitatiekosten én voorkomt onnodige slijtage van de truck-motor. Standairco’s dragen eveneens bij aan de arbeidsveiligheid.

© Atw.nl - Copyright 2006-2017, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
Knapen
timocom
DHS
Trucks.nl
Kohl
terberg
snapon
advertise
autec
D-tec
Middelbos
vdl
Capriƫl Nederland
Hoornweg
Anema Trucks & Spare Parts
Van Schaften Trucks
Scania Trucks
diesel technic