home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 28 September 2017, 15.00 uur


Knapen Trailers mikt op groei

De NEXT schuifvloertrailer van Knapen Trailers uit Deurne is de laatste generatie van de trailerfabrikant, na ruim dertig jaar ontwikkeling. Hoewel de NEXT trailers al sinds april 2016 worden uitgeleverd, vond Knapen Trailers het hoog tijd voor een internationale persdag. Er was immers meer te vertellen; over bijvoorbeeld robotisering, product- en productieinnovatie, strategie en visie.“Doelstelling is om marktleider in Europa te blijven. We willen daarnaast toe naar een afzet van 1.000 schuifvloertrailers per jaar”, aldus directeur Peter Joosten.

Nichemarkt


Knapen Trailers is een echte specialist, met de focus op alléén de schuifvloertrailer. Of zoals Joosten het zegt: “We staan op met schuifvloertrailers en we gaan ermee naar bed.” De passie voor het product is zichtbaar door de hele organisatie. Toch is de schuifvloertrailer niet de gemakkelijkste niche om werkzaam in te zijn. De schuifvloertrailer kent een beperkte afzet.

Voor het uitgebreide verhaal verwijzen wij u naar de gedrukte versie van Auto- en Transportwereld, 13 oktober. Nog geen abonnee? Onder het tabblad 'Abonnement' hierboven staat meer informatie, zodat u in de toekomst geen interessante items hoeft te missen.
Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Dometic Coolair RTX 1000 standairco be...

VDL actief in de recyclingbranche

Arthur van Dijk: 'de sector kan wel we...

Verbeteren van de verkeersveiligheid m...

VW Crafter nu ook met 8-gangs automaat

Nog veel onduidelijk over kilometerhef...

Wereldprimeur: aandrijflijn voor elekt...

Nieuwe toepassing voor het transportpl...

Men onderschat kracht economie Oost-Eu...

Bestelauto EXPO blijkt échte ve...


Dometic Coolair RTX 1000 standairco beste in test
De Dometic CoolAir RTX 1000 standairco voor trucks is uit een tweedaagse vergelijkingstest - door een transportbedrijf - van vier merken als beste naar voren gekomen. Dankzij de test is een groot Oost-Europees transportbedrijf tot aanschaf overgegaan. Chauffeurs die tijdens hun rustpauze de motor van hun truck laten draaien om de airconditioning te kunnen gebruiken, of om accu’s op te laden. Dat is niet alleen slecht voor het milieu, het is ook wettelijk verboden. Wagenparkbeheerders en transportbedrijven verliezen veel geld omdat er tonnen brandstof verspild worden. Een standairco verlaagt de exploitatiekosten én voorkomt onnodige slijtage van de truck-motor. Standairco’s dragen eveneens bij aan de arbeidsveiligheid.

© Atw.nl - Copyright 2006-2017, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
timocom
Van Schaften Trucks
diesel technic
Trucks.nl
Hoornweg
Anema Trucks & Spare Parts
terberg
advertise
Capriƫl Nederland
autec
snapon
Middelbos
Scania Trucks
DHS
Kohl
vdl
D-tec
Knapen