home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 28 September 2017, 15.00 uur


Knapen Trailers mikt op groei

De NEXT schuifvloertrailer van Knapen Trailers uit Deurne is de laatste generatie van de trailerfabrikant, na ruim dertig jaar ontwikkeling. Hoewel de NEXT trailers al sinds april 2016 worden uitgeleverd, vond Knapen Trailers het hoog tijd voor een internationale persdag. Er was immers meer te vertellen; over bijvoorbeeld robotisering, product- en productieinnovatie, strategie en visie.“Doelstelling is om marktleider in Europa te blijven. We willen daarnaast toe naar een afzet van 1.000 schuifvloertrailers per jaar”, aldus directeur Peter Joosten.

Nichemarkt


Knapen Trailers is een echte specialist, met de focus op alléén de schuifvloertrailer. Of zoals Joosten het zegt: “We staan op met schuifvloertrailers en we gaan ermee naar bed.” De passie voor het product is zichtbaar door de hele organisatie. Toch is de schuifvloertrailer niet de gemakkelijkste niche om werkzaam in te zijn. De schuifvloertrailer kent een beperkte afzet.

Voor het uitgebreide verhaal verwijzen wij u naar de gedrukte versie van Auto- en Transportwereld, 13 oktober. Nog geen abonnee? Onder het tabblad 'Abonnement' hierboven staat meer informatie, zodat u in de toekomst geen interessante items hoeft te missen.
Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Goede start voor 13-liter 410 pk Scani...

Truck & Trailer Groep Waalwijk ontvang...

Invoegassistent voor vrachtwagens neem...

Eerste Renault Trucks D-Access Narrow ...

Gunstige financieringen op duurzame IV...

Müller neemt Prins Transport over

Relatie ongevallen en chauffeurstekort...

Sent Waninge DAF dealer van het jaar 2018

Kögel Schuifzeilopleggers krijgen...

Mercedes-Benz Sprinter in nieuw jasje ...


Goede start voor 13-liter 410 pk Scania gasmotor
Eind vorig jaar introduceerde Scania haar nieuwe 13-liter 410 pk gasmotor. Dat deze krachtbron voor de langere afstanden of de zwaardere lasten in een groeiende behoefte voorziet was van tevoren wel duidelijk. LNG wint als brandstof overtuigend aan populariteit onder vervoerders die hun activiteiten willen verduurzamen. Met 410 pk / 2000 Nm is de nieuwe gasmotor geschikt voor vrijwel alle gangbare transporttaken; inclusief de inzet als LZV of in het containervervoer of als bouwvoertuig.

© Atw.nl - Copyright 2006-2017, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
D-tec
Van Schaften Trucks
Iveco
Trailned
Anema Trucks & Spare Parts
Hoornweg
Cuppers
terberg
Trucks.nl
Capriƫl Nederland
facebook
vdl
Kohl
advertise
snapon
DHS
Middelbos