home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 25 September 2017, 13.53 uur


Turbo’s Hoet lanceert TurboPartner 2.0 formule

Met de lancering van TurboPartner 2.0 breidt Turbo’s Hoet zijn garageformule TurboPartner verder uit. TurboPartner 2.0 biedt de garagist, naast de bestaande GeenGezeurGarantie en de persoonlijke ondersteuning, nu ook een vergoeding van het arbeidsloon en volledige toegang tot de turbo-kennisbank van Turbo’s Hoet. TurboPartner 2.0 biedt de garagist zo minimale risico’s en maximale zekerheid bij de montage van een turbo.

TurboInsurance & GeenGezeurGarantie


Met TurboPartner 2.0 dekt Turbo’s Hoet voor aangesloten garagisten het financiële risico op turbovervanging af via de nieuwe TurboInsurance. Mocht het monteren van een vervangingsturbo onverhoopt leiden tot turboschade, dan vergoedt de TurboInsurance van Turbo’s Hoet automatisch het arbeidsloon van de TurboPartner. Gecombineerd met de reeds bekende twaalf maanden GeenGezeurGarantie – waarbij Turbo’s Hoet gratis een vervangende turbo levert, ongeacht de schadeoorzaak – en de bestaande 24 maanden garantie op turbo’s weten TurboPartners zich absoluut verzekerd van minimale risico’s en maximale zekerheid bij turbovervanging.

Persoonlijke ondersteuning & uitgebreide turbo-kennisbank


Eveneens nieuw in de TurboPartner 2.0-formule is de turbo-kennisbank waar aangesloten TurboPartners voortaan op terug kunnen vallen. Via deze kennisbank, die als app wordt aangeboden maar ook online te raadplegen is, stelt Turbo’s Hoet al zijn kennis op het gebied van turbovervanging en -montage online beschikbaar. Garagisten kunnen de turbo-kennisbank raadplegen voor maximale zekerheid bij het monteren van een vervangingsturbo. Bovendien blijft de persoonlijke ondersteuning van Turbo’s Hoet onderdeel van TurboPartner 2.0. Tijdens de montage van de turbo neemt de expert van Turbo’s Hoet telefonisch contact op met de monteur en bespreekt met hem alle artikelnummer-specifieke aandachtspunten. Een optimale montage van de turbo is op deze manier gegarandeerd.
Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Dometic Coolair RTX 1000 standairco be...

VDL actief in de recyclingbranche

Arthur van Dijk: 'de sector kan wel we...

Verbeteren van de verkeersveiligheid m...

VW Crafter nu ook met 8-gangs automaat

Nog veel onduidelijk over kilometerhef...

Wereldprimeur: aandrijflijn voor elekt...

Nieuwe toepassing voor het transportpl...

Men onderschat kracht economie Oost-Eu...

Bestelauto EXPO blijkt échte ve...


Dometic Coolair RTX 1000 standairco beste in test
De Dometic CoolAir RTX 1000 standairco voor trucks is uit een tweedaagse vergelijkingstest - door een transportbedrijf - van vier merken als beste naar voren gekomen. Dankzij de test is een groot Oost-Europees transportbedrijf tot aanschaf overgegaan. Chauffeurs die tijdens hun rustpauze de motor van hun truck laten draaien om de airconditioning te kunnen gebruiken, of om accu’s op te laden. Dat is niet alleen slecht voor het milieu, het is ook wettelijk verboden. Wagenparkbeheerders en transportbedrijven verliezen veel geld omdat er tonnen brandstof verspild worden. Een standairco verlaagt de exploitatiekosten én voorkomt onnodige slijtage van de truck-motor. Standairco’s dragen eveneens bij aan de arbeidsveiligheid.

© Atw.nl - Copyright 2006-2017, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
autec
snapon
Middelbos
Scania Trucks
timocom
Van Schaften Trucks
vdl
Anema Trucks & Spare Parts
Trucks.nl
terberg
Hoornweg
Kohl
advertise
diesel technic
DHS
Capriƫl Nederland
Knapen
D-tec