home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 25 September 2017, 13.53 uur


Turbo’s Hoet lanceert TurboPartner 2.0 formule

Met de lancering van TurboPartner 2.0 breidt Turbo’s Hoet zijn garageformule TurboPartner verder uit. TurboPartner 2.0 biedt de garagist, naast de bestaande GeenGezeurGarantie en de persoonlijke ondersteuning, nu ook een vergoeding van het arbeidsloon en volledige toegang tot de turbo-kennisbank van Turbo’s Hoet. TurboPartner 2.0 biedt de garagist zo minimale risico’s en maximale zekerheid bij de montage van een turbo.

TurboInsurance & GeenGezeurGarantie


Met TurboPartner 2.0 dekt Turbo’s Hoet voor aangesloten garagisten het financiële risico op turbovervanging af via de nieuwe TurboInsurance. Mocht het monteren van een vervangingsturbo onverhoopt leiden tot turboschade, dan vergoedt de TurboInsurance van Turbo’s Hoet automatisch het arbeidsloon van de TurboPartner. Gecombineerd met de reeds bekende twaalf maanden GeenGezeurGarantie – waarbij Turbo’s Hoet gratis een vervangende turbo levert, ongeacht de schadeoorzaak – en de bestaande 24 maanden garantie op turbo’s weten TurboPartners zich absoluut verzekerd van minimale risico’s en maximale zekerheid bij turbovervanging.

Persoonlijke ondersteuning & uitgebreide turbo-kennisbank


Eveneens nieuw in de TurboPartner 2.0-formule is de turbo-kennisbank waar aangesloten TurboPartners voortaan op terug kunnen vallen. Via deze kennisbank, die als app wordt aangeboden maar ook online te raadplegen is, stelt Turbo’s Hoet al zijn kennis op het gebied van turbovervanging en -montage online beschikbaar. Garagisten kunnen de turbo-kennisbank raadplegen voor maximale zekerheid bij het monteren van een vervangingsturbo. Bovendien blijft de persoonlijke ondersteuning van Turbo’s Hoet onderdeel van TurboPartner 2.0. Tijdens de montage van de turbo neemt de expert van Turbo’s Hoet telefonisch contact op met de monteur en bespreekt met hem alle artikelnummer-specifieke aandachtspunten. Een optimale montage van de turbo is op deze manier gegarandeerd.
Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Goede start voor 13-liter 410 pk Scani...

Truck & Trailer Groep Waalwijk ontvang...

Invoegassistent voor vrachtwagens neem...

Eerste Renault Trucks D-Access Narrow ...

Gunstige financieringen op duurzame IV...

Müller neemt Prins Transport over

Relatie ongevallen en chauffeurstekort...

Sent Waninge DAF dealer van het jaar 2018

Kögel Schuifzeilopleggers krijgen...

Mercedes-Benz Sprinter in nieuw jasje ...


Goede start voor 13-liter 410 pk Scania gasmotor
Eind vorig jaar introduceerde Scania haar nieuwe 13-liter 410 pk gasmotor. Dat deze krachtbron voor de langere afstanden of de zwaardere lasten in een groeiende behoefte voorziet was van tevoren wel duidelijk. LNG wint als brandstof overtuigend aan populariteit onder vervoerders die hun activiteiten willen verduurzamen. Met 410 pk / 2000 Nm is de nieuwe gasmotor geschikt voor vrijwel alle gangbare transporttaken; inclusief de inzet als LZV of in het containervervoer of als bouwvoertuig.

© Atw.nl - Copyright 2006-2017, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
Trucks.nl
vdl
Anema Trucks & Spare Parts
Cuppers
snapon
Hoornweg
Iveco
Van Schaften Trucks
DHS
D-tec
Trailned
Capriƫl Nederland
terberg
facebook
Kohl
advertise
Middelbos