home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 21 September 2017, 14.16 uur


Nieuwe Europart trailercatalogus

Europart komt met een nieuwe, geactualiseerde en uitgebreide uitgave van de trailercatalogus. Op 944 pagina's presenteert de handelaar in truckonderdelen en werkplaatstoebehoren meer dan 6.000 reserveonderdelen, toebehoren, materialen en gereedschap voor onderhoud en reparatie van aanhangers en opleggers. Hier vindt men reserveonderdelen voor assen en onderstel, evenals persluchtcomponenten, onderdelen voor het chassis, aanbouwdelen, reserveonderdelen voor opbouw, verlichting, elektrische systemen en aanhangers en tevens voor aanhangers voor personenauto's. Het aanbod in de nieuwe trailercatalogus is aangevuld met ladingzekeringsmaterialen en werkplaatsbenodigdheden.

In de nieuwe uitgave heeft Europart meer ruimte beschikbaar gesteld voor de secties perslucht, astoebehoren en verlichting dan voorheen. Bovendien vindt men in de trailercatalogus nu ook reserveonderdelen voor koelaggregaten. Ook nieuw zijn de hoofdstukken met werkplaatsbenodigdheden en reserveonderdelen voor lichte aanhangers in het personenauto- en bestelwagensegment. De productgroep Trailerassen vormt een belangrijk onderdeel van de catalogus. Hier vindt men reserveonderdelen voor de gangbare assen van fabrikanten zoals BPW, SAF, ROR/Meritor, Gigant, Jost, Valx en Schmitz Cargobull. Dit zijn niet alleen actuele onderdelen, maar ook onderdelen voor oudere asmodellen. Er is een afzonderlijk hoofdstuk aan het thema persluchtsysteem gewijd. Hierin vindt de lezer naast de standaard en speciale reserveonderdelen ook een overzicht van de belangrijkste eigenschappen en bijzonderheden van de persluchtsystemen van Wabco, Knorr en Haldex. Eveneens in het programma: het ABC-stekkerverbindingsysteem van Raufoss. Het kunststof systeem is niet alleen lichter dan metalen com-ponenten, de verbindingen beschikken bovendien over een hoorbare vergrendelcontrole en vergemakkelijken zo de drukdichte montage van de persluchtleidingen. Wat betreft de dagelijkse werkzaamheden in de werkplaats is het hoofdstuk 'Verlichting en elektrische systemen' uitgebreid. Het accent legt Europart hierbij op het verlichtings- en bekabelingsysteem EasyConn van Hella en op de lampsystemen van Aspöck. Hella EasyConn is een modulair bekabelings- en verlichtingsysteem zonder verdeeldoos, dat zowel met lampen met conventionele gloeilampentechniek als lampen met LED-techniek te combineren is. In de catalogus zijn diverse lampmodellen van verlichtingspecialisten Hella en Aspöck voor zowel de achterverlichting als de zij- en markeringsverlichting van voertuigen opgenomen.

Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Goede start voor 13-liter 410 pk Scani...

Truck & Trailer Groep Waalwijk ontvang...

Invoegassistent voor vrachtwagens neem...

Eerste Renault Trucks D-Access Narrow ...

Gunstige financieringen op duurzame IV...

Müller neemt Prins Transport over

Relatie ongevallen en chauffeurstekort...

Sent Waninge DAF dealer van het jaar 2018

Kögel Schuifzeilopleggers krijgen...

Mercedes-Benz Sprinter in nieuw jasje ...


Goede start voor 13-liter 410 pk Scania gasmotor
Eind vorig jaar introduceerde Scania haar nieuwe 13-liter 410 pk gasmotor. Dat deze krachtbron voor de langere afstanden of de zwaardere lasten in een groeiende behoefte voorziet was van tevoren wel duidelijk. LNG wint als brandstof overtuigend aan populariteit onder vervoerders die hun activiteiten willen verduurzamen. Met 410 pk / 2000 Nm is de nieuwe gasmotor geschikt voor vrijwel alle gangbare transporttaken; inclusief de inzet als LZV of in het containervervoer of als bouwvoertuig.

© Atw.nl - Copyright 2006-2017, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
Hoornweg
Trucks.nl
Anema Trucks & Spare Parts
vdl
Kohl
terberg
Capriël Nederland
facebook
snapon
Middelbos
D-tec
Cuppers
Trailned
Iveco
advertise
DHS
Van Schaften Trucks