home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 19 September 2017, 14.54 uur


VW Crafter Ergo Kipper is helemaal Arbo

Volkswagen Bedrijfswagens toonde eerder deze maand de Crafter Ergo Kipper als Nederlandse primeur tijdens GroenTechniek Holland in Biddinghuizen. Deze nieuwe versie van de Crafter is de eerste Arbo-gecertificeerde kipper die door Van den Born Carrosserie op het chassis van de nieuwe Volkswagen Crafter is gebouwd.

De Crafter chassiscabine kan op maat gemaakt worden voor de specifieke activiteiten van een onderneming. Niet voor niets liet men op de vakbeurs GroenTechniek de Ergo Kipper zien, hiermee mikkend op beroepsgroepen zoals hoveniers, loonwerkers en vakmensen in dienst van gemeenten en overheden. Met de keuze uit verschillende laadvermogens, opbouwlengten, motorversies, aandrijfvormen en uitrustingsniveaus bepaalt een ondernemer zelf zijn uitvoering van de Crafter.
Volkswagen Bedrijfswagens bereidt de Crafter al in de fabriek voor op diverse toepassingen. Dealers van Volkswagen Bedrijfswagens kunnen echter ook met achteraf-oplossingen behulpzaam zijn, zoals bij de Ergo Kipper. Op basis van de Crafter chassiscabine - die als enkel- en dubbelcabine leverbaar - werd het chassis door Van den Born Carrosserie turn-key omgebouwd tot een Arbo-gecertificeerde kipper. De Volkswagen Crafter in combinatie met de Ergo Kipper is leverbaar vanaf 32.035 euro, ex BTW en BPM.
De nieuwe generatie Crafter heeft een elektromechanisch stuursysteem en biedt een groot aantal comfort- en veiligheidsverhogende systemen. De Crafter biedt daarnaast de keuze uit een handgeschakelde- of achttraps automatische transmissie en drie verschillende motoren. Omdat de Crafter chassiscabine goed moet kunnen presteren op zowel verharde als onverharde wegen, wordt de nieuwste bedrijfswagen van Volkswagen niet alleen leverbaar met voorwielaandrijving, maar ook met 4Motion- of achterwielaandrijving.
De nieuwe Volkswagen Crafter Ergo Kipper is vanaf heden leverbaar via de Volkswagen Bedrijfswagens dealers.

Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Goede start voor 13-liter 410 pk Scani...

Truck & Trailer Groep Waalwijk ontvang...

Invoegassistent voor vrachtwagens neem...

Eerste Renault Trucks D-Access Narrow ...

Gunstige financieringen op duurzame IV...

Müller neemt Prins Transport over

Relatie ongevallen en chauffeurstekort...

Sent Waninge DAF dealer van het jaar 2018

Kögel Schuifzeilopleggers krijgen...

Mercedes-Benz Sprinter in nieuw jasje ...


Goede start voor 13-liter 410 pk Scania gasmotor
Eind vorig jaar introduceerde Scania haar nieuwe 13-liter 410 pk gasmotor. Dat deze krachtbron voor de langere afstanden of de zwaardere lasten in een groeiende behoefte voorziet was van tevoren wel duidelijk. LNG wint als brandstof overtuigend aan populariteit onder vervoerders die hun activiteiten willen verduurzamen. Met 410 pk / 2000 Nm is de nieuwe gasmotor geschikt voor vrijwel alle gangbare transporttaken; inclusief de inzet als LZV of in het containervervoer of als bouwvoertuig.

© Atw.nl - Copyright 2006-2017, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
Trucks.nl
D-tec
Cuppers
Kohl
terberg
Capriƫl Nederland
snapon
vdl
DHS
Anema Trucks & Spare Parts
Van Schaften Trucks
advertise
Hoornweg
Iveco
Trailned
Middelbos
facebook