home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 19 September 2017, 14.54 uur


VW Crafter Ergo Kipper is helemaal Arbo

Volkswagen Bedrijfswagens toonde eerder deze maand de Crafter Ergo Kipper als Nederlandse primeur tijdens GroenTechniek Holland in Biddinghuizen. Deze nieuwe versie van de Crafter is de eerste Arbo-gecertificeerde kipper die door Van den Born Carrosserie op het chassis van de nieuwe Volkswagen Crafter is gebouwd.

De Crafter chassiscabine kan op maat gemaakt worden voor de specifieke activiteiten van een onderneming. Niet voor niets liet men op de vakbeurs GroenTechniek de Ergo Kipper zien, hiermee mikkend op beroepsgroepen zoals hoveniers, loonwerkers en vakmensen in dienst van gemeenten en overheden. Met de keuze uit verschillende laadvermogens, opbouwlengten, motorversies, aandrijfvormen en uitrustingsniveaus bepaalt een ondernemer zelf zijn uitvoering van de Crafter.
Volkswagen Bedrijfswagens bereidt de Crafter al in de fabriek voor op diverse toepassingen. Dealers van Volkswagen Bedrijfswagens kunnen echter ook met achteraf-oplossingen behulpzaam zijn, zoals bij de Ergo Kipper. Op basis van de Crafter chassiscabine - die als enkel- en dubbelcabine leverbaar - werd het chassis door Van den Born Carrosserie turn-key omgebouwd tot een Arbo-gecertificeerde kipper. De Volkswagen Crafter in combinatie met de Ergo Kipper is leverbaar vanaf 32.035 euro, ex BTW en BPM.
De nieuwe generatie Crafter heeft een elektromechanisch stuursysteem en biedt een groot aantal comfort- en veiligheidsverhogende systemen. De Crafter biedt daarnaast de keuze uit een handgeschakelde- of achttraps automatische transmissie en drie verschillende motoren. Omdat de Crafter chassiscabine goed moet kunnen presteren op zowel verharde als onverharde wegen, wordt de nieuwste bedrijfswagen van Volkswagen niet alleen leverbaar met voorwielaandrijving, maar ook met 4Motion- of achterwielaandrijving.
De nieuwe Volkswagen Crafter Ergo Kipper is vanaf heden leverbaar via de Volkswagen Bedrijfswagens dealers.

Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Dometic Coolair RTX 1000 standairco be...

VDL actief in de recyclingbranche

Arthur van Dijk: 'de sector kan wel we...

Verbeteren van de verkeersveiligheid m...

VW Crafter nu ook met 8-gangs automaat

Nog veel onduidelijk over kilometerhef...

Wereldprimeur: aandrijflijn voor elekt...

Nieuwe toepassing voor het transportpl...

Men onderschat kracht economie Oost-Eu...

Bestelauto EXPO blijkt échte ve...


Dometic Coolair RTX 1000 standairco beste in test
De Dometic CoolAir RTX 1000 standairco voor trucks is uit een tweedaagse vergelijkingstest - door een transportbedrijf - van vier merken als beste naar voren gekomen. Dankzij de test is een groot Oost-Europees transportbedrijf tot aanschaf overgegaan. Chauffeurs die tijdens hun rustpauze de motor van hun truck laten draaien om de airconditioning te kunnen gebruiken, of om accu’s op te laden. Dat is niet alleen slecht voor het milieu, het is ook wettelijk verboden. Wagenparkbeheerders en transportbedrijven verliezen veel geld omdat er tonnen brandstof verspild worden. Een standairco verlaagt de exploitatiekosten én voorkomt onnodige slijtage van de truck-motor. Standairco’s dragen eveneens bij aan de arbeidsveiligheid.

© Atw.nl - Copyright 2006-2017, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
DHS
terberg
Knapen
diesel technic
D-tec
Van Schaften Trucks
vdl
timocom
Middelbos
Hoornweg
Capriƫl Nederland
autec
advertise
snapon
Scania Trucks
Trucks.nl
Anema Trucks & Spare Parts
Kohl