home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 04 Augustus 2017, 14.50 uur


Lubbers gaat samenwerking met Route42 aan om meer rendement te halen

Transportbedrijf Lubbers Logistics Group gaat het fleet intelligence platform van Route42 inzetten om meer grip te krijgen op haar trailer park. Hiermee is Lubbers in staat om haar trailer park nog efficiënter in te zetten en geen onnodig tijd te verliezen aan het zoeken naar trailers. Voor het ontsluiten van de data zal op elke trailer een N-dure gemonteerd worden. Deze robuuste hardware oplossing zorgt voor ontsluiting van positie data en kan uitgebreid worden met andere sensoriek voor meer applicaties. De krachtige batterijpack zorgt ervoor dat als de trailer los gekoppeld is hij nog minimaal 4 maanden ‘online’ is.

ADR compliant


Lubbers garandeert een veilige en betrouwbare verplaatsing dankzij de zorg en toewijding die aan het transport van gevaarlijke goederen en ladingen worden besteed. Zo is de N-dure ook onderworpen aan de verplichte RDW keuring. Lubbers is continue opzoek om haar business te verbeteren en te zorgen voor hoge betrouwbaarheid naar haar klanten. Door een grote diversiteit aan hoogwaardig ‘getrokken’ materieel is het voor Lubbers belangrijk dat het een flexibel systeem is zodat de vloot op diverse manieren gemonitord kan worden. “Met Route42 hebben wij hier nu dan ook een partner die met slimme oplossingen hier aan kan bijdragen”, aldus Mark Lommers Operational Director Lubbers. Met deze oplossing hebben we altijd en overal de juiste inzichten in ons materieel, hebben beter inzicht in onderhoudsbehoefte alsmede over de bezettingsgraad van ons trailerpark.

Samen op weg


“We zijn erg trots dat we met een groot bedrijf als Lubbers die specialist is in uitzonderlijk vervoer met de bijbehorende eisen mogen samenwerken”, aldus Max Zillinger CCO Route42. De eerste trailers zijn inmiddels gekoppeld aan het platform van Route42 en de komende weken zal de rest van het trailerpark van Lubbers uitgerust worden.
Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Volkswagen trakteert op rijk uitgerust...

IVECO Daily Blue 'International Van of...

Ellen Lastdrager-van der Woude Managin...

DAF New CF en XF ‘International ...

Thermo King SLXi Hybride koelunits nu ...

Kögel introduceert trailer-telema...

Widespread asstel voorkomt kantelen ni...

Beter data delen voor logistieke samen...

CB rijdt met Volvo Safety Truck

Onthulling Tesla Semi laat veel vragen...


Volkswagen trakteert op rijk uitgeruste 70 Editions
Het 70ste verjaardagsfeestje van Volkswagen Bedrijfswagens gaat nog even door. Daarom introduceert men de rijk uitgeruste en gunstig geprijsde Caddy, Transporter en Crafter 70 Edition. Wie er een wil hebben, kan nog tot het einde van dit jaar bij de dealer terecht.

© Atw.nl - Copyright 2006-2017, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
Capriƫl Nederland
Anema Trucks & Spare Parts
DHS
vdl
timocom
Van Schaften Trucks
Middelbos
terberg
snapon
Hoornweg
autec
diesel technic
Trucks.nl
advertise
D-tec
Scania Trucks
Kohl