home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 03 Augustus 2017, 12.27 uur


HMF kondigt nieuwe 90 tonmtr kraan aan

De Deense kraanfabrikant HMF brengt volgend voorjaar een nieuwe, zware kraan met een lastmoment van 90 ton/meter op de markt. Een prototype van wat de zwaarste HMF-kraan moet worden, werd eerder dit jaar op een beurs in Denemarken getoond. Een verbeterde corrosiebe-scherming, geïntegreerde hydraulische slangen en het veiligheidssys-teem EVS (dat de stabiliteit controleert) zullen behoren tot de standaarduitrusting.

Afgelopen zomer presenteerde HMF nog een nieuwe reeks van kranen met knikarm lastmomenten van 5,4 tot 8 ton/meter. HMF biedt een breed scala aan kranen, die het bedrijf exporteert naar meer dan 50 landen. Hyva is voor Nederland de importeur van HMF-kranen. Vanaf de oprichting in 1979 is Hyva exclusief HMF-dealer voor de gehele Benelux. De range van HMF biedt een oplossing voor velerlei transport. Denk aan een autolaadkraan op een truck, laad-kranen op een trailer of aanhanger, kranen in combinatie met een containersysteem of kipper, grijperkranen, vouwkranen (Z) en zware draaikranskranen voor het laden en lossen.

Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Lubbers gaat samenwerking met Route42 ...

HMF kondigt nieuwe 90 tonmtr kraan aan

VVN: Smartphonegebruik gelijk aan dron...

De Renault Trucks Master nu ook online...

Roemeense overvalbende op trucks opgep...

Nico Lohuis is Gouden Ridder van de We...

TTS Swifterbant breidt uit met truckwe...

Hoe verzeker ik mijn bestelauto?

Vijftig jaar bandlossers van H.W. van ...

Einride T-Pod is autonome elektrische ...


Lubbers gaat samenwerking met Route42 aan om meer rendement te halen
Transportbedrijf Lubbers Logistics Group gaat het fleet intelligence platform van Route42 inzetten om meer grip te krijgen op haar trailer park. Hiermee is Lubbers in staat om haar trailer park nog efficiënter in te zetten en geen onnodig tijd te verliezen aan het zoeken naar trailers. Voor het ontsluiten van de data zal op elke trailer een N-dure gemonteerd worden. Deze robuuste hardware oplossing zorgt voor ontsluiting van positie data en kan uitgebreid worden met andere sensoriek voor meer applicaties. De krachtige batterijpack zorgt ervoor dat als de trailer los gekoppeld is hij nog minimaal 4 maanden ‘online’ is.

© Atw.nl - Copyright 2006-2017, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
advertise
terberg
Van Schaften Trucks
Anema Trucks & Spare Parts
DHS
timocom
snapon
Capriƫl Nederland
diesel technic
Trucks.nl
Hoornweg
Scania Trucks
Kohl
autec
Middelbos