home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 31 Juli 2017, 10.05 uur


De Renault Trucks Master nu ook online te bestellen

Renault Trucks heeft zijn online aanbod vergroot. Vanaf heden zijn Renault Trucks Masters ook online te bestellen. Renault Trucks speelt hiermee in op de wens van bedrijven om efficiënt en risicoloos te kunnen afnemen met de expertise van een professional in de branche. Vanaf heden zijn ook de Renault Trucks Master L2H2 en L3H2 met 130 of 145 pk via de Renault Trucks webshop te bestellen: http://renaulttrucksonline.nl/.

Voordelen online zakendoen


Met de vergroting van het online aanbod speelt Renault Trucks in op de wens van veel klanten om efficiënt en risicoloos te kunnen afnemen. “Uit onze gesprekken met klanten komen verschillende voordelen van online zakendoen naar voren. Zo bespaart het hen naast kosten ook veel tijd, spreekt het scherpe tarief hen aan en blijkt transparantie erg belangrijk. Onze webshop voorziet hierin”, verklaart Maarten Broens verkoopdirecteur bij Renault Trucks Nederland.

Chatfunctie


Naast nieuwe modellen is er ook een uitgebreide chatfunctie aan de webshop toegevoegd. Hiermee wil Renault Trucks zijn dienstverlening nog verder verbeteren. “Onze dealers hanteren heel ruime openingstijden, maar we merkten dat veel bedrijven zich ook buiten deze openingstijden willen oriënteren op een bedrijfswagen. Dat kon altijd al. Nu kan er echter ook daadwerkelijk worden aangeschaft”, zegt Maarten Broens.

Naast de koop van het voertuig kan via de webshop tevens worden gekozen voor operational of financial lease via Renault Trucks Financial Services. Bovendien kan men ook eerst een proefrit aanvragen alvorens tot een keuze te komen. “Wij beschikken als importeur van zware en lichte bedrijfswagens over uitgebreide kennis van de transportbranche. Niet alleen kunnen we het perfecte voertuig samenstellen, we beschikken ook over veel kennis en ervaring op het gebied van wet- en regelgeving. Dit is een pré voor veel bedrijven waar transport geen key-business is. Bovendien geeft ons uitgebreide dealernetwerk de zekerheid dat professionele, snelle en betrouwbare service altijd dichtbij is”, besluit Maarten Broens. Modellen die nu online te bestellen zijn: - Renault Trucks T-Drive 4x2 trekker met 430 of 460 pk - Renault Trucks T High Sleeper Cab 4x2 trekker met 480 pk - Renault Trucks T 6x2 voorloopas trekker met 460 pk - Renault Trucks D 12 of 19-tons bakwagen - Renault Trucks Master L2H2 en L3H2 met 130 of 145 pk.
Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Lubbers gaat samenwerking met Route42 ...

HMF kondigt nieuwe 90 tonmtr kraan aan

VVN: Smartphonegebruik gelijk aan dron...

De Renault Trucks Master nu ook online...

Roemeense overvalbende op trucks opgep...

Nico Lohuis is Gouden Ridder van de We...

TTS Swifterbant breidt uit met truckwe...

Hoe verzeker ik mijn bestelauto?

Vijftig jaar bandlossers van H.W. van ...

Einride T-Pod is autonome elektrische ...


Lubbers gaat samenwerking met Route42 aan om meer rendement te halen
Transportbedrijf Lubbers Logistics Group gaat het fleet intelligence platform van Route42 inzetten om meer grip te krijgen op haar trailer park. Hiermee is Lubbers in staat om haar trailer park nog efficiënter in te zetten en geen onnodig tijd te verliezen aan het zoeken naar trailers. Voor het ontsluiten van de data zal op elke trailer een N-dure gemonteerd worden. Deze robuuste hardware oplossing zorgt voor ontsluiting van positie data en kan uitgebreid worden met andere sensoriek voor meer applicaties. De krachtige batterijpack zorgt ervoor dat als de trailer los gekoppeld is hij nog minimaal 4 maanden ‘online’ is.

© Atw.nl - Copyright 2006-2017, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
Scania Trucks
snapon
Middelbos
Anema Trucks & Spare Parts
Van Schaften Trucks
timocom
DHS
terberg
Trucks.nl
Kohl
diesel technic
autec
Hoornweg
advertise
Capriƫl Nederland