home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 31 Juli 2017, 10.05 uur


De Renault Trucks Master nu ook online te bestellen

Renault Trucks heeft zijn online aanbod vergroot. Vanaf heden zijn Renault Trucks Masters ook online te bestellen. Renault Trucks speelt hiermee in op de wens van bedrijven om efficiënt en risicoloos te kunnen afnemen met de expertise van een professional in de branche. Vanaf heden zijn ook de Renault Trucks Master L2H2 en L3H2 met 130 of 145 pk via de Renault Trucks webshop te bestellen: http://renaulttrucksonline.nl/.

Voordelen online zakendoen


Met de vergroting van het online aanbod speelt Renault Trucks in op de wens van veel klanten om efficiënt en risicoloos te kunnen afnemen. “Uit onze gesprekken met klanten komen verschillende voordelen van online zakendoen naar voren. Zo bespaart het hen naast kosten ook veel tijd, spreekt het scherpe tarief hen aan en blijkt transparantie erg belangrijk. Onze webshop voorziet hierin”, verklaart Maarten Broens verkoopdirecteur bij Renault Trucks Nederland.

Chatfunctie


Naast nieuwe modellen is er ook een uitgebreide chatfunctie aan de webshop toegevoegd. Hiermee wil Renault Trucks zijn dienstverlening nog verder verbeteren. “Onze dealers hanteren heel ruime openingstijden, maar we merkten dat veel bedrijven zich ook buiten deze openingstijden willen oriënteren op een bedrijfswagen. Dat kon altijd al. Nu kan er echter ook daadwerkelijk worden aangeschaft”, zegt Maarten Broens.

Naast de koop van het voertuig kan via de webshop tevens worden gekozen voor operational of financial lease via Renault Trucks Financial Services. Bovendien kan men ook eerst een proefrit aanvragen alvorens tot een keuze te komen. “Wij beschikken als importeur van zware en lichte bedrijfswagens over uitgebreide kennis van de transportbranche. Niet alleen kunnen we het perfecte voertuig samenstellen, we beschikken ook over veel kennis en ervaring op het gebied van wet- en regelgeving. Dit is een pré voor veel bedrijven waar transport geen key-business is. Bovendien geeft ons uitgebreide dealernetwerk de zekerheid dat professionele, snelle en betrouwbare service altijd dichtbij is”, besluit Maarten Broens. Modellen die nu online te bestellen zijn: - Renault Trucks T-Drive 4x2 trekker met 430 of 460 pk - Renault Trucks T High Sleeper Cab 4x2 trekker met 480 pk - Renault Trucks T 6x2 voorloopas trekker met 460 pk - Renault Trucks D 12 of 19-tons bakwagen - Renault Trucks Master L2H2 en L3H2 met 130 of 145 pk.
Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Volkswagen trakteert op rijk uitgerust...

IVECO Daily Blue 'International Van of...

Ellen Lastdrager-van der Woude Managin...

DAF New CF en XF ‘International ...

Thermo King SLXi Hybride koelunits nu ...

Kögel introduceert trailer-telema...

Widespread asstel voorkomt kantelen ni...

Beter data delen voor logistieke samen...

CB rijdt met Volvo Safety Truck

Onthulling Tesla Semi laat veel vragen...


Volkswagen trakteert op rijk uitgeruste 70 Editions
Het 70ste verjaardagsfeestje van Volkswagen Bedrijfswagens gaat nog even door. Daarom introduceert men de rijk uitgeruste en gunstig geprijsde Caddy, Transporter en Crafter 70 Edition. Wie er een wil hebben, kan nog tot het einde van dit jaar bij de dealer terecht.

© Atw.nl - Copyright 2006-2017, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
snapon
Kohl
advertise
Middelbos
autec
terberg
Capriƫl Nederland
DHS
Trucks.nl
Anema Trucks & Spare Parts
D-tec
vdl
Hoornweg
Van Schaften Trucks
Scania Trucks
timocom
diesel technic