home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 21 Juli 2017, 08.37 uur


Nico Lohuis is Gouden Ridder van de Weg 2017

Nico Lohuis is door verzekeraar TVM uitgeroepen tot Dé Gouden Ridder van de Weg 2017. De 46-jarige chauffeur van transportbedrijf Reko Raalte werd door verkeer- en vervoersspecialiste van de VVD Tweede Kamerfractie Barbara Visser ‘overvallen’ en in het zonnetje gezet. De Gouden Ridder onderscheiding wordt jaarlijks toegekend aan een beroepschauffeur die tien jaar schadevrij rijdt. Nico Lohuis dacht mee te werken aan een project van transportvlogger Jan van der Molen toen hij op het terrein van zijn werkgever werd verzocht even te stoppen. Vervolgens doken Barbara Visser en TVM CEO Arjan Bos op om hem en zijn echtgenote Marion uitgebreid 'in de bloemen te zetten'.

Arjan Bos prees zowel de Gouden Ridder als zijn werkgever. “In dit bedrijf draait alles om veiligheid. Het afgelopen jaar heeft het bedrijf vrijwel geen schades gemeld en dat is heel bijzonder. Goed opgeleide chauffeurs als Nico en betrokken werkgevers dragen bij aan de verkeersveiligheid in Nederland. Zeker in een tijd dat er weer meer doden en gewonden op de Nederlandse wegen vallen. Nico rijdt veel in de bebouwde kom en daar wordt het voor chauffeurs steeds lastiger om schadevrij en veilig te rijden.” Transportbedrijf Reko Raalte is gespecialiseerd in transport voor wegenbouw, sloop, grond- en asbestsanering, zandwinning, recycling, containers en afvalverwerking. Het bedrijf met 32 voertuigen en 75 man personeel is in 1969 opgericht.

Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Volkswagen trakteert op rijk uitgerust...

IVECO Daily Blue 'International Van of...

Ellen Lastdrager-van der Woude Managin...

DAF New CF en XF ‘International ...

Thermo King SLXi Hybride koelunits nu ...

Kögel introduceert trailer-telema...

Widespread asstel voorkomt kantelen ni...

Beter data delen voor logistieke samen...

CB rijdt met Volvo Safety Truck

Onthulling Tesla Semi laat veel vragen...


Volkswagen trakteert op rijk uitgeruste 70 Editions
Het 70ste verjaardagsfeestje van Volkswagen Bedrijfswagens gaat nog even door. Daarom introduceert men de rijk uitgeruste en gunstig geprijsde Caddy, Transporter en Crafter 70 Edition. Wie er een wil hebben, kan nog tot het einde van dit jaar bij de dealer terecht.

© Atw.nl - Copyright 2006-2017, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
snapon
diesel technic
advertise
vdl
autec
Hoornweg
terberg
Middelbos
Kohl
D-tec
Van Schaften Trucks
Anema Trucks & Spare Parts
Trucks.nl
Scania Trucks
Capriƫl Nederland
timocom
DHS