home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 21 Juli 2017, 08.37 uur


Nico Lohuis is Gouden Ridder van de Weg 2017

Nico Lohuis is door verzekeraar TVM uitgeroepen tot Dé Gouden Ridder van de Weg 2017. De 46-jarige chauffeur van transportbedrijf Reko Raalte werd door verkeer- en vervoersspecialiste van de VVD Tweede Kamerfractie Barbara Visser ‘overvallen’ en in het zonnetje gezet. De Gouden Ridder onderscheiding wordt jaarlijks toegekend aan een beroepschauffeur die tien jaar schadevrij rijdt. Nico Lohuis dacht mee te werken aan een project van transportvlogger Jan van der Molen toen hij op het terrein van zijn werkgever werd verzocht even te stoppen. Vervolgens doken Barbara Visser en TVM CEO Arjan Bos op om hem en zijn echtgenote Marion uitgebreid 'in de bloemen te zetten'.

Arjan Bos prees zowel de Gouden Ridder als zijn werkgever. “In dit bedrijf draait alles om veiligheid. Het afgelopen jaar heeft het bedrijf vrijwel geen schades gemeld en dat is heel bijzonder. Goed opgeleide chauffeurs als Nico en betrokken werkgevers dragen bij aan de verkeersveiligheid in Nederland. Zeker in een tijd dat er weer meer doden en gewonden op de Nederlandse wegen vallen. Nico rijdt veel in de bebouwde kom en daar wordt het voor chauffeurs steeds lastiger om schadevrij en veilig te rijden.” Transportbedrijf Reko Raalte is gespecialiseerd in transport voor wegenbouw, sloop, grond- en asbestsanering, zandwinning, recycling, containers en afvalverwerking. Het bedrijf met 32 voertuigen en 75 man personeel is in 1969 opgericht.

Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Lubbers gaat samenwerking met Route42 ...

HMF kondigt nieuwe 90 tonmtr kraan aan

VVN: Smartphonegebruik gelijk aan dron...

De Renault Trucks Master nu ook online...

Roemeense overvalbende op trucks opgep...

Nico Lohuis is Gouden Ridder van de We...

TTS Swifterbant breidt uit met truckwe...

Hoe verzeker ik mijn bestelauto?

Vijftig jaar bandlossers van H.W. van ...

Einride T-Pod is autonome elektrische ...


Lubbers gaat samenwerking met Route42 aan om meer rendement te halen
Transportbedrijf Lubbers Logistics Group gaat het fleet intelligence platform van Route42 inzetten om meer grip te krijgen op haar trailer park. Hiermee is Lubbers in staat om haar trailer park nog efficiënter in te zetten en geen onnodig tijd te verliezen aan het zoeken naar trailers. Voor het ontsluiten van de data zal op elke trailer een N-dure gemonteerd worden. Deze robuuste hardware oplossing zorgt voor ontsluiting van positie data en kan uitgebreid worden met andere sensoriek voor meer applicaties. De krachtige batterijpack zorgt ervoor dat als de trailer los gekoppeld is hij nog minimaal 4 maanden ‘online’ is.

© Atw.nl - Copyright 2006-2017, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
terberg
diesel technic
Van Schaften Trucks
Middelbos
Capriƫl Nederland
snapon
DHS
advertise
Hoornweg
Trucks.nl
Scania Trucks
autec
Anema Trucks & Spare Parts
Kohl
timocom