home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 18 Juli 2017, 10.31 uur


TTS Swifterbant breidt uit met truckwerkplaats

TTS Swifterbant is bezig met het bouwen van een nieuwe truckwerkplaats, met een oppervlakte van 500m2, voor onderhoud en reparatie aan trucks. De werkplaats zal worden uitgerust met moderne uitleesapparatuur en een liftbare remmenbank. In de huidige situatie wordt er in dezelfde hal aan trucks en trailers gewerkt. Met de nieuwbouw weet TTS Swifterbant dit te scheiden en zijn er aparte werkplaatsen voor de trucks/bussen en de andere voertuigen, wat zorgt voor een efficiëntere work flow. Transporteurs kunnen hun trekkende voertuigen van alle merken in onderhoud geven bij TTS Swifterbant. Door de uitbreiding trekt TTS Swifterbant ook het dealerschap van één van de grote truckmerken naar zich toe, maar hier volgt later meer over.

Niet alleen de sector profiteert van de grootste uitbreiding van TTS Swifterbant, ook heeft het een positief effect op de regionale werkgelegenheid. Vestigingsmanager Coen Bakkenes vertelt dat TTS Swifterbant door de uitbreiding plaats heeft voor drie nieuwe monteurs. Er wordt naar verwacht in week 35 gestart met de bouw. De uiteindelijke oplevering staat gepland voor week 51.

Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Lubbers gaat samenwerking met Route42 ...

HMF kondigt nieuwe 90 tonmtr kraan aan

VVN: Smartphonegebruik gelijk aan dron...

De Renault Trucks Master nu ook online...

Roemeense overvalbende op trucks opgep...

Nico Lohuis is Gouden Ridder van de We...

TTS Swifterbant breidt uit met truckwe...

Hoe verzeker ik mijn bestelauto?

Vijftig jaar bandlossers van H.W. van ...

Einride T-Pod is autonome elektrische ...


Lubbers gaat samenwerking met Route42 aan om meer rendement te halen
Transportbedrijf Lubbers Logistics Group gaat het fleet intelligence platform van Route42 inzetten om meer grip te krijgen op haar trailer park. Hiermee is Lubbers in staat om haar trailer park nog efficiënter in te zetten en geen onnodig tijd te verliezen aan het zoeken naar trailers. Voor het ontsluiten van de data zal op elke trailer een N-dure gemonteerd worden. Deze robuuste hardware oplossing zorgt voor ontsluiting van positie data en kan uitgebreid worden met andere sensoriek voor meer applicaties. De krachtige batterijpack zorgt ervoor dat als de trailer los gekoppeld is hij nog minimaal 4 maanden ‘online’ is.

© Atw.nl - Copyright 2006-2017, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
terberg
Capriƫl Nederland
Van Schaften Trucks
Hoornweg
snapon
advertise
DHS
Kohl
Scania Trucks
autec
Trucks.nl
timocom
Middelbos
diesel technic
Anema Trucks & Spare Parts