home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 03 Juli 2017, 14.37 uur


VanPartner by Mercedes-Benz: meer optimale vervoersoplossingen

Mercedes-Benz gaat zich met ‘VanPartner by Mercedes-Benz’ nog nadrukkelijker toespitsen op het aanbieden van branche-specifieke vervoersoplossingen. Dankzij deze brancheverdieping en de samenwerking met gespecialiseerde en door Daimler gecertificeerde VanPartners biedt men maatwerk voor individuele sectoren. Een voorbeeld van deze gerichte VanPartner-oplossingen voor de horecabranche is de Sprinter COOL met Carrier Transicold.

Deze brancheverdieping door Mercedes-Benz – die naadloos aansluit op het Van ProCenter-programma van het merk – is een belangrijk onderdeel van de verdere professionalisering van het bestelwagennetwerk. Met VanPartner by Mercedes-Benz kiest het merk voor gerichte maatwerkoplossingen voor uiteenlopende professionals, op basis van samenwerking met door Daimler gecertificeerde toeleveranciers en op- en ombouwbedrijven. Als onderdeel van deze brancheverdieping presenteert Mercedes-Benz zichzelf en de specifieke VanPartner maatwerkoplossingen ook op uiteenlopende vakbeurzen.

One-stop-shopping


VanPartner by Mercedes-Benz biedt klanten de maximale zekerheid van professionele, gerichte op- en ombouwmogelijkheden en tal van voordelen. Het one-stop-shopping principe is er één van, maar bijvoorbeeld ook: • De zekerheid van bedrijven en producten die zijn gecertificeerd volgens de (fabrieks)richtlijnen van Daimler • Organisatie en kwaliteitsrichtlijnen conform de Mercedes-Benz standaarden • (Tenminste) 24 maanden garantie op de op- of ombouw • Merkspecifieke ondersteuning vanuit de technische afdelingen van Daimler, zodat het product zo optimaal mogelijk voldoet aan de Mercedes-Benz richtlijnen • Gerichte service vanuit VanPartner by Mercedes-Benz producten • Afhandeling van de order, opbouw en service uitsluitend via het vertrouwde Mercedes-Benz Van ProCenter.

Carrier Transicold

Een recent voorbeeld van de branche-specifieke vervoersoplossingen die VanPartner by Mercedes-Benz biedt, is geconditioneerd vervoer voor onder meer de horecasector door de samenwerking met één van de grootste bedrijven op het gebied van geconditioneerde oplossingen, Carrier Transicold. Met de specialisten van Carrier Transicold kan het Mercedes-Benz Van ProCenter voor elk gebruik en iedere toepassing een geschikte koelombouw samenstellen voor de Mercedes-Benz bestelwagens. Samen met deze VanPartner heeft Mercedes-Benz een aantal universeel inzetbare Sprinter COOL demo’s gebouwd, voorzien van Carrier Transicold opbouw.
Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Volkswagen trakteert op rijk uitgerust...

IVECO Daily Blue 'International Van of...

Ellen Lastdrager-van der Woude Managin...

DAF New CF en XF ‘International ...

Thermo King SLXi Hybride koelunits nu ...

Kögel introduceert trailer-telema...

Widespread asstel voorkomt kantelen ni...

Beter data delen voor logistieke samen...

CB rijdt met Volvo Safety Truck

Onthulling Tesla Semi laat veel vragen...


Volkswagen trakteert op rijk uitgeruste 70 Editions
Het 70ste verjaardagsfeestje van Volkswagen Bedrijfswagens gaat nog even door. Daarom introduceert men de rijk uitgeruste en gunstig geprijsde Caddy, Transporter en Crafter 70 Edition. Wie er een wil hebben, kan nog tot het einde van dit jaar bij de dealer terecht.

© Atw.nl - Copyright 2006-2017, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
Hoornweg
diesel technic
Van Schaften Trucks
terberg
DHS
snapon
autec
vdl
D-tec
Anema Trucks & Spare Parts
timocom
Trucks.nl
Middelbos
Scania Trucks
Kohl
advertise
Capriƫl Nederland