home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 03 Juli 2017, 14.37 uur


VanPartner by Mercedes-Benz: meer optimale vervoersoplossingen

Mercedes-Benz gaat zich met ‘VanPartner by Mercedes-Benz’ nog nadrukkelijker toespitsen op het aanbieden van branche-specifieke vervoersoplossingen. Dankzij deze brancheverdieping en de samenwerking met gespecialiseerde en door Daimler gecertificeerde VanPartners biedt men maatwerk voor individuele sectoren. Een voorbeeld van deze gerichte VanPartner-oplossingen voor de horecabranche is de Sprinter COOL met Carrier Transicold.

Deze brancheverdieping door Mercedes-Benz – die naadloos aansluit op het Van ProCenter-programma van het merk – is een belangrijk onderdeel van de verdere professionalisering van het bestelwagennetwerk. Met VanPartner by Mercedes-Benz kiest het merk voor gerichte maatwerkoplossingen voor uiteenlopende professionals, op basis van samenwerking met door Daimler gecertificeerde toeleveranciers en op- en ombouwbedrijven. Als onderdeel van deze brancheverdieping presenteert Mercedes-Benz zichzelf en de specifieke VanPartner maatwerkoplossingen ook op uiteenlopende vakbeurzen.

One-stop-shopping


VanPartner by Mercedes-Benz biedt klanten de maximale zekerheid van professionele, gerichte op- en ombouwmogelijkheden en tal van voordelen. Het one-stop-shopping principe is er één van, maar bijvoorbeeld ook: • De zekerheid van bedrijven en producten die zijn gecertificeerd volgens de (fabrieks)richtlijnen van Daimler • Organisatie en kwaliteitsrichtlijnen conform de Mercedes-Benz standaarden • (Tenminste) 24 maanden garantie op de op- of ombouw • Merkspecifieke ondersteuning vanuit de technische afdelingen van Daimler, zodat het product zo optimaal mogelijk voldoet aan de Mercedes-Benz richtlijnen • Gerichte service vanuit VanPartner by Mercedes-Benz producten • Afhandeling van de order, opbouw en service uitsluitend via het vertrouwde Mercedes-Benz Van ProCenter.

Carrier Transicold

Een recent voorbeeld van de branche-specifieke vervoersoplossingen die VanPartner by Mercedes-Benz biedt, is geconditioneerd vervoer voor onder meer de horecasector door de samenwerking met één van de grootste bedrijven op het gebied van geconditioneerde oplossingen, Carrier Transicold. Met de specialisten van Carrier Transicold kan het Mercedes-Benz Van ProCenter voor elk gebruik en iedere toepassing een geschikte koelombouw samenstellen voor de Mercedes-Benz bestelwagens. Samen met deze VanPartner heeft Mercedes-Benz een aantal universeel inzetbare Sprinter COOL demo’s gebouwd, voorzien van Carrier Transicold opbouw.
Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Lubbers gaat samenwerking met Route42 ...

HMF kondigt nieuwe 90 tonmtr kraan aan

VVN: Smartphonegebruik gelijk aan dron...

De Renault Trucks Master nu ook online...

Roemeense overvalbende op trucks opgep...

Nico Lohuis is Gouden Ridder van de We...

TTS Swifterbant breidt uit met truckwe...

Hoe verzeker ik mijn bestelauto?

Vijftig jaar bandlossers van H.W. van ...

Einride T-Pod is autonome elektrische ...


Lubbers gaat samenwerking met Route42 aan om meer rendement te halen
Transportbedrijf Lubbers Logistics Group gaat het fleet intelligence platform van Route42 inzetten om meer grip te krijgen op haar trailer park. Hiermee is Lubbers in staat om haar trailer park nog efficiënter in te zetten en geen onnodig tijd te verliezen aan het zoeken naar trailers. Voor het ontsluiten van de data zal op elke trailer een N-dure gemonteerd worden. Deze robuuste hardware oplossing zorgt voor ontsluiting van positie data en kan uitgebreid worden met andere sensoriek voor meer applicaties. De krachtige batterijpack zorgt ervoor dat als de trailer los gekoppeld is hij nog minimaal 4 maanden ‘online’ is.

© Atw.nl - Copyright 2006-2017, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
Middelbos
diesel technic
Anema Trucks & Spare Parts
timocom
snapon
Trucks.nl
Capriƫl Nederland
autec
Kohl
Hoornweg
Scania Trucks
terberg
Van Schaften Trucks
advertise
DHS