home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 30 Mei 2017, 15.37 uur


Protest tegen Europese plannen voor tachograafregistratie voor alle bestelauto’s

Ondernemers met een bestelauto demonstreerden vandaag voor het gebouw van de Tweede Kamer in Den Haag tegen Europese plannen voor een verplichte rittenregistratie. Na een toeterprotest overhandigden ze samen met ondernemersvereniging evofenedex 1500 handtekeningen aan de politiek. evofenedex, belangenbehartiger van 15.000 handels- en productiebedrijven, hoopt dat de bezwaren door de actie luid en duidelijk klinken in politiek Den Haag. De Europese Commissie presenteert de plannen morgen.

Werkpaard


De Commissie werkte de afgelopen maanden aan vervoersplannen voor de komende jaren. Dit grepen enkele partijen in Brussel aan om de tachograafregistratie voor alle bestelauto’s te verplichten. Ruim de helft van de 820.000 bestelauto’s in Nederland rijden, zijn echter actief in de service-industrie en rijden jaarlijks gemiddeld minder dan 18.000 kilometer. evofenedex noemt het daarom absurd dat bijvoorbeeld schilders, bakkers of elektriciens straks mogelijk verplicht hun rij- en rusttijden moeten registreren. 'De bestelauto is een werkpaard, geen melkkoe', stond er op de protestborden.
Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Nooteboom Trading is officiële im...

Lokaal vervoer door buitenlandse truck...

Stark Holland (her)introduceert contai...

Volvo wil strengere eisen noodremsysteem

Eerste New Generation Scania S500 met ...

Verheul Transport vervangt boordcomput...

Vos Logistics combineert LNG en Ecocombi

VDL bouwt waterstoftruck

ReinigingsDemoDagen toonde emissievrij...

Zelfrijdende Volvo-truck zorgt voor gr...


Nooteboom Trading is officiële importeur voor Schwarzmüller
Nooteboom Trading uit Zeewolde is de officiële importeur van Schwarzmüller in Nederland. De coiltrailers, kippertrailers en schuifzeilentrailers van de Oostenrijkse fabrikant completeren het aanbod van het eigen merk Rino® Trailers. “Als leverancier van nieuwe trailers én als verhuurder van – met name – Nooteboom trailers - voor het exceptionele wegtransport gaan we uitsluitend voor het allerbeste”, zegt directeur Igmar Nooteboom van Nooteboom Trading. “We gaan Schwarzmüller als merk professioneel in de Nederlandse markt zetten.”

© Atw.nl - Copyright 2006-2017, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
autec
timocom
snapon
advertise
Kohl
Trucks.nl
Capriƫl Nederland
terberg
DHS
Anema Trucks & Spare Parts
Scania Trucks
diesel technic
Van Schaften Trucks
Hoornweg
Middelbos